Avša Coco

25.03.2013 ob 23:40

Novica, da se je Coco Austin, sicer žena raperja Ice Tja, zelo sumljivo stiskala z raperjem AP9om, ni več nova, je pa zanimivo, da je vsak teden bolj sporna in za Ice Tja vedno bolj zajebana. Morda gre za trače, s katerimi si AP9 nabija rejting, toda že fotke so dovolj, da bi si Coco zaslužila brco v rit. Samo totalno kretenska baba gre to delat Ice Tju, jebemti no. Ice T je jebeno kul, Ice Tja ne moreš varati z nekim no name rapsom, za hudiča no. Ice T je faking OG, poosebitev moškega, ki je res kul. In takega moškega se ne vara, takemu moškemu se ne dela blamaže s fotkami. In pazi to, AP9 se hvali, da je s Coco seksal brez zaščite in da bo v javnosti kmalu tudi njun sex tape. Ice T in Coco sta res fajni par, pa tudi njun reality Ice Loves Coco je super za gledat, zato bi bilo res škoda, da bi šlo vse skupaj v tri krasne. In kriva bo Coco, avša, ki očitno nima pojma, da so že slike grozno ponižanje za raperja kot je Ice T.

 

9 komentarjev na “Avša Coco”

 1. Grent pravi:

  Once a ho’, always a ho’. V tej situaciji (če je vse skupaj res) je Ice-T največji capl. Kaj je mislil, da bo taka kurbesa, ki se naga slika na šporhetu, ki ji je edini talent njena rit (huda, tu nimam kaj) popolna žena al kaj? Coco je za položt, ne pa za ožent.

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Pusti te njene solo foto pizdarije, to pač fura za imidž, saj od tega živi. Drugače je kot ustvarjena za Ice Tja. Še sam je rekel, da je rabil babo za hengat in hustlat in da je Coco točno to, kar je hotel, saj so mu vse prejšnje babe težile zakaj henga in hustla. Pa v njunem šovu sta res zakon par. Če pa je pozabila kaj je imidž kaj pa resen zakon, pa je res ena stupid ass ho, ki jo mora Ice T čimprej nogirati. Ponavadi mi je vseeno za te slave pare, a tale dva sta mi bila res kul.

 3. RHYME-G pravi:

  to so pa belke….ena kul črnka ne bi nikol tega nardila!

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ah, barva kože po moje nima nobene veze.

 5. Nahy pravi:

  Pa črnke so bolj nagnjene k varanju.

 6. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Resno ej, od kod zdaj te fore z barvo kože in varanjem :)

 7. E pravi:

  Tud Ice T se spprašuje… ;)

  http://www.demotivation.us/newest/all/looking-at-your-ex-and-wondering-1279223.html

 8. roflcon pravi:

  Ne delam si sicer nekih utvar, ampak, Ice-T je dobro rekel da ji bo pobral ritne in prsne vsadke ko se bo ločil. Podpisala sta celo predporočno pogodbo-On je lastnik.

 9. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Prav podpisano imata za vsadke, resno? Fak no :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !