Coaching tu coaching tam

9.03.2013 ob 00:20

Ej, resno, kaj je zdaj to zaena pizdarija, da se skoraj čisto vse znane Slovenke nenadoma ukvarjajo s coachingom. Ali še  bolje, ko znana Slovenka nima več pojma kaj naj počne, začne furati tečaje coachinga. In ej, resno, še enkrat, kdo za vraga je tako obupan, da rabi coaching in da za nasvete neke znane Slovenke dejansko plačuje. Je komu coaching res pomagal? Ga lahko res izvaja vsak, ki ima pet minut časa? In seveda, mar folku res ni jasno, da gre za navaden blef, ki se ga kao coach pač nadrka iz parih knjig in iz ponedeljka na torek začne svoj tečaj?

 

6 komentarjev na “Coaching tu coaching tam”

 1. frenki pravi:

  Res tole je pa beda. Sem včeraj vidu Anjo Tomažin. Sicer samo začetek, ker ob taki bedariji nisem dolgo zdržal. Resničn vsak ki ma pet minut cajta se gre coaching. Najbrž zato ker se dobro sliš, ker je tuja beseda. Večina teh novodobnih coaching mojstrov je edino dobra za kovčke nosit na kakšni železniški postaji.

 2. Soimenek pravi:

  Ej, tole je pa vzeto iz moje glave. Frenki je dodal samo še eno ” Bistrost o kovčkih “. Vprašam pa se, o ljudeh, ki se udeležujejo takih kvazi seans.

 3. Joco pravi:

  Kva sploh to je kočing?

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  To naj ti razloži Anja Tomažin :)

 5. klemenix klemenix pravi:

  Fak, ampak to je pa res le še ena moderna bedarija za zavajanje množic. Cerkev je včasih nategovala folk s prodajo odpustkov, danes pa imaš razne Herbalife verovalce, ki se pustijo nategovati za velik denar in zapovrhu še naprej reklamo delajo. Tale coaching tudi ni nič drugega, kot le velika nategancija in nakladanje v tri krasne. Pač za naivneže.

 6. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Me pa zanima ali te znane babe res toliko služijo s tem kot govorijo ali gre tudi tu za navadno nakladanje.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !