Conrad Murray je zunaj

28.10.2013 ob 14:07

They must be fucking kidding. Noro, res. Tip ubije Michaela Jacksona, po dveh letih pa ga spustijo na prostost, kjer se bo boril za to, da spet dobi zdravniško licenco in opere svoje ime. Only in America. Za bruhat.

 

18 komentarjev na “Conrad Murray je zunaj”

 1. Lazo pravi:

  Ja res za bruhat, upam da ga dočakajo tako, kot si zasluži.

 2. Seby pravi:

  Dej Gartner, a res verjameš, da ga je ta model v večna lovišča spravil.
  Tudi slavni, bogati in uspešni umirajo….žal.
  Če kakšen tak umre, takoj pade senca dvoma…opa, a je res naravne smrti umrl.

 3. Cristobal pravi:

  “Only in America. Za bruhat.”

  Ja, ampak Amerika ima R. faking Kellyja, tko da se vse pogliha.

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Seby, zakaj ničesar ne prebereš o tem primeru preden pišeš bedarije.

 5. Kokot pravi:

  Dr. Murray je le kolateralna škoda bolezni (beri hude odvisnosti od…) Michaela Jacksona. Upam, da dobi licenco in da mu bo uspelo oprati njegovo dobro ime. Zasluži si drugo šanso, prav zaradi tega, ker je bil pod hudim pritiskom. Bil je dobesedno med kladivom in nakovalom, med Scilo in Karibdo… Ni mu bilo lahko, ko je Jackson od njega zahteval opijate, saj vemo, da so tisti, ki so hudo odvisni nevarni, ker ne veš, kdaj te bo počakal in s kolom udaril po glavi, da bo dobil svoj odmerek.

 6. Mirko pravi:

  Zakaj “only in america” a poznaš kakšnega zdravnika ki je pri nas sploh šel sedet? Verjetno vsi delajo super in ni nihče nikogar umoril.

 7. Lazo pravi:

  Očitno nekateri komentirajo na pamet in podpirajo zdravnika, ki je dokazano kriv in kazen je odločno premila saj je zakrivil umor in ne uboj. Gospodje, ki ste na zdravnikovi strani predlagam vam, da si pogledate sojenje. Zdravnik je vedel v kaj se spušča in da se lahko propofol uporablja samo pri operacijah pod 24 urnim nadzorom osebja, ki spremlja srčni utrip, dihanje in mora imeti opremo s katero lahko v primeru zapletov takoj posreduje.
  Tega zdravnik ni imel prav tako ni bilo nikogar, ki bi nadziral MJ. Zdravnik mu je enostavno dal propofol in ga pustil samega 45 minut, čeprav je vedel, kot strokovnjak da tega ne sme in soluh ne sme uporabljati tega zdravila za zdravljenje nespečnosti. Prav tako je MJ snemal v pol budnem stanju in hotel posnetke prodati medijem. Vse to kaže kakšne sorte človek je TOTALNI …… Kazen je odločno premalo saj je vse delal samo z namenom služiti ali obstaja tudi verjetnost umora.

 8. Leks Lutor pravi:

  Mirko: ravno pred kratkim je šla sedet na Ig zdravnica iz Brežic, v vseh medijih je bil cel halo, očitno si sedel na očeh in ušesih.

  Jah, Gartner, sej štekam zakaj se pizdiš, ampak vedet je treba, da je tip sedel zaradi povzročitve smrti iz malomarnosti. Kadar gre za malomarnost, so kazni jasno bistveno nižje kot pri naklepu, povsod po svetu je tako. Kak bi se pa ti počutu, če bi npr. povzroču prometko iz malomarnosti in bi te vtaknal do smrti v arest, enako kot npr. morilca? Nepravično bi se ti zdel in res bi blo.

 9. Thomas pravi:

  Seby:
  Ti je že Iztok povedal, ampak vseeno – včasih je res dobro vsaj malce stvar premisliti, preden se ostalim predstaviš kot ignorant.

  Kokot:
  Nimam besed za tvoj fantazijski odnos do sveta… Ma daj, ostani slovenček, v tej državi boš imel mnogo družbe sebi enakih.

  Iztok:
  Licenco dvomim, da bi jo dobil nazaj, vsekakor pa lahko pričakuješ nastopaštvo po raznih medijih, kjer bo za svoj žep izkoristil in dodatno blatil ime človeka, ki ga je spravil v grob.

 10. Thomas pravi:

  Leks Lutor:
  Mislim, da je nam vsem jasno, kakšna je razlika med ubojem in umorom, vendar pa tudi ti moraš razumeti razliko med ubojem iz malomarnosti, ko umre pacient, ker je zdravnik zamešal zdravila ali dal napačno diagnozo, ker je dejansko mislil, da dela pravilno, ter ubojem, ki ga je zakrivil Murray, kjer dejansko svoje prakse ni mogel smatrati kot pravilne. Povzročiti prometno zaradi očitno slabe presoje voznika zares ne more biti isto kot naročiti sedativ, katerega sploh ne bi smel uporabljati, ga dati pacientu za težave, za katere ta sedativ sploh ni namenjen, pustiti pacienta pod anestezijo brez aparatur za nadziranje, brez nadzora drugega človeka… Ta situacija je približno tako fatalna, kot da pustiš polno pištolo na mizi, zraven otroka, in potem greš na 45-minutno čik pavzo.

 11. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Kokot, tudi ti očitno ne veš zakaj točno je bil Murray obsojen.

  Leks, ne gre pozabiti, da je šlo za malomarnost ob Michaelu faking Jacksonu. Že zaradi tega bi si zaslužil električni stol. Kaj tu ni jasno, res nimam pojma.

 12. Leks Lutor pravi:

  Malomarnost ob Michaelu Jacksonu ali pa ob Iztoku faking Gartnerju ali pa ob klošarju – zame so vsa življenja enako vredna. Zate ne?

 13. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Odgovornost je pri tako pomembni in znani osebi kot je bil Michael Jackson še toliko bolj pomembna. Jebat ga, tako je, ne gre se sprenevedati.
  In ja, tip se je za Halloween igračkal s svojimi otroki oblečen v opico, Michael Jackson pa je mrtev. Super, res.

 14. Tomaž Majer Tomaž Majer pravi:

  MJ ni dobival nič, kar si ni tudi sam želel, razen seveda morda smrti. zdravnik zagotovo nosi del krivde in za ta del je bil tudi obstojen in je pač svoje odsedel.

  seveda njegovih dejanj ni za podpirat, ampak jasno je, da je imel pač svojo računico. če ne bi počel tega, kar je pač počel, bi izgubil dobro plačano službo, na njegovo mesto bi pa prišel nekdo drug, ki bi pač počel isto. usodna napaka murraya je bila tako le v tem, da je bil preveč malomaren in pač ni upoševal vseh možnih komplikacij oz. da je pač MJ ustregel v stvareh, ki jih ne bi smel početi.

  drugo dejstvo pa je seveda to, da MJ-a v ta svet drog in zdravil in odvisnosti od njih nihče ni silil, niti mu nihče ni na silo ali proti njegovi volji karkoli vbrizgaval.

 15. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Da se razumemo, Murrayja ne krivim, da mu je dajal propofol, če mu ga ne bi on, bi mu ga kdo drug, krivim pa ga za debilno obnašanje, ko mu ga je dal in ko je videl kaj se je zgodilo. V tem je poanta.

 16. Tomaž Majer Tomaž Majer pravi:

  saj zato je pa šel v zapor.

 17. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  In prišel ven po jebenih dveh letih. Ne ga srat no. Ubil je kralja. Za to se faše doživotno. Kaj ni jasno, jebemti no.

 18. Tomaž Majer Tomaž Majer pravi:

  takšni so pač kazenski zakoni, ki ne morejo biti različni glede na to ali ubiješ klošarja ali “kralja”. naj ga pač svojci tožijo za odškodnino. tam se bo pa ta razlika poznala.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !