Zadetek v petek

16.02.2013 ob 15:18

Če sem iskren, moram zapisati, da sem razočaran. Okej, Klemen Slakonja je še vedno genij, toda oddaja je precej na prvo žogo in sila površna. Pa tudi štosi so bili večkrat zelo poceni in otročji. Da o gostih, ki prav tako niso prišli do izraza in so izpadli bolj kot ne neumno, niti ne govorim. Morda gre le za začetne porodne krče in bo  kasneje vse skupaj bolje, toda zadeva zaenkrat deluje kot neka neposrečena mešanica Teatra paradižnik in As ti tud not padu.

DODATEK:

Druga oddaja je bila resda boljša od prve, toda še vedno ne gre za presežek, kar je glede na talent Klemena Slakonja dejansko še vedno razočaranje. Njegovi skeči so super, vse ostalo pa deluje premalo spontano in prisiljeno.

 

15 komentarjev na “Zadetek v petek”

 1. Zelda pravi:

  Meni pa je bila oddaja všeč. Tovrstne oddaje me pritegnejo,ko imajo nekaj skečov, štosi s skrito kamero,ipd. Tudi tisti štos , ko se je Vili Resnik v kavarni pogovarjal z namišljenim prijateljem,je bila kar dobra fora. Čisto nekaj novega. V glavnem so se potrudili in če bi ocenjevala, bi dala oddaji oceno 4.

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Okej, ko je Slakonja po Ljubljani oponašal Plestenjaka, je bilo kul, ampak ostalo, hej, a niso to veliko bolje počeli v As ti tud noter padu in Teater Paradižnik, in seveda v skritih kamerah Francija Keka?

 3. STELA pravi:

  Jaz sem tud razočarana….druge kritike ne bom podala, ker sem gledala premalo časa….enostavno me oddaja ni potegnila

 4. Iztok Gartner » Kdo si upa na večerjo? pravi:

  [...] si upa na večerjo? 17.02.2013 Še ena nova oddaja, dosti boljša in izvrnejša kot Zadetek v petek, če me vprašate za mnenje. Jure Godler in Tilen Artač sta genija, tu ni dileme, pa tudi njun [...]

 5. ajda pravi:

  Sem gledala oboje, oz. sem pri Kdo si upa na večerjo zaspala. Preveč me je spominjalo na Hribarja, občutek, da so štosi obrabljeni, Gojc čuden kot da ne bi bil pri stvari, nekaj svetlih trenutkov je seveda tudi bilo, a premalo. No, morda je to le začetek in bo treba počakati še na nove oddaje, da si lahko ustvarimo mnenje. Težko pa seveda, če zaspiš med oddajo:). Kar se tiče Zadetka v petek, sem imela občutek, da se norčujejo iz Resnika, da so ga postavili kot drugorazrednega gosta, ker on je tudi pevec, ima novo pesem, prav tako kot Jan,čeprav tu ni za primerjati, kdo je in kdo ni uspešen. Menim pa, da bi morali v oddaji pevce npr. ne “ponucati” v tistem delu kot je bila skrita kamera, če bo oz. je namen, prvi del pevec, drugi skrita kamera ali kaj podobnega.

 6. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Resnik je padel v drugo ligo in je lahko vesel, da ga še kam takole povabijo.

 7. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Nekaj me zanima, ali to oddajo res snemajo v Beogradu, se pravi, ali morajo vsi gostje v Beograd, če hočejo biti v tej oddaji? Ker občinstvo v dvorani mi deluje kot da ne šteka nobene fore in pač ploska, ko da režiser znak, da mora, kar pomeni, da gre za skrbsko mularijo, ki itak ne razume slovenščine in gostov niti ne more poznati. Čudno, res.

 8. IZTOK faking GARTNER » Vid in Pero Šov pravi:

  [...] kar se da inovativne, privlačne in izvirne finte za svoje gledalce. Slakonja na TV3 fura Zadetek v petek, Godler in Artač na nacionalki vodita Kdo si upa na večerjo, Planet TV bo vsak čas štartal z [...]

 9. nekdo pravi:

  verjetno bo slakonja kaj kmalu prekinil sodelovanje v tej oddaji…

 10. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Zakaj tako misliš? A mu ne plačujejo?

 11. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Današnja oddaja z Ribičem Pepetom pa je bila zelo okej. En tak lušten filing je bil ves čas. Resda malce otročje na trenutke, a vseeno simpatično.

 12. pnovak2 pravi:

  Kaj pa praviš glede Žileta i Baje?
  Mislim, da razturata.

 13. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Meni pa se zdi, da nekako ne prideta do izraza v tej oddaji. Sta bolj za okras.

 14. pnovak2 pravi:

  to je res da imata le stransko vlogo samo mata dobre fore, pa ne improvizirata neke bosance kot tisti iz čiste desetke ko se takoj vidi da nekaj na blef napiflano govori; Tadva pa sta res spontana.
  Npr ta video:

  http://www.youtube.com/watch?v=iGLSANh2wbg

  Pa ko pogledaš videje kot so Car na glavni vožnji, Usronavt, Pr’ hostar te res nasmeji!

 15. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Meni sta bila dosti boljša v internetnuh skečih, tukaj mi, kot sem rekel, nista ravno presežek, niti jima očitno ne dovolijo, da bi bila.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !