Ena na Ena: Gostja bo Bianca Črnjavič (S.W.A.G.)

27.02.2013 ob 16:51

Jp, v četrtek, 28. februarja, bo na Arena TV, v moji oddaji Ena na Ena, ob 20. uri zvečer, gostja 17 letna Bianca Črnjavič, udeleženka lanskega X Factorja in članica dekliške skupine S.W.A.G..

 

11 komentarjev na “Ena na Ena: Gostja bo Bianca Črnjavič (S.W.A.G.)”

 1. E pravi:

  Lepo ,da si jo povabil.Lepa, prikupna punca po vrhu tega pa še čist preprosta(koliko lahko razbereš iz FB-ja) res vredu punca.

 2. E pravi:

  In kaj je pupa povedla o Vauksu ;) ?

 3. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Spet nisi gledal, jaoo model, zdaj pa ti za kazen ne povem nič več.

 4. E pravi:

  Ja nism gledu ,kr takrat imam vedno nek opravek oz. bi vedno takrat šla mična gospodična na pijačo al pa bi me rada videla a ne morem ji rečti ne.Sej veš kak je to http://www.youtube.com/watch?v=Yw6JFbIKVvs
  Sorry no.Dej povej prosim.

 5. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Pet različnih terminov imaš, stari moj, daj reči babi naj počaka, da bo Gartnerjeve oddaje konec :)
  Ali pa jo glejta skupaj, jebemti no :)
  Okej, naj ti bo, pohvalila ga je, rekla da dobro dela in da je Vauks pač Vauks in da mu ne zameri niti tistega dissa. Pa da sta nekaj mela pred leti in da jo je on pustil.
  Pa še marsikaj, ne spomnin se vsega. Mariborčan pa bo kmalu na youtubeu, če zripati mi ga še morajo. Dobro je izpadel.

 6. E pravi:

  Se mi je kr zdelo da sta nekaj imela.Zato tudi ni bilo več featov.Ker potem je pa spet nardil komad še z bivšo bivšo Kim oz. to je hčerka od Lu Lončina.
  Razn z njegovim bratom Tim-om oz. Tim Ps je še naredila feat.
  Je pa fora ,da tudi spet bivša od Vauksa Katja Mekiš (baje da pozna snoop dogg-a pa ,da se z njim zakaja)bila v spotu Doše za tist komad Usput http://shrani.najdi.si/?i/LY/4NnNh2NG/m.jpg .
  To je res cela zgodba.

 7. E pravi:

  Mariborčan je kul se ga že veselim :) .

 8. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Torej vam je Vauks pobral vse babe :)
  Vem kdo je hčerka od Lu, sem njo in Cleo gostil v svoji oddaji pred leti.

 9. E pravi:

  hehehe pa ja to jaz skoz pravim ,da nam je Vauks vse babe pobral :) .Sam morjo bit povnoletne.Ja vem ,da veš ,da je hčerka od Lu sem to napisu za tiste ko ne vejo.

 10. gossipgirlxoxo pravi:

  BREAKING NEWS…Ne vem če moj komentar ravno spada pod tole, bi te pa znalo zanimati Iztok. No, odvisno od razpleta ubistvu. Sara je že (pazi) drugič isti letnik padla, celo leto sploh v šolo ni hodila. Kar se mi zdi da bo sprožilo sankcije iz strani staršev, kar lahko pomeni da bojo swegice ostale brez reperke. Za razliko od Biance, ki je realna glede glasbene scene, je Sara od XF naprej čisto zasanjana. Se mi zdi da ji je vsa pozornost od oboževalcev stopila v glavo, ali pa kako MTV sranje. Punca mora met probleme, tudi če ji bojo starši pustil nadaljevat ne vem kok je po vsem tem psihično pripravljena nadaljevat z nastopi. Tjaša je namreč že iz zadnjega priznala da ni bil ravno nekaj…Lp

 11. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Jebat ga, to je zvezdniški lajfstajl :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !