Tušmobil ga serje

27.06.2013 ob 17:28

Da sem imel hude težave z njihovim internetom, sem že tarnal. Da se bo nekaj podobnega začelo dogajati tudi s telefonijo, pa si res nisem mislil. Finta je, da se pogovor nenehno prekinja. Ali zgine za nekaj sekund in sogovornika ne slišiš več, ali pa dobesedno vrže ven in prekine linijo. Tudi sogovornik te ne sliši več, da ne bo pomote, skratka, totalna štala in skrajno tečna zadeva. Ta pizdarija se je pojavljala občasno, zadnje tedne pa je tako zelo pogosta, da niti enega pogovora ne morem več opraviti brez prekinjanja, jebemti no. Nimam pojma kaj se dogaja, ampak vse skupaj je res grozno moteče in skrajno tečno, saj linijo vrže ven tudi po desetkrat v enem pogovoru. Na tem foromu uporabniki nekaj debatirajo v to smer, ampak nihče ne najde prave rešitve, pri Tušmobilu pa očitno prav tako nimajo pojma kaj se jim dogaja.

Pa naj povem še eno prigodo, ki je res za bruhat, pa četudi se je s pomočjo Agencije za pošto in elektronske komunikacije (APEK) razrešila v mojo korist. Kot strela z jasnega sem ugotovil, da imam na računu zabeležene klice v tujino in sicer v Avstralijo, sredi noči, za skoraj dve uri. Ko sem klical, so preverjali in pojasnili, da sem klice opravil in da naj pač plačam. Ker sem vedel, da jih nisem, sem vztrajal, da naj mi natančno povedo koga sem klical in kako je mogoče, da imam te klice, čeprav vem, da z njimi nimam nič. Še enkrat sem dobil obvestilo, da sem klice opravil, da mi ne morejo povedati koga točno sem klical in da naj račun plačam, saj mi bodo v nasprotnem primeru izklopili telefon. Itak, da ga nisem. Obrnil sem se na APEK, povedal kaj se dogaja in jih prosil za pomoč. Takoj so mi dali nasvet, da naj klicev v tujino ne plačam in da bodo preverili kaj se dogaja. In so. Jasno, prišlo je do napake, računa mi ni bilo treba plačati, Tušmobil pa je končno utihnil. Je pa finta, da še vedno ne vem, zakaj je prišlo do tega sranja. Vem samo, da nisem klical in da je bil ta račun totalni bullshit ter da mi je klice v Avstralijo zabeležilo popolnoma z lufta. Svašta, res.

 

23 komentarjev na “Tušmobil ga serje”

 1. simon pravi:

  Zakaj si sploh na Tusmobilu? Meni so totalno nevsecni.

 2. E pravi:

  Iztok idi na Mobitel in teh težav s prekinjanjem neboš imel.
  Jaz imam že celo večnost Mobitel in sem zadovoljen.Ga ne menjam pa tudi , če pri Tušu zlato delijo :D .

 3. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Zato, ker so imeli najbolj ugoden paket za smse in klice od vseh. Mobitel ima daleč najslabšega.

 4. E pravi:

  Jaz osebno imam rajši slabi paket kot pa ,da bi skoz prekinja med pogovori.Jaz pa imam na mobi kartico :) več ne rabim.

 5. simon pravi:

  in kolk mas racun Iztok ce lahko vprasam?
  jaz mam 29e mesecno v njem mam 1000 minut in 1000 SMS.
  Simobil.

 6. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  40 evrov, neskončna cifra smsov, neskočne minute Tušmobil Tušmobil, ogromno internetnega prenosa in 1500 minut druga omrežja.
  To zdaj preseže samo še Simobil, ki je ponudil neskončno vsega za mislim da 30 evrov.

 7. spookymulder spookymulder pravi:

  Očitno še en dokaz, da je tudi neskončnost relativna. :D

 8. Don Marko M pravi:

  če te kaj potolaži, to prekinjanje pogovorov se zadnja dva meseca dogaja tudi Simobilu….še posebej če kličeš na Mobitel….

 9. mitja pravi:

  Kolikor dnarja, tolko muske.
  Kar kupiš uporabljaš, tko da vsak je sam svoje sreče kovač ;-)

 10. Požana pravi:

  Se strinjam z zgornjim komentarjem, to je pri Simobilu kar klasika. Pri jih pa res nonstop meče ven, vsaj v zadnjem času, skoz slišim da se folk nekaj pritožuje, enako s klici iz tujine, je treba preverit čisto vsak račun. Za Tušmobil pa še nisem slišala kaj takega.

 11. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Spooky, Simobil ima zdaj res vse neskončno. Torej nobenih cak in fint kot je bilo v preteklosti. Pri Tušu so smsi neskončni, minute pa do 1500.

  Marko & Požana, zanimivo. Torej ni nujno, da prekine meni, ko se menim s Simobilom :)

  Mitja, je 40 evrov malo denarja al kako?

 12. Požana pravi:

  Ja, res ni nujno da je stvar v Tušmobilu. Bi res prej rekla da je v Simobilu, glede na to koliko je pripomb in pritožb bilo v zvezi z njimi slišat … Sej veš, simobiled pa to :) http://www.urbandictionary.com/define.php?term=simobiled

 13. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ne bi rekel, ker prekinja samo če se menijo s Tušmobilom. Tudi Tušmobil Tušmobil, da ne bo pomote. In danes je bila ista pesem. Nevzdržno postaja. Menil pa sem se z Mobitelom. Ven meče na vsaki dve minuti.

 14. Jusito pravi:

  Če kateremu operaterju prekinja med klici potem je to Simobil, pa ne samo to, tudi nedosegljiv si lahko, kljub temu da imaš na telefonu signal. Imam službeni simobil in večje katastrofe od tega nisem še videl in kljub pritožbam in pripombam, sej kaj dosti ni spremenilo. Privat sem pri tušmobilu in moram priznati, da sam teh težav nimam, prekinjam mi samo na relaciji s Simobilom, samo to zaradi Simobila in ne Tušmobila. Je pa zopet odvisno od lokacije kjer si. Tudi prej ko sem bil privat na Mobitelu so bile lokacije, kjer mi je tudi Mobitel prekinjal. Tko da nikjer ni vse perfect.

 15. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Nepotrebno nabijanje o drugih operaterjih. Dejstvo je, da Tušmobil zadnje tedne meče ven na vsaki dve minuti.

 16. Dejč pravi:

  V zadnjem mesecu nisem opazil nobenih problemov v zvezi z prekinjanjem klicev, pa sem veliko po Sloveniji in Tušmobil tam kjer sem jaz bil dela naromalno in brez težav. Ne verjamem, da bi lahko kaj takega bilo, ker pol bi se folk sigurno že bunil in sigurno bi bilo kje napisano da zadeve ne štimajo. Ker to novinarji radi počno :)

 17. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Tile komentarji se mi zdijo povsem bleferski in napisani od nekoga, ki mora zagovarjati Tušmobil :)

 18. E pravi:

  Dobra poteza Mobitela :)

  http://www.matejspehar.si/ubijalska-poteza-iz-mobitela

 19. janja pravi:

  Tušmobil katastrofa! Sami goljufi!Najprej naj uredijo omrežje potem naj se krejo tušmobil.

 20. camper66 pravi:

  da se še tukaj izkašljam. Imamo 4 telefone pri Tušu in na eni številki smo dobili zadnji račun namesto cca 60,00 € pazi zdaj, 270,00€. takoj sem odšel na Tušmobil v MB, kjer dečko ugotovi, da je telefon res ročno nastavljen na Tuša, dela pa v Mobitelovem omrežju. Do tega bi naj prišlo, ko so obrezovali SIMko (iPhone), vendar oni tega ne piznavajo. Najbolj pa zapeče izjava: reklamacija ne zadrži plačila računa in da če bo ugodno rešena, dobim dobropis. HALO??????

 21. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Piši na http://www.akos-rs.si/ in se pritoži. Če imaš prav, ti ne bo treba plačati in Tušmobil jih bo moral ubogati.

 22. AndrejM pravi:

  Meni pa Tušmobil ne povzroča velikih problemov, nič večjih ni kot pri drugih. Pa prijazni so, sploh punce v Celju v Planetu, ko plačujem račune ;) . Imam pa paket za 14 eur mesečno in ne potrebujem več.
  Sem pa imel z drugimi operaterji probleme, največje z Debitelom, kar dvakrat. Enkrat so mi izklopili telefon kao zaradi neplačila in čeprav priznam, da sem kar se plačevanja računov tiče lenoba, računi takrat niso bili neplačani. Da sem ravno takrat šel na neke sestanke in sem potem imel probleme, je jasno, pa se potem, ko so ugotovili njihovo napako, še opravičili niso. Drugič pa je bil služben telefon preko Debitela, ko sem potreboval tehnično pomoč, pa bi sosedova stara mama, ki v življenju ni videla telefona, prej zadevo rešila.

 23. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Eni so res prijazni, drugi skrajno nedojebani in mrki. Ta za 14 eur je kul paket, ja.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !