Državljan Toš

16.10.2013 ob 22:52

Joj, no, še ena oddaja, ki je čisti mimostrel. Skrajno dolgočasna mešanica politične satire in late night showa. Leseno, nespontano in tako, kot da so tudi gostom pisali tekst, ki ga morajo govoriti. Ne ga srat no. Toliko budžeta in možnosti, pa tako posrana oddaja. Mar Tadej Toš res ni gledal nobene ameriške oddaje, recimo Fallona, O’Briena, Lettermana, Kimmela in Lena? Mar res ni mogel dobiti niti enega vsaj približno kul scenarista? Človek res ne more verjeti, pizda no. Pa še v živo ni, kar pomeni, da bi lahko popravil in obdržal le tisto, kar je uspelo. Dejansko ne morem verjeti, da se celo uro nisem niti enkrat nasmejal. Kaj takšnega pa še ne. In ko že misliš, da slabše ne gre, pride še jebena Bilbi, ki se drka z Balaševičem. Fak no.

 

20 komentarjev na “Državljan Toš”

 1. E pravi:

  Če je gdo pričakoval ,da bo Toš eno uro pokal vice in šale se je krepko zmotil.To sem jaz že od začetga predvideval,da nebo tako.Bi bilo pa tudi dobro ,da bi še bil v oddaji stand-up ,ker tist VodoPivec ;) ni nič smešen tiste fore in vice razumejo samo ljubljančani.Zelo malo krat se nasmejim temu tipu.Pižama pa čisti dolg cajt.
  Pri Tošu stand up pa se skos smejim , ko blesav.
  No ,da se vrnem na to oddajo za prvič ni slabo.
  Treba je še pogledat par oddaj in potm komentirat ,če je slabo ali dobro no vsaj iz moje strani.

  Iztok ti si meni ful freji človek..Samo pusti to amerko veš ,da se v dobenem pogledu ne moremo primerjati z njo.Preveč krat to omenjaš.
  Sej ne rečem tudi meni je kaj kul iz amerike samo vem ,da so to samo sanje ,da bi vsaj prebližno kaj imeli ,ko imajo oni glasba,oddaje itd.Preveč smo mi slovenci kritični do domačih tako imenovanih izdelkov pa preveč malo oz. nič kritični z vse kaj nas filajo iz obljubljene dežele.

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Prijatelj, primerjava se tokrat ponuja sama od sebe, saj ima Toš zelo podobno oddajo kot ameriški asi. In ne vidim problema, da ne bi mogel biti enako kul kot oni, če bi imel dobre ideje in dober filing. Za to ne rabiš milijonov, le talent in karizmo.

  Večkrat kaj našega iskreno pohvalim in to dobro veš tudi ti, ampak če je za en kurac, pa enostavno ne morem.

  Ti bom pa rekel kontra argument od tega kar pišeš na koncu. Problem je prej to, da hvalimo samo zato, ker je kao naše. In prehitro smo zadovoljni.

  Ni treba da bi Toš pokal stand up štose, treba pa bi bilo, da bi bil zabaven, spontan in kul. Bil je vse prej kot to. Žal.

 3. E pravi:

  Se strinjam..”Problem je prej to, da hvalimo samo zato, ker je kao naše. In prehitro smo zadovoljni.”
  To je itak normalno ,da je oddajo narejena po ameriškem konceptu.Samo sem želel povedati zakaj ,da ni narobe ,če oddajo po-slovenimo.Se je pa treba zavedat ,da more Toš v veliki večini tao igrati kot žvižga in zahteva Planet TV.Če bi Toš imel proste roke in oddajo delal čisto tako kot bi si sam zamislil sem prepričan ,da bi bila oddaja čisto drugačana upam si rečti boljša.

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ne kupim tega, da mu ne dajo prostih rok oz. da bi bila oddaja vrhunska, če bi mu jih dali.

 5. E pravi:

  Iztok vrjemi ,da bi bilo boljše ,če bi imel boj proste roke.
  Se fanj vidi ,da Planet TV komandira kako mora kaj biti.
  Vsaj jaz sem dobil tako občutek po prvi oddaji.Tudi ni bil Toš tako sproščen kot on zna biti.No bomo videli kaj še bo v naslednjih oddajah.Vsaj jaz bom počakal par oddaj in potem rekel ,če me je razočaral ali navdušil.

 6. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Nikoli ne bom razumel voditelja, ki se zmeni za oddajo, potem pa nima prostih rok. Še posebej, če se oddaja imenuje po njem.
  A kot sem rekel, tega tukaj ne kupim. Toš je bil v prvi oddaji preprosto povedano zanič. Jebat ga, je to tako čudno sprejeti.

 7. Didl pravi:

  Mislim, da Tošu dajo čisto proste roke in dela točno tako oddajo kot jo hoče. To je res samo izgovor, kot to nekateri govorijo tudi pri Slakonji in ostalih šovih, ki ne izpadejo dobro. Problem je res pri tem, kar je že Toš omenil, da v Ameriki tako oddajo dela 30 scenaristov, tukaj pa samo 4je, če sploh. Zaradi tega je primerjava z ameriškimi šovi mal naivna. Še vedno pa bi Toš moral biti bolj zabaven in spontan.

 8. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Potem je bolje, da se take oddaje ne greš.

 9. hohohihi pravi:

  jaz pa menim, da bi vas g. Gantner morali najeti za kakšen tak šov. sem vas zadnjič ujel na enem izmed programov, kjer ste vodili nagradno igro ugibanja neke uganke za par sto evrov in ste naravnost blesteli… tako iz srca se nisem smejal že zelo dolgo časa, da ne govorim o raznih mariborčanih itd. katere sploh ne smem gledati, da mi od silnega smejanja nebi počila kakšna žila v glavi. želim vam še naprej vrhunsko ustvarjanje!

 10. E pravi:

  Didl ne moreš primerjat Slakonje pa Toša.
  Slakonja je po mojem mnenju nadut in mi ni preveč kul.
  Skeče ima dobre tega ne morem rečti ,da nima a kot voditelj in oseba pa mi ni kul.
  Toš pa je enostavno kul.Če resno mislite ,da ima tako proste roke Toš se moitie v to sem prepričan.
  Poglejte si posnete od Toša na YouTubu pa boste videli kaj je pravi Toš ,ko mu dobeden ne dirigira kaj lahko in kaj ne.

 11. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Hohohihi, daj drugič vsaj moj priimek pravilno napiši, no.

 12. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  E, eno je stand up, drugo je vodenje oddaje. To dvoje se pri nas meša. Dober stand uper še ne pomeni dobrega voditelja.
  Bom pa vsekakor pogledal še kako oddajo in morda spremenim mnenje.

 13. Didl pravi:

  Ja res je E, točno tako kot je Iztok napisal. To dvoje se pri nas meša.
  Primer slabega vodenja je tudi pri Vid in Pero šov, kjer oba mislita, da morata nonstop neki afne guncat in se glupirat. Itak je pa cela oddaja neka slabša različica As ti tud not padu. Ampak za razliko je tam stvar dobro funkcionirala, kjer je bil Bizovičar bolj zadolžen za vodenje oddaje, Zrnec pa za skeče.

 14. Tomo pravi:

  Toš nedvomno kopira kolega Ognjena Amidžića iz Srbije..(zdaj je trenutno voditelj srbske kmetije)..,pa še podoben mu je.Idol Avdića in Zrneca je pa nedvomno legenda Rudi Carrell ki sem ga nekoč kot otrok rad gledal na nacionalki.Valič in Poles sta mi kr neki z vsiljenim humorjem,pogrešam pa Slona in Sadeža ne vem točno kako jima je ime.

 15. Loiter pravi:

  @tomo: jure karas in igor bračič

 16. E pravi:

  Didl in iztok normalno ,da stand up in vodenje oddaje ni isto.Samo vrjemita ,da mora Toš tako vodit oddajo kot Planet TV žvižga.Pač tako je moje mneje.
  Slovenci znamo takoj vse popluvat če že iz prve nekaj ni tako kot smo si sami zamislili.Komentiranje oddaj je treba počakati in si ogledati par oddaj.Vsaj iz moje strani in ,če mi ne bo kul bom to tudi napisal.
  Res pa je ,da prvi vtis najbolj šteje ne samo pri oddaji nasploh v živlenju.

 17. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Hočeš reči, da Planet Tv žvižga tako, da hoče od Toša slabo oddajo, ki ne bo kul nobenemu? Ne ga srat no, tu ni logike.

 18. E pravi:

  Očitno se Planet TV-ju zdi oddja kot so si jo zamislili vredu.Iztok vrjemi ,da je tako ,da more Toš tako voditi kot si je zamislilo vodstvo Planet TV-ja.
  Vidi se ,da ni bil preveč sproščen videlo se je na ni bil pravi Toš.Vsaj jaz sem tako videl.

 19. darja pravi:

  Iskreno! Pa koga briga zdele en Jernej Damjan? Kako je tipček izpadel glupo, neduhovito, nič od nič.
  Koga briga en J.D, razen ko se dogaja Planica?? Ti skakalci so sploh ena žalost (kar se tiče zanimivost za folk). Zadnji tak v njihovem športu je bil Petek!

  Ko bi Toš povabil vsaj FLISARJA! Ta ………ta tip je pa… vsaka mu čast! V rangu Tombe in Koširja.

  Pol pa še Bilbi! Jaz verjamem, da jo imajo ’sodelavci ‘ radi’, Ker je en sončen človek.
  Kr sem pa muske tiče – je pa …….žalost!

  TOŠ je pa tudi bil kot en prvošolec!

 20. lordwales pravi:

  Mi slabo.
  Raznišljam, da bi sodeloval kot scenarist,
  ker sem tako in tako doma v polotični satiri.
  Že na bobu bob je Toš blestel!

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !