Otroci Eltona Johna

28.01.2013 ob 17:33

Jp, Elton John je s svojim gejevskim partnerjem Davidom Furnishom pravkar dobil še enega otroka. S pomočjo iste nadomestne matere, ki jima je pred dvema letoma že rodila enega sina. John svojo istospolno familijo razkazuje več kot ponosno, mene pa zanima, če bi bilo kaj takega mogoče tudi v Sloveniji, ali se neprijetno počutite že ob pogledu na Johna in Furnisha.

 

19 komentarjev na “Otroci Eltona Johna”

 1. Jovo pravi:

  Meni so vseeno malo bljak. Me zmrazi.

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Zaradi Eltona Johna ali na splošno?

 3. Jovo pravi:

  Oboje.

 4. Thomas pravi:

  Ne bo se zgodilo, še nekaj generacij ne. Slovenci raje na mestu cepetajo, ali celo nazaj rinejo, namesto da bi stopili v korak s časom.

  http://www.youtube.com/watch?v=GT4Iz07Kw1E

 5. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Epski video :)

 6. lily pravi:

  Video je super, fant lepo poje povrhu.

 7. Lucija pravi:

  K pogledam na sliko se neprijetno počutim, ampak samo zato, ker sem mnenja, da otrok mora imet mamo in očeta

 8. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Torej se neprijetno počutiš tudi ob slikah otrok mater samohranilk, ki prav tako nimajo očeta in mame, ampak samo mamo?

 9. Lucija pravi:

  Ja tudi, ker sem tudi ob tistih slikah istega mnenja, ampak tisti otroci so brez očeta ali matere zaradi spleta okoliščin in ne zaradi bolezni staršev

 10. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Bolezni? Hočeš reči, da je homoseksualnost bolezen? Sicer pa, večna debata, od kje garancija, da bodo otroci, ki imajo očeta in mater kul, le poglej koliko jih je zafuranih na polno iz kao normalnih družin.

 11. ajda ajda pravi:

  Saj mamo imata in verjetno jima stiki niso oz. ne bodo prepovedani, če bosta to želela. Koliko je otrok, ki živijo v ločenih družinah, v družinah, kjer je samo mama ali oče, pa praviloma ni nič narobe s takimi otroki? Le zakaj bi bilo kaj narobe, če živata z dvema atijema (ne vem sicer ali je bilo v javnosti, kdo je oče), v skrbni in ljubeči družini?
  Aja, kaj pa če se “homoseksualnost” prenese na otroka, kot virus ali bakterijska okužba, morda dedni faktor, morda skrbi gospo Lucijo? Mislim, da je bilo že toliko zapisanega in povedanega o istospolnih partnerskih zvezah, da kaj takega ne bi pričakovala pod komentarji. No, vsak ima pravico do svojega mnenja, to je že res, a vendar takšni odzivi presenečajo.

 12. Lucija pravi:

  Ja hočem rečt točno to in čeprav to eni strokovnjaki zagovarjajo in pravijo, da ni bolezen…Ja kdo, pa je rekel, da iz takih družin ne bodo zafurani?

 13. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ajda, če se ne motim, se mama druži z njimi, ja, saj ji je Elton John zelo hvalžen.

  Lucija, nihče ni rekel, da ne bodo, toda poanta je, da so iz hetero družin prav tako zafurani, kar pomeni, da je v tem kontekstu isti drek ali ima otrok mamo in očeta ali dva očeta in dve mami. Mama in oče kot kaže ne zagotavljata več normalnega otroka.

 14. Thomas pravi:

  Dokler ni nobenega dokaza za to, da so otroci istospolnih staršev deležni škodljive vzgoje oziroma prejemajo škodljive vedenjske vzorce, je vsak odklon navadna fobija. Če se dokaže, da takšni otroci niso “normalni” ter sposobni življenja v civilizaciji, potem se pač stvar prepove. Do takrat pa gre iz strani nasprotnikov za navadno sprenevedanje.

 15. E pravi:

  Ne razumem kako se eni lahko nad tem zgražate.Meni je to povsem normalo.Kaj pa manjka fantku?Preskrebljen je do konca živlenja.

 16. Lucija pravi:

  Vrjamem, da mu nič glede materialnega in finančnega vidika ne manjka, ampak kljub vsemu mislim, da mu manjka ženska roka..pa ne mi zdej rečt, da ma okol sebe sigurn kakšno žensko, pa varuško pa vrjetno nadomestno mater, ker vi itak trdite da on tega ne rab

 17. Tristan pravi:

  Glej ga zlomka, še vedno bi me rad nekdo (mene in ostale) stlačil med bolane. Moram klicati šefico pa izprosit kaj bolniške, mi bo pasalo ostati malce doma.
  To kar se meni zdi bolno, Lucija, so homofobni komentarji. In vaš vsekakor spada mednje.

 18. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  No, evo, Tristan, pa si našel dobro foro za šefa, ko se ti ne bo dalo v službo :)

 19. turbofolker turbofolker pravi:

  Tale gospa z očali je Elton? :/

  Drugač pa se mi zdi, da je komentatorka Lucija mal bolna.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !