Katarina faking Čas

17.06.2013 ob 15:44

Evo ga, trailer za Scorsesejev The Wolf of Wall Street, kjer lahko od štiridesete sekunde dalje vidite tudi našo Katarino Čas. Aham, Katarina Čas ima očitno tako dobro vlogo, da so jo dali celo v trailer. How faking cool is that. In oblečena v dolarje, pa s stavkom: “We don’t work for you man,” ki ga zine Jonahu Hillu. Nora novica, res. Sicer pa trailer zgleda zelo kul, pa Matthew McConaughey bo sto posto snel nominacijo za oskarja.

YouTube slika preogleda
 

7 komentarjev na “Katarina faking Čas”

 1. E pravi:

  Čestitke za Katarino ,da igra ob DiCapriu.A vndarle kot kaže ima mini oz. manjšo vlogo ,ker pod CAST njenega imena ni ampak je pod Full Cast and Crew.Vrjetno so jo dali v trailer ,ker dobro zgleda :) .

  http://www.imdb.com/title/tt0993846/

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  To ne drži vedno, saj se včasih ta imena spišejo po tajmingu pojavitve v filmu recimo, kar pomeni, da se celo glavnega igralca kdaj ne najde, če ne klikneš full cast and crew. Njena vloga je majhna, itak, ampak to, da je v trailerju, je hudo velika stvar.

 3. Loiter pravi:

  Baje je glavna favoritinja za Oskarja

  lp

 4. E pravi:

  A tukaj ta trditv drži.Kot sm že reku ženska dobro zgleda in je seksi in se pojavi v perilu zato je v trilerju.Če bi bila povprečna in oblečena ,ko nuna vrjemi ,da jo nebi dali v trailer.Lepo žensko delo se je prodajlo in se še vedno bo (stara dobra a učinkovita fora ,ki vedno pali :) ),da bi pač prevabili čim več gledalcev v kino.

 5. IZTOK faking GARTNER » Katarina faking Čas, drugič pravi:

  [...] drugič 8.08.2013 Da jo boste lahko videli v Scorsesejevem filmu The Wolf of Wall Street, sem že pisal,da bo drugo leto zaigrala v filmu Imagine, kjer bo glavni Al Pacino, s katerim očitno že henga [...]

 6. simon pravi:

  http://www.imdb.com/title/tt1935179/reference

  ze gledal?

 7. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Nop, je pa v planu.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !