Recenzije: Kiss of the Damned, Stitches

18.07.2013 ob 18:04

KISS OF THE DAMNED

Jebat ga, Xan Cassavetes žal nima talenta svojega slavnega očeta Johna, kar več kot očitno pokaže v tejle wannabe arty in kao gotski vampirski ljubezenski zgodbi, kjer se krvoseska Djuna (Joséphine de La Baume) zaljubi v mladeniča Paola (Milo Ventimiglia). Podobno foro je pred leti veliko bolj uspešno obračal Landisov Innocent Blood, Kiss of the Damned pa je nekakšna odrasla  inačica zoprnega Twilighta, kar pomeni, da bo večina gledalcev zaspala že po prvih desetih minutah. Dolgočasen, sterilen, nezanimiv in emotivno prazen film.

Ocena: 3/10

STITCHES

Tu in tam se zgodi zelo zabavna, odštekano krvava in presenetljivo kul grozljivka, tisti pravi splatter, pisan na kožo najbolj zagretim fanom žanra. In Stitches, zgodba o maščevalnem klovnu (Ross Noble), ki vstane od mrtvih in pride pobijat mularijo, je točno tak film. Točno taka parada gravža, razčefukanih telesnih delov in pretiravanja, ki si da duška pri umorih klovna, ki je res razfukan, ko pride nazaj iskat krivce za svojo smrt. Dober splatter, eden najboljših zadnjega časa.

Ocena: 7/10

 

2 komentarjev na “Recenzije: Kiss of the Damned, Stitches”

 1. E pravi:

  Sem si pogledal trailer za film KISS OF THE DAMNED pa se mi ne zdi tako slabo kot si napisal Iztok.

  http://www.youtube.com/watch?v=1kS-NVtJtaM

  Tudi sem si ogledal trailer za film STITCHES ,ki me pa ni prepričal kljub temu ,da sem velik ljubitelj grozljivk ,mučenja ,krvi in raščefukanih teles (seveda samo v filmu drgač sem pa miroljuben še miši nebi mogel ubiti) tega pa trailer ni ponudil.
  Nekako me trailer ni potegnil not in dal zanimanje ,da bi si ogledal ta film.

  http://www.youtube.com/watch?v=b_auEe1yU3M

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ko boš pogledal oba filma, sem sto posto, da boš mislil drugače.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !