Lara Flynn Boyle, what the fuck?

18.10.2013 ob 14:37

Če je kdo tipičen primer totalno zavožene plastične  kirurgije, je to igralka Lara Flynn Boyle, ki si je svoj obraz zjebala do neprepoznavnosti.

 

15 komentarjev na “Lara Flynn Boyle, what the fuck?”

 1. Saša pravi:

  Uau, tole pa niti za komentirat ni, razen za predlog, da bi rabila psihoterapevta. Mogoče bi pred davnimi leti morala iti k našemu Ruglju ali pa k Vodebu.

 2. Katarina pravi:

  Tole – Lara Flyn? Ježeš, se tole je za mulce strašt :)

 3. nebo pravi:

  Če kaj res ne razumem je pa te pretiravanje v lepotnih operacijah pri nekaterih zvezdnicah, ko to že povsem izgubi pomen, postanejo še grše, ko bi bile brez operacij. Lara F. B. je primer za v učbenik. Bila je res vrhunska lepotica, ampak očitno je v preveliki želji da to večno ostane, izgubila vso razsodnost in zdaj postala resnična grdoba. Ironija, tudi z v učbenik.

 4. Celzij pravi:

  HAHAHAHA KAJ

  Sploh je ne prepoznam!!

  Škoda, ker je bila prava lepotica (sploh v filmu Men in Black 2 heheheheh).

  Sploh ne vem kva morajo drkat te lepotne kirurge pa to…

 5. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Finta je tudi v tem, da je začela zelo zgodaj, ko lepotni popravki sploh še niso potrebni. Kdo bi jo razumel.

 6. nebo pravi:

  Probam razumet; igralke imajo krajši rok trajanja in potem očitno zmotno mislijo, da jim bodo lep. operacije pomagale ustavit staranje in s tem ohranile slavo in dobre vloge…recimo.

 7. kr-1 pravi:

  fuck….
  neprepoznavna

 8. dajoker pravi:

  Ko bi gledu staro od Staloneja :)

 9. glicinija pravi:

  Prvič sem jo videla v Twin Peaksu in vedno mi je bila med najlepšimi. Skoraj ne morem verjeti, da je to ona. Škoda, kaj je naredila iz sebe. Dosti lepša bi bila postarana, kot pa pomlajena, obenem pa grozna.

 10. glicinija pravi:

  Dajoker, Stalonejeva ima čez 90.let, v primerjavi z Laro še kar izgleda.

 11. Leks Lutor pravi:

  Katafakinstrofa. Nazadnje sem jo gledal v The Practice, kar niti ni desetletja nazaj, in je bla še zmeri huda mačka.

 12. dr. Onyx pravi:

  Sicer se s problematiko lepotnih operacij nisem nikdar ukvarjal, bi po takole po občutku dejal, da je lepotnih operacij dejansko ogromno, sploh pa med raznimi medijsko izpostavljenimi ljudmi, ki so poleg vsega pod hudimi pritiski kar se tiče izgleda in procesa staranja. Vendar kot kaže statistično gledano ni veliko tako zgrešenih “projektov”, kot je Lara Flynn Boyle. Kaj gre v teh primerih narobe ne vem, morda “pacienti” zahtevajo enostavno preveč, samo tu bi jim morali pa tudi lepotni kirurgi povedati, kje so “safe margins”, da ne boš tarča posmeha.

 13. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Kirurga zanima samo keš. Boli ga kurac za posledice. Če bi ji en rekel ne, bi šla h drugemu, ki bi ji rekel ja. Pa finta je, da mnoge zvezde nimajo pojma, da so zajebale in same sebe vidijo kot popolne lepotice in še bolj pretiravajo. Glavo je treba pozdravit, šele potem telo.

 14. dr. Onyx pravi:

  Sem gledal na Imdb in v letu 2013 ima napisana dva filma. Nekako bi pričakoval, da bo s takšno preobrazbo težko dobila še kakšno filmsko vlogo, ampak se očitno klub temu da. Je pa res, da gre pri enem filmu za horror komedijo.

 15. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Po Twin Peaksu ji kariera itak ni šla nikamor, tako da tudi z normalno faco ni počela ne vem kaj. Je pa res, da je dobila Jacka Nicholsona, kar pa je tudi nekaj :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !