Zoki, what the fuck?

24.09.2013 ob 22:15

Kaj za vraga se gre Zoran Jankovič s kandidaturo za predsednika Pozitivne Slovenije? Mar mu res ni jasno, da bo s tem zajebal svojo stranko in vladajočo koalicijo? Mar res ne ve, da je njegova politična kariera zaradi številnih afer končana? Pizda no, eni ljudje res ne znajo odnehati. Imel je svojo šanso pa jo je zajebal. Naj bo vesel, da je ostal župan Ljubljane. Ne ga srat no.

 

12 komentarjev na “Zoki, what the fuck?”

 1. Peter pravi:

  Kako veš, da se je sploh kdaj umaknil iz politike?

 2. spookymulder spookymulder pravi:

  Iztok, mar že veš, da bo kandidiral? Kolikor vem, uradno še ni potrdil kandidature, saj je v Sloveniji očitno trenutno največje politično vprašanje (za milijon dolarjev), če se bo odločil za kandidaturo ali ne?

  Če bi dejansko bilo vse odvisno samo od Jankovića, bi mu sicer povsem mirno pripisal zmožnost, da je za svoje dokazovanje pripravljen na kolena spraviti celotno Slovenijo. Tak je pač njegov način dela in razmišljanja.

  Sicer pa se mi zdi, da je tudi to samo en velik zaigran šov oziroma v naprej dogovorjena predstava za publiko, kjer je potrebno narediti neko veliko dramo, nek strašen zaplet, potem pa ponuditi odrešujočo katarzo, da so gledalci zadovoljni in da mislijo, da se je vse izšlo tako, kot je prav.

  Enako kot pri Mišiču, kjer se je tresla gora, rodila pa se je miš. Toliko so se vsi zaklinjali, da njegovega imenovanja ne bodo dopustili … danes pa je lepo šef Luke Koper in s Popovičem pijeta šampanjec in planirata popolno gospodarsko ozurpacijo Luke in Kopra. In vse tiho je bilo … nikome ništa!!! Vse kar smo torej videli poprej je bila zgolj burka za ljudi, da se naredi nek zaplet, nato pa ponudi nek kvazi razplet (dajmo mu možnost…?!?), da ljudje celo zaploskajo in se mirno razidejo.

  In enako bo pri galami z Jankovićem in kandidaturo za predsednika PS. Politika nas očitno samo še vleče za nos in si izmišlja nove in nove tragi-komedije, da zavaja ljudstvo in si tako zagotovi obstanek.

 3. Pepi Pepi pravi:

  Ma po moje ne bo nič. Pri Jankoviču sem že večkrat porajtal, da ima nasprotnike (in tiste, ki niso on) rad na trnih. Da jih rad pušča v negotovosti. Najraje preprosto z molkom. In zaropota politika in zaropotajo mediji. Efekt je podoben kot pri kakšni “zakleti” bajti. Če bo neka družba dovolj dolgo notri, bo kar naenkrat začutila to, videla ono, slišala tretje, brez da bi se kaj zares zgodilo — samo zaradi atmosfere. Pa niti ne bi rekel, da ima Jankovič tu kakšno konkretno korist. Po moje gre tu bolj za nekakšno osebno zadovoljstvo. Cela zbrka, na koncu pa Zoki kao car vpade na tiskovno in reče: “Pa kaj se tresete? Sj ni nč. Zoki valda ne bi zajebu, de, k da je že kdaj.”

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Peter, ne vem, ampak takole javno pa ni o vrnitvi govoril že sto let, v tem je finta.

  Spooky, že to, da kandidaturo sploh omenja je zelo neodgovorno in otročje. Kot da ima res preveč časa. Če dela le šov, pa je tudi blesavo, saj je tak šov zadnje kar zdajle rabimo v Sloveniji. Košarke je konec, začela se je realnost.

  Pepi, to je zame neodgovorno in otročje.

 5. spookymulder spookymulder pravi:

  Iztok, kot že rečeno, to je po mojem samo v naprej dogovorjen šov za medije in publiko, torej ne samo iz njegove strani, temveč je vse to dogovorjeno znotraj PS, da si bodo po uspešnem kongresu stranke lahko malo popravili rejtinge. Jasno da Slovenija tega ne potrebuje, potrebuje pa to politična elita, da se obdrži na svojih stolčkih. Tako enostavno (in tragično) je to.

 6. Pepi Pepi pravi:

  Kaj si pa pričakoval od nekoga, ki je najprej rekel, da ga visoka politika ne zanima, je nato kandidiral na državnozborskih volitvah in si potem spet premislil in se vrnil v rotovž. Ampak okej. Ni osamljen primer. Imamo dovolj takih perl. Če že ne tako očitno otročjih, pa vsaj tako neodgovornih.

 7. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Po moje ta farsa stranki samo škodi.

 8. Janez pravi:

  Mulderu, v svojem prvem odstavku si celo presenetljivo luciden. Kar pa sledi zatem so pa tvoje klasične teorije zarote, ki bolj pritičejo fiktivnemu junaku igrane serije, po kateremu si povzel ime, kot pa normalno razmišljujočemu človeku.

 9. Janez pravi:

  Če še malo karikiram, povsem prepričan sem, da verjameš tudi v to, da nekje daleč v ozadju vsega tega stoji naš prvi predsednik Milan Kučan, zlobni dirigent, ki nam vsem orkestrira najzlobnejše spletke, ter nam uničuje življenje, (MURHLE!¨) medtem, ko sam kot največji zlobnež živi na lastnem tropskem otoku, poln denarja ter načrtuje prevzem sveta.

  A ja, kje sva ostala? Resnica, preverljiva dejstva pa take stvari.

 10. spookymulder spookymulder pravi:

  @Janez:
  Bil bi zelo srečen, če bi res živeli v svetu, kjer bi bilo vse tako jasno in čisto, kot se očitno zdi tebi. Kjer politiki ne bi imeli nekih osebnih političnih računic in bi res vedno delali samo v prid države in državljanov. Kjer se politika in kapital ne bi ves čas onegavila v isti postelji, temveč bi politiki raje kot za svoj položaj skrbeli za boljšo družbo. Zares rad bi bil tak idealist, kot si ti, da bi lahko verjel v poštenost politikov.

  Pa ne žalost ne morem … ne zato, ker sem moj vzdevek pobral iz televizijske serije, temveč preprosto zato, ker so nas naši politiki že prevečkrat razočarali, desni in levi, vsi enaki, vsi samo z željo biti čim bližje koritu.

  Kar pa se Kučana tiče, je on zgolj majhna riba, bolj izgovor desnice, za njihovo nekompetentnost, kot tudi izgovor levice, za njihovo samopomilovanje.

  V resnici pa nam vladata dve stvari – kapital in človeški pohlep. In na žalost smo Slovenci dopustili, da so se na vrhu naše politike nastanili tiste vrste politiki, ki so neizmerno lakomni denarja in so temu cilju pripravljeni prikrojiti vse državne aparate, od državnih podjetij, bank, javnih služb pa vse do lokalnih in mestnih vzvodov oblasti in delovanja.

  Preverljiva dejstva? Ni jih težko poiskati, malce težje pa jih je videti, če si ne želimo uničiti idealističnega črno-belega pogleda na svet … kdo (in z blagoslovom od koga) je privatiziral, pokradel in bankrotiral nekoč uspešna podjetja, kdo je z posojili brez kritja izčrpal bančni sistem (in kdo je to požegnal), kdo v državna podjetja in javne institucije nastavlja ljudi po strankarskih preferencah, namesto po znanju in sposobnostih … jap, resnica je tam zunaj, vendar jo je veliko lažje najti kot Nezemljane, je pa tudi res, da jo je veliko težje sprejeti in prebaviti.

 11. Janez pravi:

  Kaj pa če je vse to vesoljska zarota?

 12. spookymulder spookymulder pravi:

  Čisto mogoče, glede na to, da nekateri očitno dojemajo stvari, kot da so padli z lune. ;-)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !