Recenzije: Snitch, 21 & Over

13.06.2013 ob 15:14

SNITCH

Prolem tega filma  ni to, da Dwayneu Johnsonu naloži nekoliko resnejšo vlogo in mu ne dovoli kazanja mišic ter akcijske preserancije, ampak to, da je v zgodbi o očetu, ki skuša rešiti svojega sina, ki so ga vtaknili v arest zaradi dilanja droge, strašno dolgočasen, razvlečen, klišejski, nezanimiv in grozljivo predolg. Johnson je za mišičnjaka zelo okej igralec, toda s tem filmom nima kaj dosti početi. Še če bi bil film pol ure krajši, bi bil predolg, jebemti, tako zelo slabo, rutinirano in stereotipno je zastavljen. Kot Walking Tall, ki ga je Johnson posnel leta 2004, če prav pomislim. Slab film, resno. Od začetka pa do konca, ko vse skupaj postane še butasto in patetično. Jebeš film, kjer mora Dwayne Johnson dve uri čakati, da lahko prefuka lokalno dilersko mafijo, ki mu je zjebala sina.

Ocena: 3/10

21 & OVER

Jp, tole je The Hangover za najstnike, presenetljivo zabavna mladinska komedija, odličen double bill s filmom Project X, sicer pa štorija o treh prijateljih, Millerju (Miles Teller), Caseyju (Skylar Astin) in Jeffu (Justin Chon), ki si privoščijo večerni odklop, no ja, odfukano pizdarijo, kjer morata Miller in Casey poskrbeti, da se na polno pijani Jeff pravočasno vrne domov. Tudi nekaj kultne komedije Animal House je v temle filmčku, v tejle dovolj dinamični, prepričljivi, naspidirani in kljub klišejem dovolj suvereni party zgodbici, ki za svoje dobro nikoli ne pretirava in si ne dovoli skoka v preveč otročje ekstreme.

Ocena: 7/10

 

1 komentar na “Recenzije: Snitch, 21 & Over”

  1. MacGyver pravi:

    3/10 za Snitch? No ja, ni ravno briljanten film ampak tako slab pa tut ni. Johnson mi je presenetljivo dobro odigral glede na to da ni razfukal vsega in vsakogar. Celoten film mi je zelo hitro minil, sam razvoj dogajanja je takšen, da cel čas pričakuješ naslednji korak. Vsaj meni ni bilo tečno oz. razvlečeno. Slaba lastnost filma je seveda konec po katerem bi si najraje stisnil šus insulina. Ampak ok, do zadnjih 10 minut je film povsem ok triler, tako da bi mu jaz dal 5-6/10…

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !