Rihanna, what the fuck?

31.01.2013 ob 03:28

Jp, Rihanna in Chris Brown sta spet par. Še več, Rihanna je povedala, da ne more več skrivati svoje sreče, da je lahko spet v objemu Chrisa Browna. Očitno si znova želi, da jo nalomi kot piksno, kot kaže njen komad S&M ni le komad, ampak njen drajv. Nora baba, resno. In delanje norca iz vseh tistih žensk, ki so jo imele za junakinjo, ko je preživela butanje. Nikoli nisem razumel žensk, ki jih privlači nasilje in ki se grejo neko fatalno ljubav s kretenom, ki je kot tempirana bomba. Gremo stavit, da jo bo Brown še enkrat pošteno nalomil že v naslednjih mesecih? Pa jo naj, če ga tako zelo ljubi.

 

9 komentarjev na “Rihanna, what the fuck?”

 1. Samo Brodnik Samo Brodnik pravi:

  tole si je sama zelo dobro odpela :) http://youtu.be/J-fZdUrxEMg

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  :)

 3. lily pravi:

  Jaz je tudi ne razumem. Ampak ali se ti zdi mogoče, da se je Brown poboljšal? Čeprav jaz to dvomim, glede na take in drugačne zgodbice o njem v medijih (npr. pretepi v javnosti). Mislim pa da je že prej moral biti do neke mere nasilen do Rihanne in da je tisti pretep bil le višek.

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Itak, da se ni, kreten je za vedno kreten. In nenehno se zapleta v neke nasilne incidente. Kot sem rekel, samo vprašanje časa je kdaj jo bo znova nalomil. Mi je pa Rihanna totalno glupa, ko misli kaka faca je, ko objavla slike skupaj z njim in nabija kako ga še vedno ljubi. Za kozlat, res.

 5. shark pravi:

  Ahh lej,nekatere ženske pač niso srečne,če jih tip občasno ne prebuta! (“ta teden me še nisi udaril,a imaš slučajno drugo?”…in podobne scene) Simple! ;)

 6. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Po moje imaš kar prav :)
  Gre pa za tisti nori love hate odnos, ki te na koncu seveda pelje v propad. Ali pa te drajva kot očitno drajva Rihanno.

 7. hehe pravi:

  Garfild, daj drži se raje radarjev. To ni tvoje področje.

 8. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Razsvetli me, Odie.

 9. lol pravi:

  LOL

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !