Ogabna laž

26.07.2013 ob 21:01

Pri burni debati o Francu Neru se je pojavil tudi model z imenom Mario, ki ga čez čas nisem več spustil skozi moderacijo. To ga je razjezilo in je začel smetiti še po mojem Facebooku (iz treh različnih računov) ter mi groziti, da mi bo razbil mobilni telefon, če me še enkrat sreča v kinu. Potem se je začel lagati, da sem ga med ogledom filma The World’s End motil s tvitanjem in šel celo tako daleč, da je to svojo laž zapisal celo javno.

Finta je, da sem bil v dvorani popolnoma sam, kar lahko kadarkoli preverimo pri prodajalki kart, ki je samo zaradi mene javila operaterju, da morajo film zavrteti. To je nesramna in ogabna laž in javno blatenje mojega imena, pa tudi dobrega imena zaposlenih v Cineplexxu navsezadnje. Med filmom nisem nikogar motil, ker nikogar ni bilo, pa tudi nihče ni opozarjal zaposlenih v Cineplexxu, ker jih ni imel razloga.

Sicer pa, kako lahko s tvitanjem motiš kogarkoli, za boga milega? Pa še natvital sem tik pred pričetkom filma, da sedim popolnoma sam v dvorani, hudiča no.

V glavnem, tale model je šel predaleč, zato bom prisiljen ukrepati in podati kazensko prijavo. Če ima kdo kak nasvet, pa le na dan z njim.

Je pa zanimivo, da je to lažnivo sporočilo napisal tudi iz Filmskega vodnika, ki ga vodijo Sandi Pavec, Dejan Kaloh, Tadej Bauer, Matej Falež, Peter Senič, Iva Lakoš in Gregor Gregl.

 

27 komentarjev na “Ogabna laž”

 1. Mario pravi:

  Iztok lažeš! Ti si prvi pljuval po Cineplexu in meddrugim zapisal: To dvoje ni za skupaj, saj človek čaka predolgo časa, ker se tisti, ki so prišli na kosilo, neskončno dolgo odločajo kaj bodo žrli, kateri meni bodo vzeli, kaj paše k čipsu, katere kokice so kul in kateri ledeni čaj paše najboljši frendici, ki bo potem itak cel čas filma gledala na telefon in desetkrat zapustila dvorano.

  Na kar sem te jaz v obliki komentarja lepo opozoril, da to počneš tudi ti in da ti bom če ne boš prenehal pač razbil tvoj mobilnik.

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  To nima nobene veze s tem, kar si ti pisal meni, model. Najprej si grozil, da mi boš razbil mobilnik, nato si lagal, da si bil z mano v dvorani, nakar si lagal še, da me je delavka Cineplexxa opozarjala. In lagal si v javnem zapisu ter oblatil moje ime. V dvorani sem sedel popolnoma sam, o tem pred pričetkom filma tudi tvital, nihče me ni opozarjal, ker me ni imel za kaj, skratka, lažeš da bolj ne bi mogel in tole ne bo minilo brez posledic. Delavka Cineplexxa bo z lahkoto potrdila koliko kart si prodali za mojo predstavo in res me zanima, kje boš našel vse te ljudi, ki naj bi jih med to predstavo baje motil s tvitanjem. Sicer še vedno ne vem, kako lahko koga motiš s tvitanjem, a vseeno.

  In kaj točno lažem? A morda skrivam, da sem pljuval po Cineplexxovi ureditvi blagajn?
  Lepo opozoril s prasetino, ki ji boš razbil mobilni telefon in če je to jasno s tremi klicaji? I rest my case.

 3. Mario pravi:

  Seveda ima vezo, ker sem ti pisal kot komentar na tvoj zapis Planet Tuš Celje Cineplexx epic fail, ki si pa ga ti vztrajno brisal.

 4. Mario pravi:

  Prosim napiši ob kolkih se je začel film

 5. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Mario, zberi se. Še enkrat, kaj ima veze kaj sem jaz pisal o Cineplexxu in kje si ti meni pisal svoje reči, s tem, da si javno lagal o meni, jebemti no?

 6. Mario pravi:

  Ti si napisal ki bo potem itak cel čas filma gledala na telefon in desetkrat zapustila dvorano.

  Jaz sem ti na to odgovoril z da to počneš tudi ti in da ti bom če ne boš prenehal pač razbil tvoj mobilnik. A iz neznanega razloga komentarja nisi želel objaviti. Torej sem pisal Cineplexu.

 7. Mario pravi:

  Nisi tvital med filmom? Lahko prisežeš pri svoji mami tole? Imam namreč forografije tvojega twiterja, kjer si klepetal med filmom z voditelico odmevov in še nekaj kolegi.

 8. Mario pravi:

  Lepo opozoril s prasetino, ki ji boš razbil mobilni telefon in če je to jasno s tremi klicaji?

  In kaj je v tem stavku laž? Si debel, prasetina in tvital si med filmom in naslednjič ti razbijem telefon vse je resnica!

 9. Mario pravi:

  Iztok lahko nehava s tem? Ti daj men mir, jaz pa bom tebi dal mir, Ok? In tudi opravičim se ti evo. Ni blo prav, da sem ti rekel prasetina pač v jezi. (tega ne objavljal, ker je namenjeno tebi pač ne najdem nikjer uradnega kontakta od tebe, zato sem ti tudi pisal na facebook, saj si me na blogu vrgel na blok).

 10. Mario pravi:

  Če bi imel tvoj mail bi ti vse skupaj napisal tja in ne bi pisal javno. Tako pa na tviterju nimaš niti na blogu kakšnega maila za vprašanja.

 11. Mario pravi:

  Ne pravim, da me ne prijavi izvoli, le ne vem če je res potrebno da se kregava pred ostalimi ali se lahko zmeniva sama.

 12. Mario pravi:

  Lahko greva enkrat ko bom v celi na pir in se lepo pomeniva ti poveš kaj je tebe motilo jaz pa kaj sem ti želel povedati. Lagal si ker si napisal, da sem napisal da bom razbil tebe tega nisem niker napisal. Pa sej ni važno. Si za da končava zadevo. Mislim prihavi ti mene če češ ni problema sam ti o meni ne piši jaz pa o tebi ne bom.

 13. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Stari, četudi sem tvital med filmom, nisem nikogar motil, saj sem bil v dvorani popolnoma sam. Četudi ne bi bil sam, s tvitanjem ne motim nikogar, zato je tvoja opazka že v osnovi totalno zgrešena.

  Bistvo ostaja, ne gre za to, ali sem tvital ali ne, ampak za to, da si se ti ogabno zlagal, da nisem bil sam na predstavi filma The World’s End, da me je delavka opozarjala in da sem motil folk med ogledom. In zlagal si se javno, na facebooku Cineplexxa, kar gleda 15 tisoč ljudi. S tem si storil kaznivo dejanje blatenja dobrega imena javne osebnosti, da o tem, da si grozil z nasiljem niti ne začnem govoriti.

  Doletita te lahko dve stvari. Prva je prijava na policijo, druga pa civilna tožba mojega odvetnika. S tem se ni za igrati, verjemi. Vsak, ki ima pet minut časa misli, da se lahko anonimno zeza po internetu brez posledic. Ne more se. In čas je, da to poštekaš tudi ti. Potem pa bomo videli kdo je prasetina.

  Jaz ti nimam kaj govoriti kaj je mene motilo, saj sem vse zapisal v blogu o Cineplexxu, ki s tabo nima nobene veze. Ti pa si se spravil direktno name in se povrhu tega še grdo zlagal. V tem je point, daj razumi že enkrat no. Jaz se s tabo nisem kregal, ti si uletel na moj blog o Francu Nero in me začel žaliti kot podivjan, potem pa si šel še na zapis o Cineplexxu in tam pričel z lažmi.

  Pira pa ne pijem tako da ne, hvala.
  LP

 14. grega pravi:

  Ko pa v nekem konfliktu Iztok zgleda bolj normalen od njegovega sogovornika, pa veš da je le-ta neverjeten debil. Vseeno te je pa lahko sram, da twitaš med filmi, kot filmoljub (čeprav na nekem žalostno nizkem nivoju) bi moral ostro nasprotovati takšnim dejanjem.

 15. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Četudi to nima nobene veze z zapisom, naj bo :)
  Če je film dolgočasen, prenese tudi en kratek tvitek. Sicer pa to ni moja navada, tako da si lahko brez skrbi. Tvitam pred filmom, med njim ne.
  Maria pa ni zmotilo, da tvitam, ampak da tvitam znanim ljudem, ki jih v resnici baje ne poznam :) Tudi zaradi tega je zagrozil, da mi bo razbil telefon :)

 16. Knox pravi:

  Svetloba z ekrana/tablice moti ljudi, ki sedijo za tabo. Verjemi,da je zoprno.

  Meni je tudi carsko, če sem v kinu sam v dvoje, ker lahko potem glasno komentiram :D

 17. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Z mojega telefona ne moti nikogar, ni taka mašina, pa vedno sedim v zadnji vrsti čisto na koncu, tako da tudi če bi res tvital, ne bi motil. Nisem debil, brez skrbi.
  Pa saj to nima veze, v dvorani sem bil sam, tip se je zlagal, pa tudi opozarjal me ni nihče. Še folk, ki se glasno dere in žura in telefonira, nihče ne opozori, kaj bo nekoga, ki je med filmom pritisnil en kurčev tvit. Pa folk piše smse med filmom non stop, ne ga srat no, to je še najmanj moteče.

 18. lojze_novak pravi:

  Če imaš utemeljen razlog, da je blatil tvoje ime, zabeleži njegove IP-je in jih posreduj odvetniku ter se posvetuj o nadaljnih korakih. V primeru prijave bo ISP posredoval osebne podatke policiji, ter ga lahko tožiš.

  Lp

 19. lojze_novak pravi:

  Mario, mislim, da si se zajebal. Ena stvar je povedati svoje mnenje, druga stvar je pa lagati. Iztok ima povsem utemeljene razloge, da te prijavi policiji. Na tvojem mestu bi začel varčevati, saj blatenje dobrega imena, obrekovanje, zavajanje ni poceni. Vsak dober odvetnik te bo zmlel v prah.

 20. grega pravi:

  Ne vem ali govoriš o zapisu na FB, ki si ga prilepil zgoraj ali o čem drugem, ampak če o prvem, nikjer ni napisano, da te je zaposlena opozorila, ampak da je bila ona opozorjena pa ni ukrepala.

 21. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Imaš prav, a nima veze, bistvo ostaja isto.

 22. Mario pravi:

  HAHAHA lojze_novak en problemček je, da je Iztoka zmotil zapis na Facebooku tam IPja ne more dobiti, kot tudi ne more dokazati pod nobenim pogojem, da sem ga napisal jaz. Jaz si trdim, da ga je sfotošopal.

  Cineplex ima kot večina kin pravilo, da morajo biti mobilniki izklopljeni med projekcijo filma toraj vso srečo s tožbo. Pa da ne bo kak policaj umrl od smeha. I rest my case.

 23. Joža pravi:

  Mario – dobo boš, kar ti pripada. Neki cajta ne boš več piso komentarjev, ker boš meu obe roki v gipsu.

 24. Mario pravi:

  Joža si že prijavljen Siolu, da zahtevam tvoj IP, saj mi javno groziš z nasiljem. Zgleda, da boš kar ti plačal Iztokovo toženje.
  Iztok zakaj brišeš komentarje? Nek uporabnik ti je lepo napisal, da te ne bo resno jemal nobeden. prvo si objavo potem pa izbrisal. kaj zdaj.
  Še bolj me zanima kako resno te bo jemal sodnik? ti me obtožuješ laganja o tebi sam pa isto počneš o meni. naj naštejem le nekaj laži. na eno te je opotoril grega nikoli in nikjer nisem napisal, da te je kdo opozoril. Laž!
  da mi bo razbil mobilni telefon, če me še enkrat sreča v kinu. Tudi tega nisem nikjer napisal. Napisal sem, da v primero da boš še kdaj kršil pravila kina velika razlika. zopet laž.
  A RAZNI PSIHOPATI, KI MI POTEM GROZIJO, DA ME BODO PREFUKALI V KINU IN NE VEM KAJ ŠE VSE. Še ena laž. In psihopat si mi rekel.
  Vso srečo s tožbo. Čakam.

 25. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Mario, predlagam ti, da se ne oglašaš več, saj še bolj mešaš drek, ki si ga skuhal. Pomiri se in upaj, da bo vse kul in da me bo minila želja po prijavi na policijo in klicu svojega odvetnika za pripravo civilne tožbe. Ma rekel si ti meni v tistih histeričnih komentarjih na Facebooku in blogu, ki sem jih brisal, marsikaj, veš.
  To bo z moje strani v tejle debati zaenkrat dovolj.

 26. Mario pravi:

  Iztok jaz se ti iskreno opravičujem. Bila je slaba in skrajno neprimerna zajebancja s kolegi res je da stvari ne morem vzeti več nazaj zato popolnoma razumem, če se boš poslužil nadaljnih ukrepov. še enkrat oprosti in obljubim, da ti ne bom več smetil po blogu.

 27. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Sprejeto opravičilo. Pomenila sva se po mailu, verjamem, da si iskreno mislil tole zdajle. Zadeva zaključena. In res ti svetujem, da ga v bodoče ne serješ na tak način, saj boš naletel na nekoga, ki bo dosti bolj zajeban od mene in boš res nafukal finančno in še kako drugače. Pa zahvali se kolegom, da so te potunkali v drek, kjer bi ga najebal samo ti, oni bi se lepo potuhnili.

  Ajde model, mej se. Zadeva zaključena.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !