Denar pada

3.04.2013 ob 22:40

Novi kviz, ki ga furajo na Planet TV, z Jonasom seveda, ki zadnja leta vodi samo še take oddaje. Saj ga razumem, prideš, pokasiraš in se ne trudiš kaj dosti, saj je že vse pripravljeno. Pa še manevrski prostor je dober, še posebej, če obvladaš improvizacijo. Prav zato me čudi, da je Jonas tako zelo miren in potlačen, da dejansko ne da kaj dosti od sebe, četudi se mu prilke za dobre fore ponujajo kar same od sebe. Morda mu ne dovolijo, morda se mu ne ljubi, morda ne zna, nimam pojma, vem pa, da je take vrste kviz zares fina zadeva za kul voditelja, ki enostavno ne more zgrešiti. Je pa vse skupaj zelo okej, dovolj napeto, da potegne gledalca, dovolj zanimivo, da ostaneš zraven in grizeš nohte skupaj s tekmovalci.

(c) siol

 

29 komentarjev na “Denar pada”

 1. E pravi:

  Nisem gledal oddaje tako ,da oddaje ne morem komentirat.
  Kaj se pa tiče glede Jonasa ga pa jaz nisem nič kaj pogrešal ,da se do zdaj ni pojavljal u medijah in na TV-ju.Mislim ,da je njegov rok uporabe že zdavnoma potekel.Iztok ti mi moral voditi to oddajo.

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Predlagaj Planet TVju, morda pa te bodo poslušali :)

 3. E pravi:

  Težka bo ,da mi mene Planet TV poslušal.
  Že ko je fucbalska tekma pa dajo glasovanje katero tekmo bi so ogledali gledalci in tekma ,ki je dobila več glasov niso prenašali.
  Fak no zakaj potem vprašanje katero tekmo bi si ogledali?
  potem pa izgovor da se je “strokovnjaki” odločil ,da bo tekma
  bayern munchen vs. juventos bolj zanimiva kot barcelona vs. psg.
  To je že morda res ampka na podlagi takega vprašanja bo morali upoštevat glas ljudstva.Pa še veliko navijačov ima barcelona v sloveniji več kot bayrn in juventos skupaj.
  Danes je pa bila tekma na sport klubu on so pa dali tekmo
  Real Madrid vs. Galatasaray ker je več navijačov Reala u Sloveniji kot na drugi tekmi ,ki sta igrala dortmund borussia vs. malaga.A , če mene uprašaš bi bila ta druga tekma bolj zanimiva ,ker na prvi tekmi se je tako vedelo ,da ima Real premoč.
  Torej sport klub ni šel kaj je bolj zanimivo ampak kaj je bolj fer in tukaj vse pohvale sport klubu pa magari bi si jaz želel ogledati ta drugo tekmo.

  Pa še odgovori na FB-ju planet tv-ja gledalcom :

  nikoli nismo rekli, da bomo prenašali tekmo, za katero bodo gledalci glasovali, da se jim zdi bolj zanimiva. Kaj takega nikoli ne bi niti obljubili. Kot rečeno, z željami gledalcem vsekakor seznanimo tudi našo ekipo, ki v ozir vzame vse okoliščine in na koncu poda odločitev.
  (Potem se jaz sprašujem zakaj sploh sprašujejo katero tekmo bi si ogledali ,če potem ne dajo te tekme ,ki zmaga na glasovanju)

  Ideja o televiziji, ki bi sprejemala odločitve zgolj na podlagi mnenjskih anket med potencialnimi gledalci, bi bila vsekakor zanimiva. Komaj čakamo, da se nekdo odloči za tak projekt.
  (Jebemtiš zakaj pa ne?Vsaj program gledamo mi gledalci in gledalci moramo biti zadovolnji.Če večina odloči mora biti tista tekma,ki je bila izglasovana.Ne pa namigujem na to ,da bi pa gledalci odločali v vsem)

  Sorry Iztok ,da sem se tako razpisal amapk mogo sem si spraznit dušo.Sem prepričan ,da mi ne zameriš.

 4. Fakkos pravi:

  Koliko vprašanj so spravili v eno uro? Mislim da 5? Oddaja je bila brutalno razvlečena in dolgočasna.

  Kandidata sta bila pa tako antipatična … No, pri tem kvizu so tekmovalci zoprni tudi v drugih državah, a tadva sta prekosila vse, ki sem jih doslej videl. Tip se je imel menda za najpametnejšega na svetu, čeprav v resnici ni vedel skoraj ničesar. Potem tisto vreščanje in ploskanje samemu sebi, ko je itak odpadel odgovor, ki je bil očitno napačen. Res, prav privoščil sem jima, da bi čim bolj sramotno spušila.

 5. Zoki pravi:

  Jonči je pač zmartran 50letnik. Zdaj bi moral enostavno bolj špilat gospoda. On pa še vedno neki pači in gestikulira k de je 20 letn masturbator. Enostavno ne potegne. Moral bi bolj stavit na gosposkost in intiligenco. Oliver Mlakar style s humorjem.

 6. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Fakkos, meni pa sta bila okej. Resda je bil tip na trenutke malce grob do nje, a vseeno sta bila dovolj simpatična, da je čas hitro minil. Rabi pa taka oddaja štose voditelja, da ne rata dolgočasna, to pa. In Jonas tega zaenkrat ni ujel najbolje.

  Zoki, uf, Mlakar bi to sfural briljantno, se strinjam. Me pa ne moti, da se Jonas pači, saj je to njegov stil, moti me, da ne poka štosev in da je preveč navaden, kot Boštjan Romih jebemti.

 7. kiny pravi:

  Jonas – umetnik – je tipični primer vseh genialcev, ki ga zjebe ženska. Njega je ta misica, ki zdaj dela na POPu kot stilistka. Metka? Al’ kako ji je že ime.
  On samo še životari – pa naj mi oprosti njegova partnerica Alenka.

  Vztraja zaradi otrok. Pa dela – malo ob morju, malo v LJ. Tako malo za zajebancijo.

 8. Zelda pravi:

  Oddaja mi ni bila prav nič všeč, pa tudi Jonas se je očitno izpel. Ne glede na starost – 50 let še ni takšna starost. Skratka v njem ni več tiste šegavosti in humorja, ki ga je pokazal pri oddaji Milijonar. Pa tudi njegov izgled je bil grozen. Upam,da ni človek kaj resno bolan.Če ne bi vedela, da bo oddajo vodil Jonas, ga res ne bi prepoznala, tako se je spremenil.

 9. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Jonas za oddaje vedno precej shujša, tokrat morda celo preveč, če mene vprašaš. Je v intervjuju povedal, da je imel sto kil in da jih je kar dosti vrgel dol in da zdaj že dobiva nazaj kilažo.

 10. Zelda pravi:

  Mogoče bi moral obdržati svojih 100 kg in bi izgledal prijazen debulšček, ko bi vodil kviz. :)

 11. lily pravi:

  Jaz oddajo poznam iz italijanske TV, kjer jo vodi Gerry Scotti. Tudi on je prej vodil Milijonarja in je legenda; dober voditelj, humoren, ko je lahko, resen, ko je treba. Tam mi je oddaja bolj všeč, tudi studio, sama grafična podoba vprašanj in odgovorov (primer: http://4.bp.blogspot.com/-uRRFK4Kx8Fw/TvsXxcpfnhI/AAAAAAAArrE/Obwnaj3TbUE/s1600/the-money-drop.jpg). Je pa res, da je tole bila pri nas komaj prva oddaja. Res je tudi to, da se je malo vlekla in reklam je bilo preveč.

  Tekmovalca pa ja, zoprna. Bolj kot tip, mi je šla na živce ona, ki je stalno govorila “fuck”.

 12. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Lily, ne vem zakaj sem mislil, da je originalna pogruntavščina :)
  Meni pa je bil ta fuck kul, saj ji je bilo vsakič znova nerodno :)

  Zelda, debeluštvo si lahko na tvju dovolim samo jaz :)
  No ja, pa Bojan Emeršič :)

 13. MATEj pravi:

  Iztok, če sta bila pa tale dva simpatična!? LOL

 14. Zelda pravi:

  Ta pa je dobra ,ti in Emeršič, kralj Debuluh in sinko Debelinko. :)

 15. E pravi:

  Jaz pravim tko ;)
  http://www.hudo.com/si/poster/jaz-nisem-debel-jaz-sem-buckast/

 16. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  http://iztokgartner.blog.siol.net/2011/07/06/gartner-goes-fat-bastard-really-fat-bastard/

 17. E pravi:

  hahahahaa :)

 18. Zelda pravi:

  Saj vem, da se oddaljujemo od teme Jonas, vendar povej E, kakšna pasma je ta ljubek buckasti psiček.

 19. E pravi:

  Zdela mislim ,da je samojed nisem pa sto procentno prepričan da je to ta pasma.

 20. Zelda pravi:

  Hvala za pojasnilo. Iz mojega imena si pa naredil prav simpatičen rebus ali premetanko besed. :)

 21. E pravi:

  Zelda ja sem takoj videl ,ko sem oddal komantar ,da sem narobe napisal ime.Se zgodi ;) .

 22. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  V drugi oddaji Jonas že v dobri formi. Tako se vodi oddajo, jebemti.

 23. STELA pravi:

  Ne, v dobri formi pa še ne….samo malček boljši, pa še vedno je oddaja dolgovezna/dolgočasna….še “moj dragi zmore” je boljša

 24. nnee pravi:

  samo včeraj sta pa tekmovali res antipatični tekmovalki. pa res sta mele najlažja vpršanja, onedve pa nobevega pojma.

 25. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  No ja, če ne bi imeli pojma, ne bi prilezli skoraj do konca.

 26. Simon pravi:

  Ja res je, pa še oddaja je bla zrežirana. Čisti blef. Sm bil tam, pa ko so mele ful keša pr 4. vprašanju in ko so že v naprej vedele odgovor, so jim naprtili tehnično napako,nato pa postavili drugo vprašanje. pa še ni blo dovolj, in ko sta tudi pri naslednjem vprašanju odgovorili pravilno spet bla tehnična . Tako da teh dveh vprašanj sploh ni blo prkazano na TV. Ampak zanimivo, ko sta izbirali pri vseh treh vpr. temo, se je 007 ves čas ponavljal, druga tema pa je bla vrdno drugačna. Da so dobili vprašanje, na katerega nista 100% vedeli odgovora, je blo pa OK. ADIJO

 27. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Huh, tole se pa ne sliši pošteno. Misliš, da se bosta pritožili?

 28. pnovak2 pravi:

  Po eni strani super kviz!
  Pozitivne lastnosti (+):
  *napeto
  *zanimiva vprašanja
  *jonas se zbuja kar je vredu
  negativne:
  *pet faking odgovorov vlečejo čez celotno odajoooooooooooooo!
  *če je to kar pravi simon res potem je čisto kradljivstvo
  *seveda hočejo da tekmovalci do konca izgubijo skoraj ves denar!

 29. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Morda je en tekmovalni par res preveč za celo oddajo.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !