Ana Karneža: On My Own

19.06.2013 ob 18:02

Tole je zame zmagovalni nastop. Les Miserables live. Prečudovito, res. Ana Karneža ni Fanika Križaj, Ana karneža je faking vrhunska pevka. Pa še On My Own je izbrala. Mojo top pesem lanskega leta. Nepozaben nastop. Kapo dol. Upal bi reči, da je zapela enako dobro kot Samantha Barks. Neverjetno, res. Človek težko ostane brez solznih oči. Koliko moči in pozitive je v tej mini punci, vsem nam je lahko za vzgled. Čestitam še enkrat.

YouTube slika preogleda
 

22 komentarjev na “Ana Karneža: On My Own”

 1. lily pravi:

  Misliš, da je razlog, da Ana ni zmagala izbira pesmi? Večina je gotovo ne pozna.

 2. Katarina pravi:

  Ne glede na vse je moje mnenje, da je treba znati izbrat tudi pesem. In te večina glasovalcev zgleda ni poznala. Škoda za dekle

 3. Maj pravi:

  Ana bi vsekakor morala zmagati.

  Tudi pri talentih je očitno zadaj kuhinja kot pri Evrosongu, glasove gledalcev se da zlahka prirediti, če se to hoče-voduška vprašajte, če ne verjamete.

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Četudi pesem morda res ni bila znana slovenski javnosti, je bila vseeno tako lepo izbrana, da po moje to ni bil razlog, da Ana ni zmagala. Alja je imela pač več fanov, pa tudi njen nastop je bil enkraten.

 5. Pepi Pepi pravi:

  Ti, ampak Ana Karneža pa res ni Fanika Križaj. XD

 6. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Nop, Fanika Križaj je šla dalje samo zato, ker je bila invalidka, Karneža pa zato, ker je super pevka.

 7. Pepi Pepi pravi:

  Jop, tako kot vse super pevke v finalu.

 8. teo pravi:

  Tisti ki ima kaj soli v glavi ve za kaj se gre…Ana res dobro poje,
  kaj je pa za nekoga presežek je pa stvar subjektivne ocene.
  Za nekatere je odlična pevka recimo Saška,itd.,…konec koncev je na youtube odgovor kam pes taco moli,…samo nekateri so tam gor,…mene je dal nekdo gor na youtube, pa ni bilo en teden ko so me zbrisali, se pravi da moram biti nekomu res trn v peti, pa ne samo jaz….samo dobro je vse skupaj premišljeno,…dobra novica pa je, da so se mi javili ljudje, ki bodo pomagali ne glede na ovire.
  In Novica za te je, da nadaljujem, seveda pa brez utvar da lahko v sloveniji naredim neko hudo kariero…če imaš seveda kaj soli v glavi…LP TEO

 9. E pravi:

  TEO to ,da je dal negdo tvoj posnetek gor in so ga potem zbrisali ne moreš nič.Pop Tv ima vso pravico zbristati posnetek ,ki je v njeni lasti.To ti je po mojem jasno.Je pa res čudno ,da na YT kanalu od Pop Tv-ja res ni tvojih posnetkov.

 10. Maj pravi:

  Jaz sem pa prepričan, da je Ana dobila precej več glasov kot tista, ki je zmagala-ta pa je več kot očitno bolj sposobna v drugih zadevah saj je zmagala zaradi “kuhinje”.

  Če bomo naslednje leto sodelovali na Evrosongu moramo nujno tja poslati Ano-v finale pridemo že samo zaradi nje, če pa še dobro zapoje se pa lahko naredi še kak čudež.

 11. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Teo, POP TV doseže brisanje vseh svojih posnetkov, ki so mimo njih naloženih na YouTube, tako da to ni nobena zarota. Če so te zbrisa iz svojega kanala pa je res čudno. Je pa kul, da pičiš dalje, edino pravilno.

 12. E pravi:

  Tudi ,če bi Teo naložil posnetek ,ki je v lasti pop tv-ja na svoj YT kanal bi mu prav tako lahko zbrisali vsaj je posnetek last pop tv-ja.To pač tako je in nič ne morem porti temu.
  Razn ,če te je snemal gdo iz občinstva takrat pa pop tv nima pravice zbrisa posnetka vsaj ga niso oni posneli.

 13. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Vem ja, saj to govorim. Tudi če bi ga snemal kdo iz občinstva, bi ga izbrisali, ker folk iz občinstva nima avtorskih pravic za Teov nastop.

 14. E pravi:

  Ne ne nisi me dobro razumel Iztok ,če sam snemaš ti doben ne more nič razn ,če je bilo izrecno rečeno ,da se ne sme snemat.
  Gre se zato gdo je lastnik posnetka gdo ga je ustvaril.

 15. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Sem sto posto, da je bilo rečeno, da se ne sme snemat. Pa vseeno nimaš čisto prav. Četudi je snemanje recimo dovoljeno, ti lako zatežijo za avtorske pravice muske, ki si jo snemal in moraš umakniti.

 16. E pravi:

  Ne morem se tukaj glih strinjati z teboj Iztok.
  Kaj pa ko gre folk na koncerte pa snema na polno in daje to potem na YT pa (skor) doben glasbenik se ne zbuni da je na YT pa je tudi to avtorska glasba.

 17. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Saj ne gre za to ali se ti strinjaš ali ne, jaz govorim o dejstvih. Kdaj si nazadnje kaj na YouTube deval prijatelj? Jaz sem dal mariskaj, pa sem ogromnokrat dobil opozorilo, da kršim avtorske pravice glasbenika. Saj ni treba, da se oglasi on osebno, lahko se avtor komada, lahko se založba, kdorkoli pač.

  Pa veš kolikokrat se zapre kak račun, ko kdo snema kak nastop od kakega ameriškega pevca. En dan je gor, čez teden dni račun že zbrisan zaradi kršenja avtorskih pravic.

 18. teo pravi:

  No, ja , nihče ne govori o zaroti, so pa dejstva , ki so malo čudna,
  in seveda bo pri tem ostalo….saj koga pa potem briga če je bil zbrisan posnetek nekega Tea….in tako vse tone v pozabo…prav.
  naj bo.če je namenjeno bom itak pokazal kaj več skozi čas, kljub oviram.!!!!!!!!!!

 19. E pravi:

  Iztok ,če ti daš komad gor je nekaj drugega.Jaz sem tudi dobil opozorilo pa sem moral nek test rešit ,da lahko normalno naprej uporabmljam YT kanal.In med enim je blo tudi ,da če si avtor video posnetka ,da lahko daš gor ,če nisi ne smeš ,če imaš dovolenje lahko snemaš itd.Če pa ,da gdo od koncerta posnetek gor pa ve ,da nebi smel snemat pa si je sam kirv ,da so kanal skinli.
  Če pa ne dajo pred koncertom tega opozorila prej pa ne smejo kr brisat.Res pa je tudi ,da so lahko založbe kr muhaste pa jim YT kljub temu ,da ni opozorila prej ugodi želji vsaj nočejo imeti tožb.

  Teo doben ni pisal o zarotah.A če je pop tv lastnik posnetka proti temu ne moremo nič.Pa veliko sreče v glasbeni karieri ti želim.A je to tvoj YT kanal http://www.youtube.com/user/BHRI000?feature=watch ?
  Če je ti svetujem ,da ga preimenuješ v tvoje ime in priimek za lažje iskanje.

 20. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Teo, naredi nov nastop, naj te kdo posname in vrži na youtube, ko jebe POP TV, ne rabiš jih, če si kul.

 21. teo pravi:

  HVALA za pozitivne misli, bom sledil tudi vašim predlogom.
  Se pa pogovarjam za nastope, a to v teh časih ni lahko…me je kontaktiral celo Srečko Čož, da mi želi pomagati in sva imela 2 učni uri okoli tega kako je glasbena scena v Sloveniji…milo rečeno- mineštra!
  Vse dobro ….Teo

 22. E pravi:

  To se tako ve kako je v sloveniji.Res ti svetujem glede YT kanala in ,da si nardiš FB fan page.Da lahko potem dam mirno postaš svoje pesmi in oboževalcom napišeš kje boš imel nastop.Ni vse za zasebni profil.V da ti lajki in ogledi na YT ne pomeniji nič kaj dosti ampak ,če želiš zaharat z nastopi boš moral imeti lepe oglede na YT taka je pač politika in razmišlanje orginizatorjev nastopov.Ja res vse doboro ti želim.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !