Slovenija ima talent 2013: Zakulisna oddaja

9.06.2013 ob 20:41

Ni slabo, da so zavrteli tole oddajo, saj vsi finalisti vendarle dobijo malo zvezdniškega sijaja, ki ga do zdaj niso imeli. To ne škodi in nabija pričakovanje za veliki finale.

Žiga Lakner je dobra izbira, pa še en tak fajn dečko je. Po moje ima dobro možnosti za zelo visoko uvrstitev. Ivana Honsič je super pevka, zame veliko večja favoritka od favorizirane Alje Krušič, ki resda ni slaba, ampak ni pa tako perfektna kot menijo nekateri. Maestro Sistaz ne odtehtajo hajpa, ki ga dobivajo, za Blaža Vidoviča pa se še vedno sprašujem, kaj za kurac dela v finalu. Gibanje je njegov najmanjši problem, poba fuša sto na uro. Kako je mogoče, da žirija in gledalci tega niso slišali, jebemti no. Ko smo že pri epskih failih, še vedno me stiska srat, ko vidim, da bo po odru spet letal avionček Nika Oblaka. To je posebno poglavje našega šova, nekaj tako debilnega, da človek težko verjame. Sandra Harb je super, verjetno lahko na koncu celo zmaga, le boga molim, da ji ne bodo dali spet peti takega sranja kot je bila Alenka Gotar. S tem komadom mi je parala živce, tako zelo, da sem skoraj nehal držati pesti zanjo. Kaos je skupina, ki mi sede, dosti bolj od Maestro Sistaz. Res upam, da pridejo do samega vrha in da bodo v finalni oddaji razturali ter pokazali, kako zelo boljši so od Maestro Sistaz. Žiga Avbreht mi najprej ni bil nič posebnega, potem pa mi je postalo jasno, da gre za talentiranega mulca, ki si zasluži top 10. Če ni jasno, da je stokrat boljši od Blaža, potem bog pomagaj. In še Ana Karneža, ki ima vse možnosti, da na koncu zmaga. Lahko rečete, da zaradi tega, ker je invalidka, toda meni je bolj važno to, da res dobro poje in da ima tudi neverjetn faktor lajkabilitija. Če zmaga, ne bi imel čisto nič proti.

Glavni favoritki za končno zmago bosta po moje Alja Krušič in Ana Karneža. Ostali verjetno nimajo šans. Morda lahko presenetita še Sandra Harb in Ivana Honsič, toda zdi se mi, da sta Alja in in Ana daleč spredaj. Alja bo pobrala glasove Ivani, Ana pa Sandri.

 

11 komentarjev na “Slovenija ima talent 2013: Zakulisna oddaja”

 1. STELA pravi:

  Moji favoritki sta pa Ivana Honsič in Ana Karneža…..in mogoče se bo zmagovalka odpeljala na Nikovem aviončku:))

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Če Nik to zmore, zanj glasujem tudi jaz :)

 3. andxo pravi:

  Iztok,

  ko prebiram te tvoje komentarje me mene srat prime, ker pojma, res pojma nimaš, kako težko je pilotirati v tako majhnem prostoru. Nik je naredu fantastično točko, zaslužil si je finale! Poznam ogromno ljudi in po tem nastopu so samo o njem govorili, pozitivno, seveda!
  Bi ti predlagal, da probaš in šele potem tako negativno komentiraš.

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Vedno se najde folk, ki se pač ne strinja, so faking what. In ker se ne strinja, ne pomeni, da eni ali drugi nimajo pojma, pomeni pač, da se ne strinjajo in drugače gledajo na zadevo. Okej, lahko je to, kar počne Nik zajebano za delat, toda na tvju zgleda dolgočasno, glupo in nezanimivo. Zame pač. Če zate ne, ni panike, pač imava različni mnenji.

 5. E pravi:

  Iztok zgleda ,da sma samo midva gluha ali so gluhi drugi??

  http://talent.24ur.com/clanek/veliki-finale/video-narava-mu-je-podarila-nekaj-izjemnega.html

 6. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Drugi so gluhi, brez skrbi :)

 7. E pravi:

  Meni se tudi tako zdi da so gluhi drugi.

 8. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Okej, poba ima veselje do petja, pa verjamem, da je všeč puncam, toda njegov vokal je zelo povprečen in tak, da si brez dvoma ni zaslužil finala.

 9. E pravi:

  Ja ima veselje a pri petju to ni dovolj.Moreš nujno imeti posluh.
  Njegov vokal nič posebnega ja in ni si zaslužil finala.

 10. MacGyver pravi:

  Sem te dni gledal avdicije, polfinala in pa finalne nastope na Britain’s got talent. To je nekaj neverjetnega kako amatersko izpade naša verzija. Žirija pri nas skupaj ne spravi enega pametnega komentarja, kaj pa povedo malo na daljše pa se sliši napiflano. V polfinalih niti enega (!) nastopa niso skritizirali WTF?! Naša voditelja proti Antu in Decu? Sploh ni vredno komentarja. Slabših oz. manj smešnih voditeljev kot sta ta dva naša pajaca še nisem videl. Brez pretiravanja. Nastopajoči? Ok, resda je Britanija mnogo večja od Slovenije, ampak poanta je, da bi naši mogli pri sezoni 2 zaključit. V BGT me je več kot 10(!) nastopajočih navdušilo do te mere, da se mi je naježila koža in sem z odprtimi usti bulil v ekran. Pa imajo 7. sezono. Pri naših? Niti en tak nastop, vsaj zame. Ok je nekaj dobrih pevcev in plesalcev, ampak presežka ni. Da ne omenjam objavljanja videev na Voyo, medtem ko BGT objavlja celo na Youtubu. Samo za denar se jim gre. Skratka, jaz sem zelo razočaran nad 3 sezono pri nas, čeprav sta mi bili prejšnji dve še ok…

 11. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Britanska verzija je vrhunska. Pobrskaj po blogu in boš našel vse sezone razen zadnjih dveh. Padel sem noter kot še nikoli. Pa zadnja ameriška je bila tudi zakon. In strinjam se, da so naši sto let zadaj, še posebej pri tem, kaj da od sebe žirija. Pa ni treba štosev, teh itak ne znajo, govorim o retoričnih spretnostih in argumentih. Ne zmorejo, niti pikice, z redkimi izjemami so retorično mrtvi. To je res neverjetno. In čudim se, da je tako težko pribit stavek ali dva smiselnega argumenta, zakaj gre nekdo dalje, nekdo pa ne. Grozno, res. Da so vse po vrsti hvalili v polfinalu, pa je tudi meni uganka in nekaj tako butastega, da človek komaj verjame. Da zadev ne dovolijo dati na YouTube, je seveda sramota, ki se ne bi smela zgoditi. Prav ubijejo možnosti tekmovalcem, da bi jih še kdo videl in da bi imeli kaj od tega po koncu šova. Jebeni Voyo forsirajo, pa jim ni jasno, da ljudem ne potegne tako masovno kot bi radi. In strinjam se, tretja sezona je najslabša doslej, voditelja pa tudi nista nič posebnega. Nista tako slaba kot praviš, ampak daleč od tega, kar bi morala biti.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !