Slovenska popevka 2013

29.09.2013 ob 21:27

Politične pizdarije Miše Molk so epic fail in totalna bedarija. Tisti, ki je pisal scenarij, si zasluži zaušnico. Ana Soklič je dosti boljša, ko poje v angleščini. Ko poje po slovensko, namreč še vedno misli, da poje po angleško. Ajda Stina Turek misli, da je Bjork. Manca Špik ima zelo dobro pesem in zmaga ji po moje ne uide. Jure Ivanušič je zamešal oddajo. Sara Kobolt ima okej pesmico. Katarina Mala tudi, ampak nekaj je očitno narobe z ozvočenjem, saj se jo sliši dosti slabše kot vem, da se jo siši v resnici. Manuelli Brečko za dobro pesem ne mogata niti dva lja v imenu, Iztoku Melanšku pa bi lahko kdo povedal, da ni fer, da ji je dal komad, ki je bil za Tabuje preslab. Eva Černe ni kul, Rok Golob bi ji lahko napisal veliko boljšo pesem. Alex Volasko je gotovo jezen, da mora peti backe Manci Špik. Flora & Paris je kot da bi poslušal floro in favno, kot da bi z bosimi nogami letal po travi in pel z mezincem. Daleč so časi, ko je imela Panda dobre komade in kul pevke. Najslabše je to, da delaš musko za točno določen dogodek. Takrat vedno nastane največ dreka. Bilbi je zoprna kot sto mater, njen stilist je bil na kreku, Balašević pa lahko samo upa, da ne gleda tega sranja. Kako prfukjen moraš biti, da v besedilo vtakneš Balaševića. Ne me jebat, no. Od kdaj je Slovenska popevka jazz festival, hudiča no. Andraž Hribar is back. Malo sem ga pogrešal. Kul pevec je bil. Skupina Tristan bi lahko špilala na pogrebih. Eto, to je to za letos.

Eva Černe zmagala po glasovih občinstva? A so imeli tv na mute? Kot da bi poslušal osemdeseta vržena v pralni stroj iz devetdesetih.

Andraž Hribar zmagal po mnenju žirije? Zakaj pa ne. Kul komad, kul dečko.

 

14 komentarjev na “Slovenska popevka 2013”

 1. Renata pravi:

  Neki kratek si bil dons :D

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Na Tviterju je bolj zabavno :)

 3. ajda pravi:

  Zanimivo, da publika ni zbrala Andraža Hribarja, Manco Špik pa žirija. Je pa drugače Hribar odpel čusteno in lepo, tako da si zmago zasluži. Publika je očitno sedela na ušesih, da je zbrala Evo Černe.

 4. E pravi:

  V tem članku so komentarji zmagovalcev mislim ,da bi te mogoče znalo to zanimati.

  http://iztokgartner.blog.siol.net/2013/09/29/slovenska-popevka-2013/

 5. magic bus pravi:

  Jaz pa sploh nisem gledal. Ziher nisem nič zamudil. Tako je še najbolj.

 6. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  E, si ti kaj pil danes :)

 7. E pravi:

  Iztok ne nisem.Morda vem kaj te je zmotilo ,dve stvari…
  Vem ,da sem dvakrat napisal isto ,ker sem prvič mislil ,da je sistem kaj zatajil ,ko mi ni napisal vaš komentar čakan na čakanju.
  Kot drugo pa te vrjetno ne zanima popevka.Sem dal pol procenta možnosti ,da mi te mogoče zanimalo :D .

 8. magic bus pravi:

  Hehe. Slovenska popevka? Jazz festival. No, neki se je le zboljšal. Samo za jazz najbrž ne. Ampak jebiga, saj nisem gledal kva bi palamudil. Neki pa sem gledal oddajo o velikanih malih ekranov. Al ,neki podobnga. Zarad Fliserja, da bo kaj povedal k še nisem vedu. Bolj za informacijo. Misliš, da je blo kej? Enkrat nazaj sem gledu neko oddajo z Balkana, o rok skupinah Juge. Pa ti pokažejo Tromostovje v bolan Lublan in neki bluzjo o Buldožerjih, he vspot pa je bil napis Novi Sad. Evo že zarad takih informacij se splač kaj podobnga gledat. Moram pa izdat skrivnost. Ma kerga to briga. Na zadnje sem bil s klapo na slo. popevk ekrat v sedemdesetih. Pa ne zarad naše takratne scene. Zaradi tujih gostov. E, Marmelade. Zmagu pa je takrat Oto Pestner s pesmco, Teh trodest let. Evo vidš. In potem ti ne preosten druzga, da se ga napokaš in daš gor The Who in pesmico, Magic bus. Pa je.

 9. zelda pravi:

  Potem pa sva že dva,, ki sva danes pila.:) Poslušala sem samo Ano Soklič in ker je bilo takšno slabo ozvočenje, sem prenehala gledati in mislim, da nisem nnič zamudila. :)

 10. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  E, zalimal si mi moj lasten zapis in zapisal, da bi me znalo zanimati :) Linka, kjer so komentarji zmagovalcev nisi zalimal :)

  Zelda, Ana je imela porazno ozvočenje. Nimam pojma kako se je slišalo v dvorani, a po tvju je bilo zelo slabo.

 11. Štefan pravi:

  Če moram napenjat ušesa da slišim in razumem besedilo pesmi je pesem izgubljena tudi za druge in kot taka je za v pozabo.

 12. E pravi:

  Pa res komi zdaj to opazil.Ups…Ta pa je pravi link..

  http://www.rtvslo.si/zabava/glasba/foto-in-video-slavje-a-tipicnih-popevk/318927

 13. E pravi:

  Iztok a za slovensko popevko 2014 boš naredil zapis?

 14. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Pisal na Tviterju, verjetno prestavim še sem.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !