IZTOK faking GARTNER

« | | »

Whitney

11.02.2013

Zgodilo se je danes pred natanko enim letom. Tragična in šokantna novica, da je umrla Whitney Houston, kraljica popa in kasneje tudi r&bja, poslednja prava glasbena ikona in superzvezda, ki je za sabo pustila nešteto vrhunskih pesmi in nepozabnih nastopov, kjer ji na odru praktično ni bilo para. Michael Jackson je bil kralj popa, Whitney pa je bila takoj za njim, na trenutke celo edina, ki ga je presegla s svojimi neverjetnimi uspehi. Pred smrtjo je imela v planu cel kup novih projektov, zato je res škoda, da ni zmogla premagati svojih demonov in nas je zapustila ravno v trenutku, ko se je zdelo, da se vrača nazaj in da je končno spet v pravi formi za nove zmage.

YouTube slika preogleda
 

Avtor IZTOK GARTNER, zapisano 11.02.2013 ob 06:31 pod whitney houston. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

2 odgovorov na “Whitney”
  1. disketa - 11.02.2013 ob 11:35

    …shivers down my spine

  2. IZTOK GARTNER - 11.02.2013 ob 13:58
    IZTOK GARTNER

    Res je. Me pa še vedno moti, da mnogi še vedno nimajo pojma, da Whitney ni bila le pop pevkica iz Bodyguarda, ampak prekleto kvaliteten performer in improvizator, ki mu težko najdeš par v sodobni muziki.

Na vrh

Komentiraj
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !