Slovenija ima talent 2013: Izbor polfinalistov

28.04.2013 ob 15:38

Jp, danes bodo, če se ne motim, povedali, kdo se je uvrstil v polfinale, v live šove, se pravi v oddaje, kjer bodo o usodi tekmovalcev odločali tudi gledalci.

Če bi izbiral jaz, bi šli polfinalisti nekako takole: Janina Klenovšek, Anja Bukovec, Mojca Hudovernik, The Way We Are, Ana Karneža, Magic Aleksander, Ivana Honsič, Sandra Harb, Tanja Ravljen, Freaks of Friday, Brina & Melani, David Wetter Zagajšek, Tanja Lončar, Duo Anplađd, Kaos, Rene Žižek, DD Stars, Alja Krušič, Žiga Lakner, Maestro Sistaz in Jernej Župevc.

 • Samo na slovenskih Talentih je folk vesel, da ne gre naprej. Fak no.
 • Se tudi vi ne spomnite več kot polovice tekmovalcev? To je ta drek tv prenosa, ki je bil tako zelo površen, da človek res nima pojma kdo je bil kdo. Epic fail in jebote VoYo.
 • Ja, pizda, Branko, itak, da Sandra Harb ni šla dalje pred dvema letoma, če si jo odfukal kot da bi bil na kreku. Zakaj zdaj bluziš, da ne razumeš, zakaj eni v prvem poskusu zajebejo. Pa kdo je tu nor, fak no.
 • Saj res, zakaj je Čakarmišu argument, ali bo petje neki punci tudi v nadaljnjem lajfu bistvo ali ne, itak ne bo skrbel za njeno kariero po koncu šova. Joj no, je to neko bullshit nakladanje s strani žirije. Vem, da je treba nekaj nabijati, da se ustvarja moment, ampak dajmo se  malo zresnit no.
 • Aham, Ana Karneža ni Fanika Križaj, Ana Karneža je dobra pevka.
 • Jp, samo v Sloveniji je dovolj, da po studiu spuščaš letalo na daljinca. Kr neki.
 • Uf, sem videl prav, je izpadel Magic Aleksander? Ne me jebat no. Če  je to res, se je žiriji zmešalo do konca. Epic fail.
 • Zakaj se zahvališ, ko te skenslajo? Zakaj jih raje ne steraš v tri pizde materne ali stisneš vsaj fakerja.
 • Reakcija Nike Strgar, ki bi si seveda zaslužila polfinale, je bila totalno debilna. In ko smo že pri debilih, žirija je domov poslala Anjo Bukovec.

Eto, to je to. Itak da bom gledal še dalje, že zaradi firbca in ker pač rad gledam te pizdarije. Žirija je naredila kar nekaj napak, kar precej mojih favoritov pa je, če se ne motim, pičilo v polfinale. Močno me je motila režija tele dejansko zelo pomembne oddaje. Nobenih čustev, nobene napetosti, nobenega pričakovanja, nobenih pravih favoritov. Ni mi jasno, da niso znali bolje. Voditelja nista več kul, neko glupo preseravanje, isto kot pri Polesu in Valiču. Morda bosta boljša pri živih oddajah, se putim presenetiti. Žirija pa srednja žalost, prevečkrat retorično mrtvi in brez argumentov.

(c) Miro Majcen

   

  17 komentarjev na “Slovenija ima talent 2013: Izbor polfinalistov”

  1. Inž. Mišič pravi:

   Veseli me, da sem spoznal še enega ljubitelja Micheala Jacksona. Trenutno sem sicer okupiran z reševanjem Cimosa, ampak stvar je enostacna in davi si bom prav vzel čas za gledati pol-finale Slovenija Ima Talent, najbolšje oddaje na malem zaslonu.

   Vsi so dobri, harizmatični, vsi imajo osebno integrititeto, naj zmaga najboljši.

   PS+

   GGM

  2. Pepi Pepi pravi:

   Mal pa si biased za tegale čarodeja … Kolikor se ga spomnim z avdicije, ni bil nič posebnega. Dopuščam pa, da je bil eden tistih, ki jih niso dovolj izpostavili.

  3. mira pravi:

   le kaj je talenta v teh bajsastih dedcih sprašujem branka ???

  4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

   Pepi, pokazali so ga za dve sekundi, tako malo, da gledalci niso mogli poštekati kako zelo dober je. Aleks je cel paket, res škoda, da tega ne bomo videli v tem šovu.

   Mira, ne gre za talent, gre za delanje šova in za zabavo.

   Mišič, no ja, vsi že niso dobri in karizmatični.

  5. mira pravi:

   ZAKAJ SE IMENUJE ŠOV ZA TALENTE,ČE SO TAKE MAŠKERE(RES NE SEKSI)PO VAŠEM KARIZMATIČNI. PRI PUBLIKI NI BILO VIDETI NAVDUŠENJA, PA NAJ MI NE ZAMERIJO. mira

  6. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

   Publika jim je med nastopom ploskala kot nora. Nisi gledala njihove avdicijske oddaje? Kot sem rekel, fantje so zabavni in zato so tudi šli dalje.

  7. Nahy pravi:

   No ja, pizdenje na Voyo je malce odveč, Britain’s Got Talent tudi imena mnogih tekmovalcev ne razkrije – spremljam namreč aktualne oddaje (trenutno so pri tretji avdiciji). Mene nič ne moti, da mnogih ne spustijo za več kot nekaj sekund na ekran, ker so mnogi res slabi.

  8. pnovak2 pravi:

   Ej baje je tisti Čarovnik goljufal. Zadaj za hrbtom ni napisal ničesar, potem pa je vprašal Ano glede številke. In ko je ona to rekla je z minico na palcu načečkal hitro številko. Saj zato je tudi pozneje spraševal če se je kdo spomnil te številke v publiki, saj je s tem zavlačeval…

   No to so le domneve upal sem da ma res dar…

  9. lily pravi:

   Veš, zakaj se ne spomnimo več kot polovici tekmovalcev? Ker so skoraj vsi prekleto povprečni in si jih ne zapomniš. Za to ni kriva režija.

  10. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

   Nahy, tam je folka veliko več, pri nas ga je tako malo, da bi lahko pokazali vsa imena. En jeben napis na ekranu, no. Pusti slabe, pri nas ignorirajo tudi dobre.

   Pnovak2, itak vse trik, finta je, da si toliko dober, da te ne pogruntajo.

   Lily, spomnimo se jih ne zato, ker so jih pokazali le za sekundo.

  11. pnovak2 pravi:

   no ja to maš prav.

  12. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

   Saj menda nisi mislil, da tip res bere misli :)

  13. nnee pravi:

   niti eden od polfinalistov mi ni tako oh in sploh da bi samo pomislila na glasovanje, kaj šele da bi res glasovala

  14. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

   Kdo pa ti je bil tak iz prejšnjih dveh sezon recimo?

  15. nnee pravi:

   recimo da je bil to iz prve sezone Boštjan Bračič

  16. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

   Kul tekmovalec, nefer, da so ga skenslali zaradi Fanike Križaj.

  17. pnovak2 pravi:

   Naj zmaga the SIT GROUP! ZABAVNI so, nekaj posebnega,…

  Komentiraj

  Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !