Moj dragi zmore

5.04.2013 ob 23:47

Še ena zabavna oddaja v poplavi zabavnih oddaj, ki jih zadnje čase na polno furajo naše televizije. Okej oddaja, gledljiva in taka, da gledalec ostane do konca, saj ga zanima kaj se bo zgodilo. Pa tudi izzivi so kul, skratka, povsem okej izvedba, če povem brez filozofije. Znosna sta tudi Nina Osenar in Miha Brajnik, moški pa se mi kar smilijo, ko poslušajo kaj vse so jim prištimale njihove babnice.

 

6 komentarjev na “Moj dragi zmore”

 1. ena pravi:

  Iztok, a ti to resno? Men je oddaja bila dolgočasna oz. razvlečena, brez neke napetosti, brez žmohta… Nina klišejska, “vozi” enak attitude v vseh oddajah, Miha veliko boljši.

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Resno, resno, okej oddaja. Hvala bogu, da je Nina takšna kot je in da ji oddaja ne dopušča ne vem kaj, saj če bi morala pokati štose, bi udarila mimo. Miha je okej, se strinjam.

 3. NatasaPr pravi:

  Meni je pa Nina krasna, Miha pa obupen, ker postavlja res blesava vprašanja. Oddaja je gledljiva, ampak predvsem zato, ker te zanima, če bo tip izziv zmogel ali ne. Mi je bil pa recimo povsem mimo izziv s kužki. Ker ni noben povedal, da bo treba dat imena na praktično identične kužke. Pa še vmes, ko je počasna hostesa pobirala imena z njih, je Miha tipa kar nekaj spraševal, tako da tud če si je tip kaj zapomnil, je šlo vse pa pa, ko je moral odgovarjat in čakat, da bo lahko pričel z reševanjem izziva.

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Miha obupen, Nina krasna? Ah, daj no, ne ga srat. Se pa strinjam, da je bil izziv s psmi malo blesavo izpeljan, ja.

 5. Didl pravi:

  Oddaja je čisto okej, dokler so izivi dokaj normalni. Prvi s prebadanjem ušes je bil kar malo krut. Potem izpade, da mučijo moške in ženske izpadejo gospodarice, delajo z njmi kot s sužnji, glede na to, da so tudi zadaj zaprti, kot v kakšni kletki. Me zanima kaj bi bilo, če bi bile vloge zamenjane, tak šov verjetno ne bi mogel biti, ker bi feminstke že zdavnaj pobesnele.

 6. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Zmagovalka je rekla, da so ušesa maščevanje za reči, ki jih je on delal njej :)
  Torej, babe si dajo duška dejansko.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !