Ljubezen na deželi

26.09.2013 ob 22:59

Okej oddaja, simpatična in taka, da mine čas. Pa zabavno je poslušati kakšne klatijo dekleta, ki želijo osvojiti srce glavnega mačota na deželi. Recimo: “Moja obleka je sestavljena iz petih delov,” ali pa: “Skuhala bi tisto, kar imam v hladilniku.” Aja, sem mislim, da tisto, kar imaš v omari za čevlje. Gledljivo, ni kaj. Podobno kot Sanjska ženska in Sanjski moški, pa tiste Zmenkarije, ki jih je nekoč vodila Katarina Čas. In seveda, če tipu z dežele rečeš, da poslušaš rap in r&b, si oplela. Modrijani bi bili boljša izbira.

 

5 komentarjev na “Ljubezen na deželi”

 1. Patricija pravi:

  Bože sačuvaj, toliko “kmetic” z IQ-jem sobne temprature na enem kupu že dolgo nisem videla. Bogi Jure. Nima med čem izbirati. Vse bi moral nagnati domov že v prvi oddaji.

 2. lucija pravi:

  Iztok preden kaj rečeš raje razmisli…a misliš, da smo ljudje na deželi zahojeni in nimamo elektrike, interneta, kabelske???? a misliš, da samo v blokovskih naseljih poslušate rap in r&b, mi na deželi pa komaj čakamo, da se začne raketa z boštjanom romihom in nevem še kakšne narodno zabavne fore??? ugrizni se vasih v jezik preden kaj rečeš,ok?

 3. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Aja? Na deželi rolate hip hop? Hitro povej kje, da pridemo pogledat, saj ga zadnje čase še v mestu nihče več ne rola. Sem pa vesel, da hip hop enačiš s tem, da je človek napreden in moderen, če ga posluša. Končno :)

 4. Didl pravi:

  Lucija, tudi meni povej kdaj bo kakšen hip-hop koncert na deželi. Ne gre se pa za to kaj ti in še nekateri drugi posamezniki poslušate, gre se za splošno mentaliteto tega okolja, kjer je goveja muska že od nekdaj doma.

 5. E pravi:

  … In seveda, če tipu z dežele rečeš, da poslušaš rap in r&b, si oplela. Modrijani bi bili boljša izbira.Hehe Iztok sem se fanj nasmejal temu stavku :) .A to je rekla ,če se ne motim (nisem gledal) Katja?

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !