Interpelacija Janeza Janše

27.02.2013 ob 21:12

Veste kaj, ob vsem preseravanju in predrkavanju, ki ga danes poslušam med interpelacijo Janeza Janše, dobivam občutek, da je prav Janez Janša še vedno najboljši premier za našo zavoženo državo. Tole z  Bratuškovo ni nič, tole z Bratuškovo je isti drek kot vse ostalo v naši trenutni politiki. Pač iste face na drugi strani. Nič novega in boljšega kot je bilo doslej. Okej, Janša se je zajebal s to protikorupcijsko komisijo, toda če je samo to edini razlog, da so ga zapustili vsi njegovi vojaki, je bolje, da Janša ostane še naprej, njegovi vojaki pa se vrnejo nazaj k njemu. Blefiranje, da kar smrdi. Od vseh, ki so zdaj pobegnili iz koalicije in bodo kar naenkrat v novi koaliciji skupaj z SD in PS, ki ju še včeraj niso marali. Bojim se, da bo z  Bratuškovo še slabše, saj bo treba spet sestavljati novo ekipo, izvajati nova kadrovanja in vse reči početi drugače kot jih je zadnje leto počela Janševa vlada. Tega si Slovenija enostavno ne more privoščiti, saj ni časa za igračkanje, ker vsak dan tonemo nižje in nižje. Pa vsi ti PSjevci, pa od kje so se vzeli za vraga no. To je kr neki, to so isti klovni kot SDSovci in NSIjevci. Isti šmorn, včasih še bolj trapast od SDSa in NSIja, jebemti no. In Bratuškova je zdaj kar naenkrat nova rešiteljica Slovenije. Joj no, od kje ta utopična ideja. Pa Virant, okej, saj je karakter, no ja, vsaj deluje tako, ampak hej, ne moreš biti vsakih pet minut v koaliciji z drugi stranko. Če ni maral Janše, zakaj za vraga ni že pred letom dni podprl Jankoviča. Bedarija, da ni večje. Janša bo po moje danes res padel, v Sloveniji zaradi tega seveda ne bo nič drugače, saj bo padel le zaradi principa, če bo Bratuškova res postala nova mandatarka, pa si mora nujno omisliti novega stilista. Nove volitve? Nisem za, ker bodo ljudje spet tako nori, da bodo izvolili iste ljudi, kar pomeni, da bomo izgubili čas in denar, na koncu pa bo isi drek kot je zdaj.

 

51 komentarjev na “Interpelacija Janeza Janše”

 1. tomo pravi:

  Jaz sem pa prav vesel da se končno znebimo arogantnega gologlavega albanca po biološkem fotru.Bo on nas zmerjal z levimi fašisti,naj gre med ustaške brate v hrvaško ali pa v argentino,tuki ga ne nucamo!!!!Slovenija je naša in ne last nekega kalimerota ki zmerja s komunajzeri in levimi fašisti vsakogar ki se ne strinja z njim.Naj se sestavi nova vlada in naj bo kdorkoli samo sa ni klerofašistični dvojec SDS/NSi na oblasti.

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Tudi tvoj komentar kaže, da gre samo za princip, kjer ni važno, če gre Slovenija še bolj v kurac, ko Janša pade. Na tak način ne bomo prišli nikamor. Zdaj po novem je Bratuškova kar naenkrat kul alternativa, ker se je pač pojavila šansa, da Janša pade. Ah, otročje.
  In hej, praviš kako nas Janša zmerja, le poglej kake o njem pišeš sam :)

 3. tomo pravi:

  Kako to da si ti kar naenkrat za gologlavega jastreba a je s tabo stari vse ok?Njega bolj skrbi kaj si EU misli,boli ga za nas,zadnje čase nekam sumljivo šmira z muslimanskimi državami,izbrisati nam hoče spomin kako je bilo za časa juge zanič in kako smo takrat slabo živeli,dobesedno nam hoče možgane sprat pa da ne rečem kok daje on RKC pa kok tajkunov je zaprl,kok občin je skrčil,kje so obljube iz 10+100.mene stari moj ne boš prepričal da je on najboljši.Je imel slakonja v spotu JJ style še kako prav hehehe.

 4. Tomaž Majer Tomaž Majer pravi:

  očitno janša ni edini pacient v tej državi ali pa so njegove psihološke težave nalezljive. mislim, da je tvoje razmišljanje tipični primer dejstva, da v sloveniji niso zavozili samo politiki, ampak tudi tisti, ki naj bi imeli vpliv na to, kako naj se politiki v tej državi obnašajo, torej volivci. v bistvu se obnašaš kot kaka keš pička, ki pada samo na na videz, dlje od tega pa ne vidi.

  ni ti jasno, da to, kar počne janša je katastrofa za vsako normalno državo. podporo ima tam nekje 15%, vse, ki se z njim ne strinjajo žali kot da bi imel 7. let. je v kazenskem postopku, potem še poročilo kpk, on pa ne trzne in vztraja na oblasti, kot da bi bil kak gadafi, hkrati pa nas posiljuje z neumnosti, ki se očitno nekaterih celo primerjo, češ da nas vodi iz krize.

  ne bom rekel, da je bratuškova rešitev, je po to rešitev za to absurdno blokado, ki jo je sproduciral janša in SDS. janša bi moral odstopit takoj, ko je prišlo poročilo. še več, janša kot nekdo, ki je bil v kazenskem postopku, še na volitve ne bi smel, če bi pač imeli v sloveniji kaj politične kulture.

  in zaradi tega psihopata je treba sedaj početi vse te neumnosti, ker drugače pač ne gre. tebi in podobnim pač ni jasno, da je to v tem primeru edina pot do predčasnih volitev, ker se pač janša oklepa oblasti še bolj kot prejšnji klovn vlade, ki je sedaj predsednik države.

  ampak povprečni slovenski teleban ne samo da vsega tega ne razume, še večja kriza je to, da povprečni slovenski teleban celo pada na vse te fore janše, češ zgublja se čas ipd., kakor da bi njemu kdajkoli šlo za dobrobit slovenije. telebanom ni jasno, da je krizo povzročil janša sam, da je on vzrok. tako da mora človek res biti teleban, da lahko sploh pomisli na to, da bomo vzrok krize rešil tisti, ki je dejansko vzrok krize. in velik del slovencev je očitno dovolj telebanskih, da si ravno to predstavlja.

  tako da ne vem, ali je bratuškova rešitev, zagotovo pa vem, da janša pač to ni. in dokler tako zavedanje ne postane v tej državi večinsko, bomo pač ostali tam, kjer smo nekako od leta 2004 – v dreku. najzaslužnejša za ta drek sta pa zanimivo ravno ta dva na oblasti – janša in pahor.

 5. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Tomo, nisem zanj, dobro veš, da ne, ampak dokler ne vidim prave alternative, nisem tudi za nikogar drugega. Ker pizdarije, ki se jih je šla levica, so isti kurac kot se jih gre Janša, zato res ne vem zakaj bi se moral veseliti zmage Bratuškove in padca Janše.

 6. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Tomaž, dokler bom na drugem bregu od Janše videl take politike kot danes, ne vidim smisla, da Janša gre. In kaj bomo dobili s predčasnimi volitvami?
  Je pa tvoje nastopaštvo in pokroviteljska preserancija lep dokaz, da so tudi tisti, ki so proti Janši, isto divji, primitivni in nori. Isti drek na obeh straneh, kot sem rekel. Tudi med volivci.

 7. bobo1 pravi:

  tomo, se tudi jaz strinjam z teboj

 8. danilo pravi:

  S padcem normalne vlade pridemo v stanje, ko se bodo člani raznih mafij, še največ narko-balkanskih, arogantno razkomotile po naši ljubi domovini:-((

 9. Lazo pravi:

  hm tudi jaz nisem najbolj navdušen z novo ekipo, vendar pa, kot je dejal Tomo, dovolj je žalitev in čas je za njegov odhod, preveč je delil Slovence. Nekoč mi je bil super in ni mi jasno, kaj se je zgodilo z njim.

 10. E pravi:

  Jaz sem še kar nekaj časa vztrajal ,da Janša ostane presednik vlade.
  Pa nikol nisem bil za Janšo ali SDS samo se mi je zdelo breveze rušit vlado.Zdaj mislim drugače.Ampak zdaj sem pa prav vesel ,da bo odšel ,ker to kar je zadje čase z svojimi izjavami preko tviterja počenjal je pa zelo nizki nivo.
  polek tega ,da menjal vse dobre in marljive ljudi ,ki ga pomenijo v sloveniji z svojimi SDS člani http://www.24ur.com/novice/slovenija/politicno-kadrovanje-podira-standarde-v-druzbi.html .

  GOTOF JE ! JANEZ GOTOF JE MU PRAVI SLOVENIJA!!

  http://www.youtube.com/watch?v=j-9vaHBCErI

 11. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  E, na tviterju ga večkrat res serje ja, tudi nazadnje z izjavo o Žerjavu. To se ne dela, četudi si jezen in užaljen ne.

 12. Tomaž Majer Tomaž Majer pravi:

  @iztok,

  kake politike? a je bratuškova v kazenskem postopku, a jo je KPK kje omenila kot koruptivno, kršilko zakonov? ali bratuškova zmerja vse, ki se z njo ne strinjajo z udobvci, z najslabšimi ministri, zombiji, izdajalci? mislim, kaj bi ti rad? zakaj je janša boljši? ker že 20 let serje po tej državi? pa saj človeku ni treba bitij genij, da zna prešteti do pet. vprašaj se, kako si živel 10 let nazaj? in vprašaj se, kakšno je stanje danes. in potem se pač moraš samo še zavedat, da je večino teh zadnjih 10 let na oblasti kdo? ja janša. in da je janša tudi tisti, zaradi kogar so pahorju propadle vse reforme, zaradi katerih bi nam morda danes ali pa v prihodnosti lahko šlo vsaj malo bolje. in da je janša tisti, ki je imel leta 2004 idealno priložnost, da bi izpeljal reforma na tak način, da jih nobeden danes ne bi občutil kot pomanjkanje. danes pa te reforme zlorablja za to, da se maščuje tistim, ki se z njim nikoli niso strinjali: borci NOB, umetniki, tožilstvo, ipd. niso krivi zombiji, niso krivi udbovci, niti kučan ali ostali strici, niti stanovnik ali janković, ker oblasti niso imeli. imel jo je janša. ampak po neki čudni logiki si pač ti predstavljaš, da je janša pač edini, ki nas lahko reši, čeprav je edini, ki nas je v ta drek potopil ali pa vsaj najbolj zaslužen za to. ni logike, a ne, da je ni?

 13. E pravi:

  Itok normalno kot nek politik si takšnih izjav nebi smel privoščiti.

  Evo jo …

  http://www.rtvslo.si/slovenija/alenka-bratusek-prisega-kot-nova-predsednica-vlade/303290

 14. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Tomaž, ej, a imaš ti res v glavi, da je PS čez noč od Bratuškove in ne od Jankoviča? Pa kolko si star, jebemti no.
  Nisem rekel, da je Janša boljši, rekel pa sem, da je isti drek, saj so to spet isti ljudje, torej koalicija iz Janševe vlade. Joj no.
  Jaz sem živel isto kot živim zdaj, od nekdaj se moram boriti za svoj kruh, saj ne ližem riti in pičim po svoje. Zame je isti kurac kdo nam vlada, saj sem odvisen od ljudi, za katere delam, ti pa so bili večkrat navadne pizde, pod Janšo, Pahorjem, Drnovškom in Ropom, isti drek zame osebno.
  Da je Janša zjebal Pahorjeve reforme, sem mu seveda močno zameril in takrat na veliko pisal o tem.
  Ma moj problem je itak v tem, da odkar Pahorja ni več v parlamentarni politiki, da mi očitno dol visi kdo je kaj in kdo bo kaj. Jaz sem bil vedno za Pahorja, za ostale mi je bilo malo mar.
  Ah, umetniki, ne mi o njih, Plestenjak je dobro povedal v čem je fora. Ne blefirajmo.
  Ne, ni edini, ki nas lahko reši, saj je dokazal, da nas ne more, je pa tragedija, da ni alternative in da bo pri drugih verjetno še slabše.

 15. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  E, gledam, gledam, no, pa imamo prvo babo, ki nam bo vodila državo. Pa jo naj, itak je vse v kurcu. Sicer pa je Janša itak rekel, da njegova vlada ne bo zdržala do konca mandata :)

 16. E pravi:

  Iztok vem , gledaš.Ja baba vedo baje red nardi pri hiši ;) .
  Pomoje bo volitve dobil Lukšič oz. SD.Tak imam občutek in tako se bi mi zdelo še najbolj prav.Tvoje mnenje Iztok pa je…

 17. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  V filmih baba vedno naredi samo sranje :)
  Lukšič mi ni kul, ker ima v glavi, da je SD zaradi njega dobil rejtinge in nima pojma, da je spet za to odgovoren Pahor, ki je zmagal za predsednika. Pa do Pahorja je bil totalna pizda, potem pa se je prilepil nanj, ko je videl kako dobro mu kažejo volitve. SD pa bi morda res dobil največ glasov. Kaj vem, morda tudi SDS, ki ima ne glede na vse še vedno stalno bazo in zelo zveste volivce.

 18. E pravi:

  Maš prav kaj si napisu glede SD-ja in Lušiča.
  Sam v oddaji Vroči Stol se mi je pa Lukšič zdel zelo suveren.
  Če si ti ,da pogledat poglej ..

  part 1 http://www.youtube.com/watch?v=5C3pqUOb4_g
  part 2 http://www.youtube.com/watch?v=fkDImkMLeZ4
  part 3 http://www.youtube.com/watch?v=ZtfOqBB5ins

 19. Pepi Pepi pravi:

  Nikdar nisem bil proti Janši per se. Sem ga toleriral točno iz istega razloga kot ti — ker ni alternative. S svojimi zadnjimi nastopi se mi je pa zafržmagal do konca. Možakar je bolan in kot tak nima več česa iskati v politiki … In sem s tem v obziru kontent četudi se bo Janšev padec izkazal za edini plod današnje štale.

 20. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Po moje ni nič manj bolan od ostalih kurcev palcev v našem parlamentu. Le bolj na udaru je pa pač javno pove to, kar si drugi le mislijo.

 21. binebone pravi:

  Dajte mi nadzor nad denarnim sistemom nacije – potem mi je vseeno, kdo oblikuje njene zakone. Mayer Amschel Bauer Rothschild, nemški bankir.
  In dejansko dinastija Rotschild obvladuje finance. Peščica ljudi ima človeštvo v svojih rokah. Odloča o vsem in o vseh tako kot to odgovarja njej. “Elita” skrbi le zase za ljudstva sveta pa le toliko, kolikor to odgovarja njihovim interesom.
  Torej preračunavajte kolikor hočete. Izid bo na koncu vedno enak.
  Slovenija je vzorna učenka globalne elite. Cilj teh gobalnih plenilcev pa je depopulacija večine.

 22. Pepi Pepi pravi:

  Ne, stari, to, kar se gre zadnje čase Janša, je še bolj v pizdi. Že ta sithovska filozofija, ki jo fura, “ali si z mano, ali si proti meni”, ni vredna človeka na tako visokem položaju … Da ne omenjam čedalje hujše paranoje in žaljenja vse povprek. Ni OK, skratka, in če me vprašaš, trenutno ne najdem še enega tako brezobraznega politika.

 23. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Janšin način vam ni kul, ko je Pahor za vsaj kurac iskal konsenz, pa ste se tudi zgražali. Odločite se že kaj bi radi, jebemti no. Da je večkrat zelo in po nepotrebnem nesramen pa ga tudi razumem, saj mora tudi on prenesti lomljenje kolov na sebi noč in dan. Le komu ne bi počil film ob takem jebanju Viranta in še koga.

 24. spookymulder spookymulder pravi:

  Iztok, enkrat za spremembo si bolj modro ločil zrno od (političnega) plevela, kot praktično vsi komentatorji, ki ti ponavadi (in tudi sedaj)solijo pamet.

  Na Facebooku nekateri na profilih ponosno objavljajo, kako bodo danes ob polnoči odpirali šampanjce. No, ti alkoholni hlapi bodo dejansko najboljši prikaz aktualnega stanja … danes pijano nepremišljeno veselje, jutri zjutraj pa hud glavobol. ;-)

  Pač, enim je očitno glavna misija zrušiti Janšo. Kaj se bo dogajalo po tem, jih ne zanima. Kdor misli, da se bodo vsi problemi razrešili z Janševim odhodom, ga čaka eno najbolj krutih presenečenj življenja. V parlamentu so namreč še vedno iste face. V vladi bodo enaki obrazi, ki so nas za nos vlekli že v prejšnji vladi, nato pa se malce obrnili po vetru, izkoristili boljšo priložnost in se sedaj ponujajo kot neka kvazi sprememba. Edina sprememba bo ta, da bodo vse besede ovite v lepši celofan, tako da ne boste mogli takoj videti, kakšno neprijetno presenečenje se skriva v notranjosti!

  Kdor misli, da bosta PS in Državljanska lista lahko dobro sodelovali v novi vladi, očitno nima pojma o pojmu, saj sta si ti dve stranki po svojih programih ravno glede gospodarstva in ekonomije diametralno nasprotni. Nič lažje ne bo med PS in SD, ker je med njimi še toliko starih zamer pa tudi programskih razlik, da se ne obeta čisto nič dobrega. Desus? Ja, oni se bodo verjetno še najboljše znašli, ker so pač taki, da jih lahko vtakneš v vsako koalicijo. :D

  Ampak seveda, nič od tega ni pomembno, glavno je samo to, da je odšel Janša.

  Veselite se, jutri pa bo nov dan. Neprijeten dan. Dan poln krutih spoznanj in uničenja visokoletečih pričakovanj. Ampak nekaterim je očitno dovolj že ena noč veselja in zadoščenja.

 25. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Odpiranja šampanjca tudi jaz ne razumem, jebemti ej, saj ni zmagal Jan Plestenjak, ampaka neka Alenka Bratušek :)
  Šalo na stran, folk, ki je danes res odpiral šampanjce, je brez dvoma na močni dozi kreka. Zaradi takih debilnih reakcij tudi smisla v novih volitvah ne vidim, saj bodo ljudje spet volili iste stranke in iste obraze. Revolucija je bila le farsa, pa še Kangler se je vrnil nazaj na svetniški stolček.

 26. spookymulder spookymulder pravi:

  No, če bi zmagal Plestenjak, verjetno ne bi bilo govora o šampanjcih, temveč bi ljudje hiteli v trgovine, da si kupijo vrv za obešanje. ;-)

  Sicer pa, jutri nas vse skupaj čaka pribl. taka streznitev:

  http://lifeiswar.blog.siol.net/2013/02/27/konec-diktature-janse-kaj-pa-zdaj/

  :D

 27. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Le kaj bi bilo narobe s šefom vlade, ki bi nas zabaval z romantičnimi baladami. Je lahko še kaj lepšega?

 28. Pepi Pepi pravi:

  Pahor je bil (in je) pa druga skrajnost, čeprav sam ob to nisem nikdar (oziroma malokrat) zapenjal. In ne … Politiku z več kot dvajsetletnim stažem ne bi smel počiti film. Janša nam s svojo prisotnostjo ni delal usluge, temveč je opravljal delo, ki si ga je izbral in ki ni slabo plačano. To je pač politika, jebiga — če ne zdržiš in če ne moreš ohraniti profesionalne drže, spizdi. Je pa to predvsem veselje in ne delam si utvar, da se bodo stvari kar naenkrat obrnile na boljše.

 29. stricmarc pravi:

  Večina nas ne mara sarkazma, zmerjanja, žaljivk in zbadanja. Tu Janša ni uspel narediti preskoka iz svojih traum. Navsezadnje je sam priznal, da je pravdanje za to , pod katerim ministrstvom bo tožilstvo, pravdanje za oslovo senco. Pa se je vendarle bodel in dal nasprotnikom dodatne elemente za teorijo velikega diktatorja.
  Če bi se malo obrusil in ne odpiral ideoloških front, bi bil lahko kar dober predsednik vlade za te krizne čase. Mi ga je kar malo žal.
  Seveda pa bo tudi nova vlada, če jo bodo uspeli sestaviti, nadaljevala politiko reform, ker je pač to utečena in priznana pot ioz krize. Preveč smo odvisni od tujega kapitala, da bi izumljali svoje poti. Ljudje bodo razočarani, ker ne bo vidnih premikov, razen za tiste, ki so se tako izognili janševem kadrovskem prepihu.

 30. binebone pravi:

  Če bi zmagal Plestenjak bi folk potem v njegovih lokalih lokal do onemoglosti. Janu pa bi se smejalo koliko je spet zaslužil. Neki v smislu namernega zaglupljivanja bi rekli naši nekdajni južni bratje.
  Ja neki v smuslu Neronove zabave, ko je zažgal Rim. Je igral na plunko? A zna Bratoškova igrat vsaj na frulo…

 31. Jonny Bravo pravi:

  Črna smrt, Grobarka in uničevalka Slovenije.

 32. ajda pravi:

  Kakorkoli že, tako ponižujočih in nesramnih izjav, kot si jih je privoščil Janša s strani Bratuškove sigurno ne bo, da je ženska sposobna, v to ne dvomim, seveda pa je vprašanje, koliko ji bodo dopustili, da komandira, ker moški ego je preveč občutljiv za žensko nadvlado. Če si včeraj gledal maratonsko sejo, si lahko opazil, kako je Janša cinično in z nasmehom na ustnicah gledal govorce in jim dal vedeti, kako manjvredni so od njega, neumni in zakaj sploh govorijo, če nimajo pojma. Meni gre pri njemu ta cinizem, nesramnost in poniževanje tako zelo na živce, da enostavno zbledi vse, kar je pri njem pozitivnega (če je sploh kaj) in dobrega za dobrobit Slovenije. Ne vem kako to, da se v tolikih letih ko je v politiki, še ni naučil kulture in spoštovanja do ljudi, da ni pojedel vso pamet tega sveta in da bi moral priznati tudi drugim, da so pametni in znajo.

 33. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Mene zanima le to, kako bodo znali kar naenkrat skupaj sodelovati SD, PS in Virantova lista, ki se še včeraj niso marali. To bo ja še hujši bum egotripov kot pri Pahorjevi vladi. Že če bo vlada Bratuškove zdržala do predčasnih volitev, bo čudež. No ja, če predčasne volitve sploh bodo. Saj ko oblast zadiši, je zlepa ne izpustiš iz rok. Najbolj kul je tokrat Žerjav, ki se umika in tudi svoje SLS ne bo vtaknil v ta šmorn, ampak bo ostal opozicija. Edino pravilno. Očitno je res edini, ki se mu ne gre za oblast. Tokrat ga cenim.

 34. ajda pravi:

  Kot si rekel, je to veliko vprašanje. Res pa je, da bodo morali, da ne bodo izpadli idioti pred volilci, pa vsaj eno leto držali skupaj, če bodo volitve takrat, kot je dejala Bratuškova. Je pa oblast slast in ministrska mesta tudi vabljiva, tako da bodo skrili svoje kremplje in čekane in skušali najti komprise, da se ne bi osmešili. Ja, Žerjava tudi jaz zelo cenim, že takrat, ko je bil v opoziciji in je podprl pokojninsko reformo. Je dečko na mestu in pošten, kar je zelo redko posejano v politiki. Bo pa konstruktiven in ne razdiralen kot bodo ostali v opoziciji in bo podprl tiste predloge, ki so v dobrobit Slovenije. No, počakajmo, kaj se bo izcimilo.

 35. David pravi:

  Evo, popolnoma enako razmišljam ko Iztok. Tisti, ki pa pametujete in se norca delate, javite se čez leto dni na tem blogu, pa bodite potem pametni.

 36. Marjon pravi:

  Ajda. Kako to misliš, da je Bratuškova sposobna. Mogoče kje drugje v politiki pa sigurno ne. Je pač Zokijeva oproda. Da si ne bi delala utvar, da bo ona spisala program. Če pogledaš njeno nalogo ti je vse jasno……

 37. krš pravi:

  A veste kva, če ti 20 let turijo neke afere, in to kako slučajno ob nekih ključnih trenutkih, oziroma takrat, ko se je nevarno povzpel, me ne čudi da ima take najave kakršne ima JJ. S PR vidika je res za en kurac, nikol mi ni blo jasno zakaj mu neki PR svetovalci ne svetujejo naj se kdaj mal nasmehne, naj se izogiba nekih izjav, za katere v naprej ve, da bodo povzročile pizdarijo, tudi če bi s samo izjavo imel prav. Jaz se na primer strinjam, da jugo simboli nimajo kaj iskat na proslavah. Ampak če veš da bo pizdarija in de bodo komunajzarji to izkoristl za novo afero morš bit pač tok pametn in to požreš pa za kdaj drugič pustiš to temo, ko bo več časa za take zadeve, ne pa sedaj ko je veliko hujših problemov. Ampak glede na to kaj mu delajo zadnjih 20 let mi je pa jasno de mu film poka. Ne trdim da je kriv al nedolžen. Dejstvo pa je, da se vedno v nekih pomembnih trenutkih neke afere mu podtika, še ena zadeva pa ni prišla do konca in to meče mal slabo luč na vse skup. Pa še to, jaz se s tem levim fašizmom čist strinjam. Sem zelo podobnega mnenja kot Gartner ( začuda, ne vem zadnje čase sem se že večkrat strinjal s tabo, a si na glavo kej padu??)v dani izbiri, bi se strinjal s tem naj peljejo te projekte naprej. Ker to kar se je do zdej počel, nas ni pripeljal nikamor oziroma proti bankrotu. Ampak čim pri nas izraziš mnenje da nisi apriori proti Janši (kar ne pomeni da si zanj), ampak samo nisi proti, te takoj napadejo kalibri ala Tomaž majer, tomo in podobni. In to je zame levi fašizem, ker me nekdo takoj napade, če povem da nisem proti JJ (vsaj ne v trenutnih razmerah). In to je verjetno mislil Janša, najbrž ne vsakega posameznika v tej državi, ampak to splošno gonjo proti njemu in tistim, ki niso proti njemu. Sj lahko de je kriv možakar, ampak naj potem za kurca že enkrat mu eno stvar prpeljejo do konca…..sam zgleda ne morjo, sem prepričan da bi mu že zdavni če bi lahko dokazal….
  Kar se pa tiče nove vlada, jao nama, včer je teta Alenka naštela 3 cilje, dialog, normalizacijo in stroko???? prosm lepo? kaj pa lapa ta teta, kakšni cilji pa so to??? Seveda taki ki se jih ne da merit, da ti itak nič ne morejo. SPloh pa edini od treh je lahko cilj le normalizacija (pa še ta je zelo splošen). Stroka in dialog?? A to je cilj? Al je mogoče sredstvo za nek cilj? Jao nama, sam to…. Programa pa itak nbenga…..

 38. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Aham, Janšinega človeka za stike z javnostjo bi morali poslati v arest :)
  Aham še enkrat, če ne napišeš, da je Janša totalni idiot, te mnogi želijo linčati :)
  Glede strinjanja z mano, nop nisem padel na glavo, le ti si se končno skuliral :)

 39. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Joj no, je lahko še kaj večje izzivanje javnosti kot to, da greš po zmagi za šefico vlade praznovat v lokal, ki ga ima v lasti Jankovićev sin. Fak no, pa kdo tem ljudem dela PR, jebemti no.

 40. STELA pravi:

  Krš….če Alenka čuti, da je morala kot cilj postavit dialog in stroko potem smo bli oz.smo pa es že v podnu….da si moraš za cilj postavljat nekaj, kar bi moralo bit smoposebiumevno….

  Drugač pa figa, ane….parlament in vlada se zlepa ne bosta očistila…težko verjamem, da bo Alenki uspelo ji pa od srca želim…mogoče ima zadost moških lastnosti, da bo parirala moškemu spolu…

 41. David pravi:

  Ne bit smešni no. Kakšen dialog in stroka? Tu se gre za neke druge interese, veliko interesov in veliko denarja, ki jim ga je Janša presekal in usmeril v druge struge :)

  Zdaj bodo spet peljali vodo na svoj mlin. Na narod pa nihče ne pomisli. Ne eni ne drugi.

 42. bandibje pravi:

  Ne bom nakladal sto na uro. Spomin nekaterih je kot spomin zlate ribice. Malo brskanja po spominu–kava, prašek za perilo, bencin, razno sadje, ki ga nekateri zelo radi omenjate v kontekstu z državo itd…………………..boni, depozit za čez mejo in spet………Ej, ko bo tako kot je takrat bilo, potem pa bo vrag vzel šalo. Vem ni enostavno in ni (cvetijo rožice ne) lahko, ampak čas je tak in pika. Ne verjemite pravljicam, že dolgo jih poslušam. Nekako se rine naprej, pa tudi človek je žilavo bitje in veliko prenese, tako ali drugačno oblast. Iztok in ostali trezni, realni komentatorji, ki pošteno in objektivno napišete svoja mnenja ,razmišljanja in opažanja do obeh bojujočih se strani, vsaka vam čast. Samo še to. So določeni osebki, ko samo slišijo npr. Janševa ulica, pa se jim kar meša od besa(vsega so krive pridne slovenske čebele). Možakar (bivši) je moral definitivno sestopiti in ker je nekakšna demokracija, tudi je. Sedaj pa samo še čakamo KRALJA MATJAŽA, Alenčica je tu. Jebi ga
  Novi predsednik parlamenta, je menda zelo socialno čuteč ali nekaj podobnega in zna poslušati. Orka duš za tak denar bi jaz in še mnogo, mnogo drugih še kaj drugega počeli. Mislim, tu mač, kar neki.
  Ravno berem Repetove kozlarije, ne morem pomagat, jebi ga, človek nas bi spet pripeljal v državljansko vojno in prek floskul in citatov(ki mu seveda pašejo) razlaga svojim pod in nad stricem, svoja videnja. In še enkrat se vprašajte, kdo razdira in vnaša nemir med ljudi, pa recite kar hočete. Saj človek je brihten, ravno zato je pa še toliko bolj žalostno, da se vračamo nazaj.
  Bodi zaenkrat dovolj.

 43. bandibje pravi:

  Med drugim, Plastenjak je zakon in ne vem v čem je problem, če bi zmagal. On je edina zvezda stalnica na vnebosegajoči slovenski estradi. Žur v Neronovem stilu, super, mogoče bi pridružil še Kaligulo z njegovim konjem.

 44. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  In potem zažgemo še Ljubljano al kako?

 45. krš pravi:

  Stela, še enkrat, dialog in stroka ne morta bit cilj, pika. Lahko sta sredstvo in kot taka ju pozdravljam. V vsakem podjetju imaš cilje,kaj hočeš doseči, ki naj bodo jasno opredeljeni in merljivi, ter strategije in taktike, to so pa načini kako boš to dosegel. In stroka in dialog sta lahko taktiki oziroma strategiji, cilj mora bit pa povečanje zaposlenosti za toliko intoliko, dvig plač za toliko in toliko itd…. Sej če ti tega ne ločiš ni pogubno, če pa prva izvršilka ne loči tega pa je pogubno. Po njenem in po tvojem so naš cilj kakovostne in strokovne debate, en fin debatni krožek pa bo??? Ne vem če bomo od tega siiti in mel za položnice, kaj šele kaj več.

 46. Zelda pravi:

  Edina stvar,ki me skrbi, ker nas je Slovencev že itak malo, da bodo ljudje,ki jim brez JJ sedaj ni mogoče živeti,da bodo naredili skupinski samomor. :( Finski satirik Arto Passiliano bo potem lahko po tem scenariju napisal drugi del svoje knjige”Očarljivi skupinski samomor. :)

 47. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ah, jebeš državo, ki ne zna poskrbeti niti za 2 milijona ljudi. Pa naj nas bo samo milijon, jebat ga. Saj so že Agropop peli o tem sto let nazaj.

 48. David pravi:

  Skupinski samomor bodo naredili njegove hejterji, ko se vrne :)

 49. E pravi:

  Kaj admin tviterja stranke SDS-a je na kreku?

  http://shrani.najdi.si/?2b/D7/3ug1pciv/uio.jpg

 50. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Huh, očitno res :)
  Ej, sam res, tale SDS twitter je večkrat res neverjeten. Le kako jim ni nerodno takih pokat no.

 51. E pravi:

  Ja lahko jih je sram kakšne pa pišejo.Kot neka politična stranka bi morali imeti nek nivo pisanja objav na tviterju.Res sramotno in pod nivojem.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !