Urška Čepin, what the fuck?

26.03.2013 ob 01:51

(c) facebook

 

9 komentarjev na “Urška Čepin, what the fuck?”

 1. NoMercy pravi:

  kakšne more te pa preganjajo, da ob 01:51 najdeš ravno Urško :P

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Kar butnilo je iz ekrana :)

 3. E pravi:

  Da še jaz nekaj objavim http://www.slovenskenovice.si/bulvar/domaci-trac/cepinova-nastavila-zadnjico V versači kopalhah to ni kuj tak ;) .

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Resnično me zanima ali ji prijatelji kdaj kaj rečejo za pretiravanje botoksa in kolagena na obrazu. In kaj ima v glavi, ko se vidi v ogledalu. Je pa finta, da je tudi zgornjo sliko recimo objavila sama, kar pomeni, da si je očitno zelo všeč. Tega pri tistih, ki so šli na take in drugačne plastične posege, nisem nikoli razumel, se pravi tega, da ne vidijo, da so ga posrali na polno in da zgledajo dosti slabše kot prej. Pa zgleda, da ko enkrat začneš, da ne znaš nehat in ga samo še bolj serješ. In četudi ti na tisoče folka govori, da si grozenza pogledat, ti še vedno pičiš dalje in imaš v glavi, da to počnejo samo zato, ker so ti pač fovš, da si kao slaven. Zajebano to, resno.

  Ali kot pravi Urška: “Don’t hate me because I’m beautiful,hate me because…Well,okay…Hate me because I’m beautiful ♥”

 5. E pravi:

  Ja res je.Očitno uživa v bolečini ,ko se zbudi iz narkoze.
  Posledice botoksa se pa bo slej kot prej pokazale na obrazu.
  Hehehe :) Kot pravi Urška..Dober stavek.

 6. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Zgleda da je na polno padla v špuro pink scene in hoče biti kot Jelena Karleuša. Ma saj ni na vseh fotkah takašna kot na zgornji, ampak res mi je zanimivo, da je objavila ravno takšno, kot da bi imela idejo, da na njej zgleda kul, saj je spodaj zapisala: “Sladak mali…Sladka ja;)))”

  Zdaj pa dovolj, delujeva kot dve tračarski babi, ki nama bi Urška rekla: “Čisto mi se jebe za vse bolne izjave. Jaz se ne ukvarjam z nikomer in ničimer, kar mi ni faktor v življenju … in jaz vam nisem!”

 7. E pravi:

  hehehehehee :) .Ja Urška bi res pasala na Pink Tv.
  Pa nekako ne moreš primerjat Jeleno in Urško.Vem pa kaj si želel s tem povedat.No na tej sliki mi je kr kul http://govori.se/media/cache/upload/Photo/2013/03/27/le14_8_cpin-u_i400×400.jpg .
  Sej nebi imel nič proti se it z njo cigu migu ;) .Pa vrjamem ,da je čist tko preprosta.Da pa bi mi pa bila moja punca oz.partnerka to pa ne ,ker se ziher ne znajde u kuhinji.Ali pač..

 8. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Piši ji na facebook, morda pa ti rata cigu migu :)

 9. roflcon pravi:

  NoMercy:
  “kakšne more te pa preganjajo, da ob 01:51 najdeš ravno Urško”

  lol!

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !