IZTOK faking GARTNER

« | | »

Recenzija: G.I. Joe: Retaliation

2.05.2013

G.I. JOE: RETALIATION

Novi G.I. Joe je kul akcioner, v katerem se dobro znajdejo Dwayne Johnson, Adrianne Palicki in Channing Tatum, le prve pol ure, potem postaja iz minute v minuto večji drek, večja oslarija, večja otročarija in večji dolgčas. Če rečem, da gre za enako zanič film kot pri prvem G.I. Joeju, dejansko ne zgrešim kaj dosti. Drži, drugi G.I. Joe zgleda kot Mortal Kombat 10, kot zelo prazen in tečen akcijski film, kjer nepotrebno in butasto deluje tudi Bruce Willis, ki znova nabija klišeje o svoji starosti. Preboli, Bruce, že zdavnaj vemo, da te jebe holesterol in da nisi več mladenič. Jonathan Pryce, ki igra ameriškega predsednika, ki ga je ugrabil zlobni Zartan (Arnold Vosloo), je kul kot vedno, je pravzaprav edini razlog, da film ne crkne, je pa zato RZA kot Blind Master tako zelo zanič, da boste komaj verjeli. Kot sem zapisal že  na začetku, novi G.I. Joe raztura v prvi četrtini, potem pa žal pade na stopnjo izjemno slabih in grozno praznih akcijskih pizdarij, ki se jim velja izogniti na celi črti.

Ocena: 3/10

 

Avtor IZTOK GARTNER, zapisano 2.05.2013 ob 18:38 pod recenzije. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

En odgovor na “Recenzija: G.I. Joe: Retaliation”
  1. Gregor - 3.05.2013 ob 23:58

    Mah saj vsi ti stari prdeci ponovem jamrajo v svojih filmih, da so pač stari od Willisa do Stalona. Zgleda daje to nova moda od Plačancev 2 dalje :(

Na vrh

Komentiraj
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !