Recenzija: The Place Beyond the Pines

22.07.2013 ob 01:43

THE PLACE BEYOND THE PINES

Vem, da je tale film mnogim pobožal dušo in ga uvrščajo v sam vrh letošnje filmske ponudbe, toda mene je pustil hladnega. Predolg je, preveč zgodb ima, pa nobene ne dodela tako kot bi moral, pa še klišeje in neštetokrat videne pizdarije ponudi. Dajte no, skorumpirani policaji, delinkventni mladeniči, odnos očeta in sina, občutki krivde, samske matere, ropanje bank in podobni stereotipi. Dolgčas, jebemti. Pa še Ryan Gosling, ki se je začel ponavljati in vedno znova igrati isto vlogo. Slab film, če sem iskren. Ali še bolje, film, ki nima pojma kaj bi rad oz. film, ki hoče preveč in ni kos kompleksnosti, ki si jo zastavi. Prepričal me ni niti Bradley Cooper. Če sem iskren, lahko zapišem, da je oba z Goslingom povozila Eva Mendes, zato vam je lahko jasno, kako zelo sta me pustila hladnega in brez posebnega zanimanja. Ljudje pravijo, da je film emotivno močan, jaz pravim, da je prazen, sterilen in razvlečen. Jebat ga, okusi so različni. Tokrat res močno.

Ocena: 4/10

 

6 komentarjev na “Recenzija: The Place Beyond the Pines”

 1. IZTOK faking GARTNER » Recenzija: Only God Forgives pravi:

  [...] z obrazno mimiko in govorico telesa. Gosling, ki me neaj dni nazaj ni povssem prepričal s filmom The Place Beyond the Pines, je tukaj še boljši kot v [...]

 2. Niko pravi:

  ampak hej od kdaj je Ray Liotta tako kul tako fucking cool bolj star bolj fucking cool je :D

 3. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Bolj star, bolj odfukan :)

 4. Niko pravi:

  drugače pa tudi mene film ni navdušil zdel se mi je zelo razvlečen nič ne bi imel proti če bi bil uro krajši ali več pa premalo močan ozirma saj je močan toda premalo da bi s filmom in liki se povezal vzpostavil sočutje saj je vse ( liki in dogajanje) preveč duhamorno in dolgočasno pa res zdelo se mi je kod da ga gledam 4 ure pa imam rad počasen tempo Melancholia je bil moj najljubši fil lanskega leta ozirma pred lanskega samo toliko. Saj mi je bila prvtona ideja brez patetike zelo všeč amapan ne vem no dolgočasno razvlečeno pa preveč tradicionalni klišeji pa zdelo se mi je vse brez zgodbe brez zgradbe pa nevem tempo zelo prepočasen 1 del je bil okej pa zgubi in gre počasi 2 del dobi zgodbo in zalet ki zelo spet popusti v 3 delu. Celota pa je neprepričljiva

 5. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Sem mislil, da sem edini, kul :)

 6. Niko pravi:

  Pa morem res povedati da se s tvojo recenzijo strinjam popolnoma 100% tukaj zadaneš :P redolg je, preveč zgodb ima, pa nobene ne dodela tako kot bi moral, pa še klišeje in neštetokrat videne pizdarije ponudi. PA TUKAJ BREZ KOMPROMISNO RES NAJBOLJ ZADANEŠ: Ali še bolje, film, ki nima pojma kaj bi rad oz. film, ki hoče preveč in ni kos kompleksnosti, ki si jo zastavi.
  Točno tole ravno pravim kot da film želi biti pretenciozen ampak propade ker je brez smisla brez substance brez zgodbe ali pa poetičen ki je res nesmiselna. Pa še močno se strinjam,da me od vseh najbolj razočara Bradley Cooper,ki mi je bil do kraja zoprn in ne prepričljiv. Drugače pa ja razumel sem Goslingovo igro in način toda mu ni uspelo doseči tega načina se bi moral bolj potruditi saj mi ni bil slab ampak nisem dobil željenega bolj prepričljiv na trunek je deloval bebavo. In res hladen film :) . Tak da se pri temu filmu zelo strinjama.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !