U zdrav mozak: Borut Pahor

26.01.2013 ob 05:40

Faking dobra zajebancija voditelja Davorja Jurkovića in lep dokaz, kako kul predsednik je Borut Pahor.

YouTube slika preogleda
 

18 komentarjev na “U zdrav mozak: Borut Pahor”

 1. STELA pravi:

  Naš Borut je pa dlje časa klepetal kot Kosorjeva:))

 2. Tomaž Majer Tomaž Majer pravi:

  ja, če s kul misliš klovn, potem imaš prav. je pa na koncu le poštekal in ostal tiho… totalna blamaže instituta predsednika države. en tak klic niti do pahorja ne bi smel priti, kaj šele, da bi mu uspelo, da se iz pahorja norca dela na tak način.

 3. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Stela, verjetno zato, ker ni takoj dobil Josipovića, in zato, ker ga je tudi Jurković dlje časa zezal :)

  Tomaž, ah, daj no, čisto okej se je obnašal in pokazal, kako zelo sproščen človek je. Saj ni mogel vedeti, da ga zezajo.

 4. simon pravi:

  Kak bi naj sekretarka vedela da ne klice predsednik?
  Pahor je faca…

 5. Jože pravi:

  Sramota, da Slovenski predsednik govori “balkansko” s tajnikom. Sramota.

 6. bojan pravi:

  Ja, Pahor me je res presenetil s sproščenostjo, kot praviš, kul.
  Se pa strinjam z Tomažem, taki klici do predsednika ne bi smeli priti, potemtakem ga lahko jebe vsak, ki ima 5 minut časa in nekaj domišlije. Nekakšno preverjanje bi moralo obstajati, vsaj povraten klic, ali pa kaj podobnega.

 7. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Jože, zakaj pa ne, s tem pokaže, da obvlada situacijo. Saj bi tudi s tujci govoril angleško in ne slovensko. Slovenci pač znamo jezike, jebat ga.

  Bojan, no ja, vsak že ne bi mogel do njega, a če kao kliče osebje predsednika neke sosednje države, je jasno, da bo mala malica. Meni pa je lepo, da je dostopen in da ni neka top secret zastražena oseba. Pa še finta je, da je s Hrvaške, s katero so Pahor dobro razume.

 8. spookymulder spookymulder pravi:

  Sicer se strinjam, da je naravnost neverjetno tragi-komično, kako lahko je takole po telefonu priti do predsednika neke države (saj je tudi Avdić isto naredil Kosorjevi), kot da tajniki in sekretarji ne znajo pogledati na telefon, katera številka jih kliče in da nimajo v času sodobne tehnologije nekje spravljene številke urada predsednika sosednje države.

  Ampak dobro, fora je dobra, če uspe, Pahor pa je še enkrat več dokazal, da se zna z ljudmi normalno pogovarjati in šaliti kot običajen človek ter se ne gre neke vzvišene eminence … in točno zato so ga ljudje tudi (iz)volili za predsednika.

 9. Zelda pravi:

  Meni pa se ne zdi sramota, da je Pahor govoril “po balkansko”. Predpostavimo, da bi slučajno govoril z Merklovo in ne bi mogel govoriti v svojem jeziku, ker ga ne bi nič razumela , ampak bi moral šprehati po dojče. :) .

  Me pa prav zanima, če bi nas trgovci v kakšnem večjem nemškem nakupovalnem centru kaj razumeli, ko bi lapali v slovenskem jeziku. Vrli Slovenceljni bi se prav trudili pokkazati, kako obvladamo nemški jezik. :)

 10. Maj pravi:

  Kapo dol, Pahor se je spet odlično odrezal.

 11. rofl pravi:

  Sramota. Pahor je totalen debil. Pa kateri predsednik še govori po balkansko ali pač katerikoli drug jezik zato ker nima hrbtenice. Mogoče Obama, Sarkozy, Putin? Ne. Zato ker se zavedajo pomena institucije predsednika država. Še en dokaz da Pahor ne ve kaj dela. Poleg tega da štamfa na Zlati lisici. Poraz

 12. Peter pravi:

  Ta posnetek je dokaz, da lahko brez velikega truda prideš do predsednika države. Sramota. Mislite, da bi voditelj tega šova prišel s tako lahkoto do Obame? Ali pa do Sarkozyja? Pahor je faca a tukaj ga je usral.

 13. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Zakaj ga je usral Pahor, če mu je njegovo osebje zvezalo telefon v pisarno in mu reklo, da ga išče hrvaški predsednik? Potem ga je kvečjemu usrala njegova tajnica.

 14. Peter pravi:

  Pahor, tajnica, saj v bistvu sploh ni važno. Problem je v tem, da brez težav lahko prideš do predsednika države. Pa tudi do predsednika vlade. rofl ima prav. V normalni državi se to ne bi zgodilo.

 15. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Gremo stavit, da če bi pa bilo obratno in bi tajnica rekla, ma ko vas jebe, Pahor pa, da nima cajta za otročarije, bi pa vsi čvekali, da je preserant, nedostopen narcis in ne vem kaj še vse. Nikoli vam ni prav :)

 16. ajda ajda pravi:

  http://www.24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/pahorjev-kabinet-priznal-da-se-je-ujel-v-past-hrvaskega-humorista.html

  “Če bi lahko izbirali, do tega ne bi prišlo. Se je pa zgodilo in predsednik republike Borut Pahor se je kljub temu odločil, da ostane urad predsednika republike še naprej odprt in dostopen za ljudi preko telefonov, elektronskih naslovov in mobilnih telefonov, saj meni, da je tako prav in tudi razumno tveganje, ki ga terja odprtost institucije Urada predsednika republike za vse ljudi,” so danes zapisali v Pahorjevem kabinetu.

  To je odgovor, katerega je bilo za pričakovati s strani Pahorjevega kabineta oz. Pahorja Ni se “usral”:).

 17. Maj pravi:

  Lepo, da se je Pahor odločil, da ne bo zaprl telefonov.

  Prav je, da lahko vsaj preko telefona vsakdo pride do njega saj je končno predsednik vseh nas in je v bistvu plačan za to, da nas vsaj posluša.

  Sicer mu pa tudi taki “humoristi” ne morejo do živega, kvečjemu se mu je popularnost samo še dvignila.

  @Peter to, da nismo normalna država je pa popolnoma jasno.
  Predsednik vlade je lahko kar šef mafije.

  Če ti je kdo dolžan 30.000 evrov se mu prav nič ne zgodi-po petih letih sem končno dobil sklep o izvršbi zoper njega-ampak sedaj ima tip še osem dni časa, da se na sklep pritoži, v tem času bo pa že zdavnaj dvignil z računa vse kar ima na njem….

  Potem bo pa lahko šel še v osebni stečaj in bo že po dveh letih oproščen vsega.

 18. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Maj, itak, zdaj pri naših sosedih padajo komentarji, Pahorja za predsednika Hrvaške :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !