Recenzija: The Guilt Trip

12.07.2013 ob 20:18

THE GUILT TRIP

Zelo prikupna, topla, simpatična in za svoje dobro zadržana cestna komadija, kjer jo mama (Barbra Streisand) in sin (Seth Rogen) mahneta na poslovno potovanje. Gledalci niso bili ravno navdušeni, kar ni prav, saj gre za okej filmček. Za čisto spodobno in luštno zgodbico, ki pač ni over the top, ampak teče umirjeno, minimalistično in tako, da se lahko z njo poistoveti čisto vsak posameznik. Natanko takšna sta tudi Barbra Streisand in Seth Rogen, ki bi jima takoj verjeli, da sta res mama in sin. Nobenega pretiravanja in preseravanja, le prepričljivo zastavljena in izpeljana štorija, s katero se je zdaj že sedemdesetletna Barbra Streisand v glavni vlogi vrnila po več kot petnajstih letih. Jp, The Guilt Trip je film, ki bi si zaslužil več pozornosti gledalcev.

Ocena: 7/10

 

2 komentarjev na “Recenzija: The Guilt Trip”

  1. Pepi Pepi pravi:

    Streisandova in Rogen sta mi oba okej pojavi in tudi film se mi ni zdel napačen. Ampak če pomislim … vse skupaj mi deluje nekako za lase privlečeno in da ne rečem samo sebi v namen. Od road trip komedij ipak ne pričakujem presežkov, ampak tole je sivina celo v tem okviru. Okej, za pogledat na kak deževen dan, to je pa to. :)

  2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

    Okej, ni presežek, ampak meni je pasala prav ta sivina, ki jo omenjaš. Po dolgem času film, ki se ni preseraval in bil vseeno zelo kul.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !