Hoja po snegu

26.02.2013 ob 05:38

Zakaj za vraga ljudje tudi med najhujšim sneženjem na ceste silijo z avtomobili tudi takrat, ko gre le za kratko turo do trgovine in nazaj, nimam pojma.Vem pa, da je to skrajno butasto in navsezadnje tudi zelo nevarno početje. Je res tako težko iti peš, se obuti v zimske cote in uživati v snegu, ki je moteč samo med vožnjo, drugače pa je zelo kul in tudi romantičen, če imaš ob sebi partnerja. Pa še prej prideš, saj ti ni treba čistiti avta, kidati snega na parkirišču in se ubadati z vlago na šipah. Ljudje smo res lena bitja, ko pride do pešačenja. Pa občutek imamo, da smo iz cukra. Pa nismo, verjamite. Snežinke prav pašejo, pa še kul so, ko jih ujameš z odprtimi usti. Pa sneg fino škripa pod nogami. Kot v kakem filmu. Dober filing, stokrat boljši kot gužvanje na cesti.

YouTube slika preogleda
 

4 komentarjev na “Hoja po snegu”

 1. Marko pravi:

  Jaz osebno se rad sprehajam po snegu, prav tako pa rad čistim sneg z avta in prav tako se rad vozim po cesti, ko je na njej sneg. Je en poseben užitek. Ne vem pa, če se vsi vozijo z avtom tudi na kratke ture samo zaradi tega. Gotovo se vmes najdejo tudi taki, ki sovražijo hoditi peš po snegu, tako kot nekateri sovražijo po snegu vozit. ;) Meni je všeč oboje. :)

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Sneženje med vožnjo je grozno za varno vožnjo. Tu ne more biti užitka, še posebej, če ceste niso splužene in samo čakaš, kdaj te bo odneslo v jarek ali pa kdaj se bo vate zabil kak tovornjak.

 3. Marko pravi:

  Mogoče to res velja za avtoceste, ne pa za lokalne ceste ali za po mestu, kjer so hitrosti manjše. Zdi pa se mi, da ti nisi hodil po avtocesti. ;)

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Uf, lokalne ceste so splužene še manj ter zato še bolj nevarne, še posebej, ko pride do gužve. Da ne bo pomote, govorim o trenutku, ko sneg naletava na polno in se na cesti nabira sproti in ga niti ne morejo skidati pravočasno. Itak, da nisem hodil po avtocesti, a to nima nobene veze, hoja po snegu je kul, vedno, no ja, razen ko se topi in je blato, problematična je vožnja, zmeraj. Isto velja za dež, vožnja po dežju ni niti malo romantična, ampak jebeno nevarna in tečna.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !