IZTOK faking GARTNER

« | | »

Slovenija ima talent 2013: Polfinale 3

19.05.2013

 • Igor I. Tomažič se mi na avdiciji sploh ni zdel slab, zato je kar prav, da je danes v polfinalu. Ah, kaj vem, malo tečno vse skupaj. Preveč zvoka v ozadju, premalo glasna harmonika. Tip raztura, tu ni dvoma, ampak tole  je bilo precej konfuzno. Po moje  si je zapravil finale. Je pa njegov obraz direktno za novo poglavje Hobbita, še posebej, ko začne migati z rokami, ko nas vabi za glasovanje.
 • Andraž in Julija, na avdiciji nista bila ravno slaba, a manjkal je raztur, manjkalo je tisto nekaj več, da bi bila zares dobra. Super izbira komada, ki ga je precej uničilo njegovo fušanje na kitari. Julija je pela in rapala okej, a vseeno presežka ni bilo. Po moje nimata šans za finale.
 • V.I.P. Dance, zelo  povprečno in brez powerja. Zaspan nastop. Pa tudi vragolije niso bile nič posebnega. Žirija, a smo gledali isto točko? Fak no.
 • Sandra Harb, krivična osmojenka Talentov pred dvema letoma, izjemno talentirana punca, ki lahko na koncu morda celo zmaga. Je pa škoda, da je tokrat izbrala tale posran komad Alenke Gotar, ki mi para živce tudi v njeni verzji. Res ni bilo drugega komada?
 • Pritrkovalci Lokavec, dj, fak no, to je za rezanje žil. Fušanje, dolgčas, kr neki no. In hej, smo v dobrodelni oddaji zbiranja hrane za afriške otroke, ali v oddaji, kjer se išče Talente. Dajmo se zbrat no, žirantje.
 • Kaos, od teh plesalcev pa pričakujem res veliko. Tudi zato, ker potiho navijam zanje, saj sta mi Jernej Šerjak in Sharol hude faci zaradi lepih spominov na gostovanje v moji oddaji pred dvema letoma. Takrat sta bila na Talentih le  mentorja svojih puncam, zdaj pa z njimi tudi plešeta. Super skupina, držim pesti, da bodo res dobri. To je nastop, pizda materna, bravo, ekipa. To je to, kar hočem videti pri plesni skupini. Vrhunsko, kapo dol.

Navijam za Kaos, navijati bi moral tudi za Sandro Harb, ampak kaj, ko je izbrala tako grozen komad. Naj ji bo, treba je biti objektiven. Torej, moja favorita sta Harbova in Kaos. Zna pa biti problem, če Kaos pade v drugi krog in se udari z VIP Dance, saj je žirija že dokazala, da nima pojma.

Aham, Kvak Kviz bi se moral imenovati What the Fuck kviz.

V finalu bomo videli Sandro Harb, itak, pričakovana izbira. Pravici je zadoščeno. Pred žirijo pa seveda Kaos in VIP Dance. Zajebano bo tole. Branko glasuje za Kaos, končno je prišel k sebi, jebemti. Damjan za VIP Dance, zaradi tega, ker je vedno špilal fuzbal z mladiči, fak no, kak glup argument. Ana pa seveda tudi za Kaos. Zakon. No, pa sem zadovoljen.

 

Avtor IZTOK GARTNER, zapisano 19.05.2013 ob 18:44 pod Slovenija ima talent, Misija Evrovizija, X Factor. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

14 odgovorov na “Slovenija ima talent 2013: Polfinale 3”
 1. STELA - 19.05.2013 ob 20:44

  So bli pa VIP bistveno boljši od tamalih maestrovk, ki so že v finalu

 2. IZTOK GARTNER - 19.05.2013 ob 20:47
  IZTOK GARTNER

  Meni ne. Punce so imele power, tile pobje so bili povsem brez energije.

 3. STELA - 19.05.2013 ob 21:09

  Hehe, kamion manka v dvorani, da bi odpeljal vse, kar žirija naklada….jao

 4. IZTOK GARTNER - 19.05.2013 ob 21:48
  IZTOK GARTNER

  Tokrat ne bi pomagalo niti to.

 5. nebo - 19.05.2013 ob 22:46

  Žirija je itak ultra fake. Vedno je tako, da zadnji žirant odloča, da je folk kao bolj živčen. Kdor pač nasede. Zato tud Damjanov argument ni treba jemat resno, ker mora nekaj rečt. Tud vsi superlativi o vseh nastopajočih v polfinalih so nakladanje. Niso vsi tako dobri, čeprav je žirija nad vsemi kao ful navdušena. To mene malo moti pri tem, ker je preveč očitno. Sam že verjetno mora tako bit, za gledalstvo..
  Kar se nakladanje tiče pa zmaguje Čakarmiš, jaz bi naročil kamion tud zanj, ne sam za njegovo nakladanje ha ha.

 6. IZTOK GARTNER - 20.05.2013 ob 00:21
  IZTOK GARTNER

  Vseeno bi moral reči kaj boljšega. Saj se da, samo malo retoričnih sposobnosti je treba imeti no. Superlativi so bullshit, to je letos prvič res tako zelo spotencirano. Okej, štekam, da ne moreš šinfati folka, ki si ga poslal v naprej, saj bi osmešil samega sebe, ampak dajmo malo šparat s pridevniki no, za hudiča. In kar je še bolj blesavo, ko je kdo res dober, pa zmanjka pohval. Štekam, da štejejo rejtingi, toda ne štekam, da je žiriji res tako zelo vseeno, da se ob njihovih izjavah križajo vsi tisti, ki imajo vsaj malo objektivnosti, fak no.

 7. Matek - 20.05.2013 ob 09:44

  Poglej si še enkrat VIP in še enkrat Kaos in poglej, kdo je imel bolj zahtevno in bolj usklajeno koagrafijo. Kaos je en navadn bull shit, ki samo nekaj skačejo po doru z osnovnimi plesnimi koraki.

 8. Zelda - 20.05.2013 ob 11:36

  Moja favoritka je od pevcev Sandra Harb in plesna skupina Kaos.

  Glede Sandre ne morem verjeti, kako se je Čakarmiš sprenevedal. Ko se je prvič pojavila na talentih, ji komisija ni dala zeleno luč za finale in je takrat, ko je bila stara 11 let, prav tako dobro pela kot sedaj. To omenjam zato, ko je dejala, da bo imela možnost študidirati opero v Sidneyu, pa je Branko izjavil: “Mi te pa ne damo, ker si tako dobra”. Verjetno vplivata na njegovo odločitev Ana in Damjan.

 9. IZTOK GARTNER - 20.05.2013 ob 13:58
  IZTOK GARTNER

  Matek, kot sem zapisal, pri VIP me je zmotilo pomankanje energije, pa tudi nekih hudih vragolij nisem videl. Kaos ima nor filing in to mi je kul.

  Zelda, ma kaj finale, izpadla je že na avdicijah. Takrat je bila še bolj zanimiva, saj je bila stara komaj 11 let, ampak so jo nagnali domov. Neverjetno, res.

 10. Didl - 20.05.2013 ob 14:05

  Pri Kaosu je tisti nor filing naredilo samo izbira glasbe, če si se osredotočil na gibanje pa si videl, da kar nekaj skačejo po odru brez smisla z najbolj simple koreografijo…

 11. IZTOK GARTNER - 20.05.2013 ob 14:22
  IZTOK GARTNER

  Jernej Šerjak in Sharol sta vrhunska koreografa in plesalca, tu zame ni dileme. Se pač ne strinjamo, kaj naj.

 12. Pepi - 20.05.2013 ob 20:07
  Pepi

  Uf, jaz bi to pot naprej poslal Tomažiča in Andraža ter Julijo. Prvi me je presenetil sto na uro … Ker je dejansko bil eden izmed tistih, za katere se človek vpraša, kaj še znajo, kaj bodo in ali sploh lahko nadgradijo svoj avdicijski nastop. Druga dva pa glasbeno sicer res nista bila bog ve kaj, sta pa vseeno poskrbela za en kul performans. Z zgodbo, medsebojno kemijo … Z vsem, skratka. Ker če sem iskren; opernih in nadrkanih plesnih nastopov (med katerimi težko odberem tiste zares odlične od tistih za par nians slabših) sem počasi kar sit.

 13. IZTOK GARTNER - 20.05.2013 ob 20:28
  IZTOK GARTNER

  Štekam tvojo poanto, ampak Andraž in Julija sta vseeno šepala na mnogih delih, tako da si finala nista zaslužila.

 14. pnovak2 - 20.05.2013 ob 21:02

  No mene je tudi bolj prepričal Kaos kot VIP Dance, čeprav moramo priznati, da je mel VIP dance nekaj težkih elmntov. Stoja na glavi, koreografija z nogami…
  No meni sta bila Andraž in Julija zakon samo malo se je zmotil na kitari, drugače kul nastop zanimiva “tema” in dober komad!

Na vrh

Komentiraj
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !