Dvojnice Alenke Bratušek

26.04.2013 ob 03:54

Na 24ur.com se smešijo s člankom, kjer Alenko Bratušek primerjajo s Kim Basinger in trdijo, da ji je neverjetno podobna. Fak no, to ne bi bilo smešno niti v komediji.

Če že moram, bi jo morda raje primerjal z Geeno Davis, pač takole na hitro in površno.

Morda tudi z Elizabeth McGovern, enako površno kot z Geeeno Davis seveda.

In absolutna zmagovalka, Charlize Theron v filmu Monster. Nočem biti nesramen, ampak Bratuškova ji je res neverjetno podobna.

 

12 komentarjev na “Dvojnice Alenke Bratušek”

 1. Pepi Pepi pravi:

  V kakem ameriškem filmu bi jo po moje igrala Sigourney Weaver. Še posebej, če bi ta film snemali pred kakimi desetimi leti.

 2. Glukoza pravi:

  Svinji v svinjaku.

 3. Zoki pravi:

  Sorry men je še najbolj podobna Frediju Milerju.Sam obrvi ji povežeš in je izrezan FM.

 4. PPP pravi:

  Tole z Charlize Theron in Monstrom si me pa nasmejal. Zanimiv tale tvoj blog, četudi se marsikdaj ne strinjava.

 5. rolfcon pravi:

  Men je drgač podobna eni pujsiki. Ampak telo ma pa dobro!

 6. Andrej pravi:

  Podobnost s Kim Basinger se je nanašala na to, da bo njena avantura trajala natanko 9 1/2 tednov (do prihoda trojke). Podnaslov se glasi pa “They broke every rule”.

 7. Andreja pravi:

  Meni pa je naša premierka kot ženska zelooooo zelo lepa. Povsem neklasičen obraz ima, a čudovit. Čutne ustnice, zelo malo ličil, lepa postava in noge, dobro se oblači… Če že govorimo o zunanjosti in ne o tem, kaj počne in kaj vse še mora narediti. Prava baba! In če jo pohvali ženska, je to tudi res.

 8. Milan pravi:

  Premierka bi morala vsekakor obiskati frizerja in spremeniti pričesko. Ima lepe lase, verjetno naravno skodrane, a frizura nikakor ni primerna zanjo. Spomnil sem se na Barbaro Brezigar, kako so jo upedenali, ko je bila v igri za predsednico. Premierka ne rabi veliko posegov, ker ima pravilne poteze obraza, a kot rečeno, pričeska je tista, ki kvari njeno celostno podobo, če govorimo seveda o videzu.

 9. montebuba pravi:

  hodi pa kak krava

 10. montebuba pravi:

  pa ta njena krila obupno!

 11. ritka pravi:

  Tistemu, ki to žensko primerja z Kim Basinger oz. najde kako podobnost med obema ženskama, se mu lahko pripetijo zelo močna nihanja pri izbiri svojih partnerk … (po simpatičnosti oz. antipatičnosti). Mislim, da bi še najmanj udarili mimo, če bi rekli, da je nadvse podobna Warren-u Beatty-ju. Seveda ne po učinkovitosti ter sposobnosti v poslih, ki ju opravljata.

 12. Mellie Mellie pravi:

  Premore naravno lepoto, da se ji ni treba veliko truditi z ličenjem. Vedno je urejena, kljub natrpanemu urniku. Ni čudno, da so v SDS imeli toliko za ppovedat o robu njenega krila, saj so jim pogledi uhajali proti njenim fenomenlno dobrim nogam. Čista 10!
  Če to pove ženska, bo že držalo! :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !