American Music Awards 2013

26.11.2013 ob 01:05

Zakon šov, kljub temu, da sem seveda bruhal ob nekaterih zmagah, recimo ob One Direction in Taylor Swift. Res mi ni jasna ta obsesija s temi mulci, še posebej zato, ker je njihova muska na stopnji Saške Lendero, jebemti no. Isti kurac je Taylor Swift, ki je slavila celo za izvajalko leta, kar je totalni bullshit. Swiftova je precenjena, pa še zoprna, ko glumi lažno skromnost in user friendly prijazno punco, na katero je nora cela Amerika. Druga pesem je seveda Justin Timberlake, ki je prav tako zmagoval kot za šalo. JT is the man. JT je kul. JTja spoštujem že dolgo časa in kadarkoli rečem, da si vse nagrade več kot zasluži. Jp, Robin Thicke je povsod, toda JT mu še vedno pobira vse nagrade. Jebat ga, je pač boljši. Enako velja za Rihanno, ki je snela Icon Award. Itak, kdo pa drug. Rihanna je fenomen. Rihanna je superseller že celo desetletje. Vse kar naredi, se spremeni v zlato, kot radi rečemo. Povsem zaslužena nagrada. Za raliko od Macklemorea in Ryana Lewisa, ki sta snela najbolši hip hop. Da se razumemo, kul modela sta, toda dejstvo, da sta zmagala za naj hip hop, lepo kaže na to, da je pravi hip hop že zdavnaj mrtev. Dokler v tej kategoriji ne zmaga Ice Cube, je ne morem jemati resno. Itak, nastopile so tudi Miley Cyrus, Katy Perry in Jennifer Lopez. Prva je imela zraven muco (poglejte posnetek, če se vam sliši dvoumno), druga prvič ni pela tako slabo, da bi bolela ušesa, tretja pa se je dobro poklonila legendarni Celii Cruz. Prišli so vsi, tudi Kesha, ki ima dober duet s Pitbullom, ki mi je kul dečko. Pozitiva in smeh, ljudje moji. Kot sem rekel, prišli so vsi, no ja, vsi razen Britney in Bieberja, ki ju očitno niso povabili, kar je zelo čudno. No love for Britney and Biber? Hm. Preden pridem do vrhunca, naj omenim še Ariano Grande, ki je res talentirana in si več kot zasluži pozornost, ki jo dobiva. Pa seveda TLC, kjer mi je še vedno hudo, da je umrla Lisa Lopez. Zakon grupa so bile, pa kul musko in sceno so furale pred leti. In Joan Jett, ki jo je bilo fino videti med presenterji. Ter seveda Nellyja, ki ga dobro poka s country zasedbo Florida Georgia Line. Ponavadi mi take fore niso kul, tale pa je bila. Tudi zato, ker je Nelly na koncu rapal še svoj komad. Itak, Christina Aguilera je ratala presuha, Rihanni pa je nagrado izročila mami. Toda to ni bil vrhunec, vsaj zame ne. Vrhunec sta bila Lady Gaga in R. Kelly, zdaj President Kelly, ki sta izvedla svojo veliko uspešnico Do What U Want in zganjala pravi teater. Vrhunski nastop, pa Kelly je itak kralj. Res obožujem tega modela. Noro dober je, pa vedno se spomni kaj izvirnega in zabavnega. Pa komaj čakam, da v roke dobim njegov novi album Black Panties, ko izide naslednji mesec. Jp, Kelly in Gaga, ki je na prireditev prišla na prav posebnem konju, sta ukradla šov, Do What U Want pa je seveda najboljši Gagin komad do zdaj. Kot sem že povedal, super šov, eden redkih, ki me še drži pokonci in ga ne šinfam preveč. Američani znajo, tu ni dileme.

null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null

 

12 komentarjev na “American Music Awards 2013”

 1. :) pravi:

  http://www.youtube.com/watch?v=32QYY0×1SoQ

 2. mckmck pravi:

  Američani so itak znani, za take šove.
  Glede na dobitnike nagrad vemo, da niso vse šle v prave roke vse.
  Obiščite me na: http://www.goran.si

 3. Tamara pravi:

  Bieberja ni bilo, ker je na turneji v Avstraliji. Pa tudi ni bil nikjer nominiran (lani je pobral vse 3 nagrade – tudi za izvajalca leta), tako da mislim, da ni potrebe, da bi bil tam. Za Britney enako.

 4. Loiter pravi:

  LOL Gartner, tipo dissa Kendricka in Roca, hvali pa Pitbulla in Nellya, odjava je desno zgoraj bebček

 5. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Smeško, poba dela čedalje bolj kul musko.

  Tamara, točno, ja. Samo berem, da mu ne gre ravno najbolje pri prodaji kart. Ampak Britney pa je izdala Work Bitch, ki pa očitno ni bil dovolj močan hit.

  Loiter, fak no, stari, daj zberi se in probaj poštekat kontekste.

 6. Loiter pravi:

  Mislim da si ti ta ki ne šteka nič

 7. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Glavno, da je tebi vse jasno. Ajde.

 8. Celzij pravi:

  Fak ta duet med Gago in R. Kellyjem je nekaj najboljšega kar sem slišal zadnje čase.

 9. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Tudi meni je zakon komad. Ne morem se ga naposlušati. Pa komaj čakam, da posnameta videospot.

 10. Celzij pravi:

  Sicer se na nastopu ne vidi ravno najbolje (black don’t crack), ampak R. Kelly bi ji lah bil fotr. 20 let razlike. :D lol

 11. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  R. Kelly je faking plejer, leta niso važna :)
  Pa predsedniki so vedno starejši od svojih ljubic, mar ne :)

 12. Loiter pravi:

  Zate sem g. prof doc

  lp

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !