Raketa Vip Šov

16.09.2013 ob 01:38

O Raketi je škoda izgubljati besed. Tako slaba in retardirana je, da človek komaj verjame. Isti kurac kot Na zdravje, če je to sploh mogoče. Kdo gleda to sranje, je sadomazohist, jebemti no. Če bi kdaj delali svetovno prvenstvo v osladnosti, bi Boštjan Romih zmagal s tisoč  točkami prednosti. Tip  je tako user friendly, da glava peče. Še bolj tečen od Tanje Žagar, če prav pomislim. In to njegovo poskušanje kako biti zabaven v skečih, pizda no, mar res ni jasno, da mu to ne gre. Da je lesen, nespontan in smotan, ko skuša  biti komičen. Pa strašna Jožeta in fora s skafandi na začetku, kdo je tu nor, resno ej. To je retardirano še za predšolske otroke kaj šele za odrasle gledalce, ki hočejo dostojno nedeljsko zabavo. Fukjena oddaja, od začetka do konca. Ves čas, brez izjeme.

Vip Šov je isti drek, pa sprašujem se, če ob takem razkošnem budžetu ni boljših piscev za uvodne štose, ki so res grozljivka. Pa moti me nepotrebno glupiranje voditeljev. Eno je biti smešen, drugo se je siliti s smešnostjo. Vid Valič in Peter Poles tega ne ločita pa da se jebeš. Valič je okej standuper, a zanič voditelj, Poles pa ne najde pravega momenta in pač misli, da je dovolj, da je Poles, ker se mu publika v studiu pač nasmiha, ko že drugo leto zapored poka iste fore. Pogovori z gosti niso tako napačni, problem je v skečih in vsem ostalem.

 

10 komentarjev na “Raketa Vip Šov”

 1. aniee pravi:

  sej naceloma se kr strinjam, sam… nekak se mi zdi bizarno, da nekdo, ki gladko zmaga v delanju idiota iz sebe, pljuva po drugih.

 2. Fakkos pravi:

  Romih premaga Maria v vseh pogledih. Mario je z vsako novo oddajo vsaj zamenjal sodelavce, Romih ima pa isto lajno celo po prestopu na drugo televizijo.

 3. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  To je najbolj fascinantno, ja.

 4. pnovak2 pravi:

  pa če se dobro spomnite celo naslovna pesem (Raketa pod kozolcem) je ista. To oddajo je vodil na poptv še preden je še na rtv vodit Na zdravje!

 5. pnovak2 pravi:

  Še nekaj! Ta Na zdravje je postal tak zlajnan in beden da te je glava bolela. Žalostno je to da je Raketa čisto ista, še isti sovoditelji, pa zakulisje tudi! Drugačno je samo ime in program na katerem so….!

 6. Pepi Pepi pravi:

  Če prav vem, je bila originalna Raketa (pod kozolcem) na TV3, ne na PoP TV. Kar je na nek način še bolj bizarno. Koncept oddaje je bil nekoliko drugačen, tako da je situacija trenutno; ime in špica od TV3 Rakete, koncept od RTV Na zdravje, plac pa od Siola. Frankenstainova pošast. xD

 7. Peter pravi:

  Poles in Valič sta faci, za Romiha se pa strinjam z vami. Še ime oddaje je neizviren.

  pnovak2, ali ni bila Raketa pod kozolcem na TV3? Ali se pa motim?

 8. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Pepi, ali pa, več babic kilavo dete :)

 9. Katarina pravi:

  Po komentarjih sodeč sem več kot srečnica,ker ne gledam ne prve ne druge :)

 10. Gregor pravi:

  Raketa pod kozolcem je začela na TV3 potem pa je celotna ekipa s enako oddajavred migrirala na POP, če me spomin ne vara. Je pa možno da se je na POPu kako drugače imenoval, ampak kdo sploh sledi oziroma loči?

  Drugače pa isti drek isto pakovanje :D

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !