Ena na Ena: Bianca Črnjavič

28.02.2013 ob 21:05

Kul gostja, sproščena, zabavna, iskrena in neobremenjena. Beseda je tekla o lanskem X Factorju, o njeni skupini S.W.A.G, o sodelovanju s  primorskima raperjema Vauksom in Faakerjem, o željah za prihodnsot, o fantih in hobijih, o medvedih in velikih očalih, o solzah in odhodu v London, o ljubezni Chrisa Browna in Rihanne in še o marsičem.

Če ste zamudili, lahko napako popravite jutri ob 11. in 17.30 uri, v soboto ob 15.15 uri in v nedeljo ob 20. uri, samo na Arena TV, pa tudi preko naše spletne strani, kjer furamo live stream.

 

3 komentarjev na “Ena na Ena: Bianca Črnjavič”

 1. gossipgirlxoxo pravi:

  Preden dejansko začnem komentirati, bi rada povedala, da imam veliko mero spoštovanja, da toleriram zelo veliko stvari, se nerada vmešavam v tuje zasebne sfere, še najbolj pa ne maram “foušije” in laži. Razen ko nekdo to mejo sam prestopi, in se – izdaja da je nekdo drug, ali pa – prizna večino svojih dejanj in se sklicuje na stavek “saj sem bil/a samo mlad, saj sem samo človek, vsi delamo napake” itd. Kako zelo sovražim ta stavek!

  Zato sem se prijavila na ta blog, ker verjamem da ste dovolj odprti in hkrati kritični, da mi prisluhnite, in presodite mojim besedam. Izredno mi gre namreč na živce, kako vsepovsod nenehno hvalisajo/te določeno osebo, ki se vam gotovo zdi prijazno in simpatično dekle. Pa ne govorim o Bianci, marveč Sari, ki ste jo tu, in pri Aleksandru nenehno omenjali (mimogrede pred kratkim sta šla narazen, zakaj le vprašam?).

  Večina jo pozna iz šova X factor, jaz jo poznam že od prej. Nikoli nismo bile prijateljice, saj nismo ravno govorile, sem jo pa večkrat videla in slišala, predvsem njene zgodbice. Ne sprašujte kako, recimo temu da imajo zidovi na naši šoli ušesa. Punca bi za pozornost naredila vse, kot npr. spala pri 15 letih že z več kot desetimi fanti, se vpisala na X factor (zaradi uporništva do staršev in bolane želje po slavi, ne zato ker bi marala rap, nikoli ga ni preveč poslušala, dobesedno prisilila se je vanj da je prišla tako daleč, sovraži svoje starše (grozni statusi po facebooku pričajo o tem), hkrati pa jim odžira denar za nakup dragih znamk kot so Victoria’s secret ipd., nasplošno objavlja veliko svojih slik (za katere se vidi da si je res morala vzeti veliko časa da jih je posnela in sfotošopala). Punca je že po naravi izredno lepa, prijazna, včasih je hodila še na neke vrste debatne krožke, je bila odlična in šla na super gimnazijo, je talentirana za angleščino in pisanje poezije, za kar bi ji dala roko. Vendar od srednje šole naprej, ko so ji v glavo stopili vsi ti mediji, pijača, fantje in napačna družba, se je ogromno poslabšala. To se je poznalo v šoli – letos je npr. padla letnik. Sprla se je tudi z mnogimi prijateljicami oz. pardon, ni bilo ravno tako. Začele so se oddaljevati od nje ker niso mogle več prenašati njenih izpadov zaradi iskanja pozornosti itd., ker so poznale resnico! In mogoče boste mislili, da gre le za navadno obrekovanje iz ljubosumja, tudi iz moje strani, in tega do določene mere ne zanikam. Seveda gre za obrekovanje, seveda ni lepo o čemer govorim, vendar si nobeden ni upal spregovoriti in se izpostavljati (ker jim ni vredna in ker bi vsi prsti kazali na njih, pri čemer bi zaradi njene fan base kot vi temu pravite, izpadli kot ljubosumneži, ki širijo žal besede), hkrati pa si jaz tega tudi ne želim… Like, če ne bi vedela da je zanjo navijala in jo še vedno občuduje moja mlajša sestra, jaz pa poznam njene zgodbe in naj bi bila tiho? Nikakor! Sara ima še več skrivnosti, katere so pa že tako delikatne da jih zavoljo nje, raje ne bi omenjala. Toliko se pa še bom zadržala… Če jo imate na FBju in ste kdaj prebrali njeno aplikacijo Ask.fm (sedaj jo je nažalost že izbrisala) bi videli, da je bilo tudi tam na to temo nekaj. Pol seveda blesarij, nekaj pa tudi resnice. Želela bi si, da bi to tudi lahko dokazala, kajti moje anonimne besede vam verjetno ne pomenijo veliko, vendar res nimam denarja ne časa za to. Se mi pa zdi da če bi se kdo našel in poiskal ter plačal za te informacije, bi jih kje v Celju zagotovo dobil.

  Še enkrat, s tem ne želim slabo Bianci, Tjaši in Maji, hkrati ne želim sabotirati Sare, želim le, da nanjo gledate bolj kritično in ne zavržete vseh govoric o njej. Pač to hvalisanje mi gre že res skrajno na jetra, še bolj pa ko vidim najstnice, ki ji pišejo kakšna popolnica je, in se jokajo ker ne morejo biti iste, tega zavoljo njih ne morem prenesti.

  Vam pa, lepo bodite!

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Glede oddaje z Aleksandrom, če si jo gledala, potem veš na kak način sem jo omenjal, zato nimam pojma, kaj mi hočeš sploh povedati glede hvalisanja. Sicer pa je osebno ne poznam in niti nisem poklican, da se grem neke babje čenče in trače. To mi je otročje in me niti ne zanima. A narazen sta šla? No, to pa škoda, saj ste se mi zdela kul parček. Ni panike, da imaš mnenje o njej, zakaj si ga na tak način povedala prav meni, pa še vedno ne vem, že zato, ker sem bil do nje zelo kritičen, ko sem lani pisal o X Factorju. Če si iz oddaje z Aleksandrom in navsezadnje tudi iz oddaje z Bianco razbrala neko divje hvaljenje, pa res nimam pojma zakaj, od kje in kako. Sicer pa, kot sem rekel, o tem, kakšna je Sara v resnici, ne morem imeti mnenja, saj je ne poznam, le videl sem jo na hitro na rojstnem dnevu od Aleksandra, kjer sta se mi zdela res kul parček, pa bral sem nekaj njenih komentarjev na Biancinem facebooku o moji oddaji in so bili fajni. To je vse.

  Imam pa občutek, da si ji vseeno malo fovš, da takole pišeš o njej :)

 3. gossipgirlxoxo pravi:

  Ja, malo sem ji mogoče res, ker ji je bilo od X factorja naprej z rožicami postlano, pa skoraj ni rabila zato veliko mrdniti (če obvladaš angleščino (vocab in izgovorjavo) in se ne zanimaš za šolo oz. ne delaš popolnoma nič drugega kot repaš za tistih nekaj sekund na odru, se ga da hitro zvaditi, besedila pa tudi hitro letijo s tem – besede ki jih znaš so meje tvojih misli in inspiracij, v njenem primeru angleški vocab)…
  Drugače verjetno sploh pisala ne bi o njej javno in anonimno, ampak bi se z mojo sestro sama pogovorila. Sicer pa ni edina punca ki ima skrivnosti in je dvolična. Seveda se želimo vsi predstaviti v najboljši luči. Samo pač ko nekaj zveš o človeku, imaš popolnoma drugačno predstavo o njem, na drugi strani pa gledaš najstnike ki jokajo zaradi njene “popolnosti”. To dandanes ni nič novega, ampak kot pravijo, kar ne veš ne boli, oz. v mojem primeru, kjer gre za Saro kot osebo, kjer poznam njeno življenje, je zgodba malo drugačna.
  Se pa opravičujem zaradi tožbe s hvalisanjem, to ni nujno letelo na vas, ampak včasih sem že res tako občutljiva glede tega, da me zmoti že samo če omenite njeno ime, povprašate po njej, medtem ko so (zopet ne nujno iz vaše strani) Tjaša in Maja v skupini najbolj zapostavljene pa imajo največ vokalnih izkušenj do zdaj.

  Mi je pa po drugi strani tudi nekoliko žal za Saro, ker je toliko žrtvovala za to svojo pozornost. Pa ne ker bi jo pomilovala iz zlobe ali foušije, ampak ko vem kako sposobna je v resnici (realno gledano ima bolj malo (ne bom rekla da nič) možnosti da bo rap njena kariera, še Tjaša recimo ima back up plan (specialna in rehabilitacijska pedagogika), pač nek poklic, ali do zdaj vsaj dejavnosti – lahko bi hodila na tekmovanja iz angleščine, poezije, debate recimo, ampak nič. Rap bi se mi zdela sicer vredu ideja, malo drugačna, samo ko zopet vem kakšni so bili njeni razlogi za to da se mu je posvetila. To se pozna ko jo kdo vpraša kaj o zgodovini repa, stilu repa itd. (ko so jo gostili na Radiu Celje recimo če ste poslušali). Nekaj malega sigurno da ve, glede Eminema ipd., to bi praktično vsi mogli poznati, potem je pa kar bluzit začela, njene besede so bile prazne, ni vedela kaj povedati, medtem ko imaš tu Bianco, kateri se že po glasu vidi da je prepričana v to kar govori, da ve o čem sploh govori in predvsem da je iskrena.

  Pa tudi meni se je njena zveza z Aleksandrom zdela vredu, končno je dobila fanta povsem spontano, ker sta si bila všeč, ne pa iz principa “imeti” fanta. Pa tudi sama se je nekako umirila, zresnila z njim. Ni več toliko visela po socialnih omrežjih, nehala je objavljati svoje “izzivalne” slike, izbrisala si je tisti neumni ask.fm, za katerega vem da je bil Alex zelo proti. Me je pa motilo zdaj na koncu, da je o svojih ljubezenskih težavah spet začela pisati po fbju, kar se mi zdi da je stvar med njo samo in Alexom (pri čemer je on ostal popolnoma nevtralen), medtem ko je s svojimi statusi igrala žrtev, na Twitterju pa ga je celo primerjala z moškim iz knjige 50 Shades Of Gray in sadistom, kar se mi zdi ekstremno grdo in nefer do Alexa. Po mojem mnenju sta za razpad zveze vedno kriva dva, če ne drugega pa da se to ne objavlja tako javno. Saj ste imeli priliko spoznati Alexa, da bi ga on res tako polomil in da je ona tako nesrečna zaradi tega. Ampak ja, o njem pa ne vem skoraj nič, tako da ga raje ne bom zagovarjala oz. sodila.

  Bi pa še enkrat omenila da je Sara prijazna punca, s katero se je tudi kot neznanko lepo pogovarjati, mi gre pa na jetra, da je od vseh Swagic (feni so večkrat imeli neka glasovanja) fenom najboljša in najbolj popolna, kar je po mojem mnenju žalitev do ostalih… In ker ima kot najslabša oseba, (ki jo poznam), največ pozornosti in podpore od ljudi (aka moje sestre).

  Tako, ne bom vas več morila s tem, že tako ste napisali da vas “ženske čenče” ne zanimajo, mogoče res nisem najbolj legitimna oseba za to, zato ker sem pač dekle, vi pa tudi mogoče niste pravi naslov zato, in se opravičujem zato, ker po pravici povedano pravega razloga zakaj sem prav vam pisala nimam, gledala sem samo na to da ste Saro zagotovo že srečali, da ste jo proti koncu X factorja hvalili, da ste celo gostili Bianco (pri kateri so tudi vas zanimali trači in osebne stvari), mogoče zato, jaz pa sem le želela pri vas in ostalih ki mogoče berejo ta blog v zvezi s Swagicami, vzbuditi dvom, kritike o Sari, nič drugega…

  Lp

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !