America’s Got Talent 2012: Zmagali so Olate Dogs

10.01.2013 ob 21:56

No, pa sem prilezel do zadnjega dejanja tega vrhunskega šova, ki je imel poleg cele kopice zares talentiranih tekmovalcev tudi daleč najboljšo žirijo ever. Jp, Howard Stern, Howie Mandel in Sharon Osbourne so bili enkratni žirantje, tudi glede delanja šova, kot glede argumentov zakaj so koga izmed tekmovalcev spustili v naslednji krog, koga drugega pa poslali domov. To je žirija, jebemti. To so ljudje, ki bi jih moral imeti vsak podoben reality spektakel. Upam, da se tega letos zavedajo tudi naši šalabajzerji, ki kanijo spet sfurati novo sezono oddaje Slovenija ima talent, ki je bila najbolj uboga prav pri žiriji in njihovih besednih sposobnostih. Odličen je bil tudi voditelj Nick Cannon, odlično je bilo vse tisto, kar tak šov potrebuje, da gledalce prikuje pred televizijo. Celo sezono sem požrl skoraj v enem šusu, užival od začetka do konca in komaj čakal, da vidim kdo bo izpadel, kdo pa na koncu zmagal.

Kot sem že pisal, v veliki finale so šli The Untouchables, Joe Castillo, David Garibaldi, William Close, Tom Cotter in Olate Dogs, ki so po tem vrstem redu v zadnji oddaji tudi izpadali. Vse do konca, ko so slavili Olate Dogs, tudi moji favoriti, ki so bili res neverjetni oz. ki sta jih oče in sin natrenirala tako perfektno, da še vedno komaj verjamem. Je bila pa zadnja oddaja, kjer so povedali končne rezultate, zares spektakularna in polna presenečenj, kjer velja še posebej omeniti Joan Rivers, ki se je na odru pojavila skupaj z Tomom Cotterjem, za katerega sem bil vmes celo prepričan, da bo na koncu zmagal.

YouTube slika preogleda
 

2 komentarjev na “America’s Got Talent 2012: Zmagali so Olate Dogs”

  1. lily pravi:

    Olate dogs so bili odlični, čeprav sem pričakovala, da bosta zmagala Tom Cotter ali William Close. Sama bi izbrala Garibaldija, ki mi je bil najljubši že od avdicije.
    Ta sezona je res bila dobra. Žirija itak, škoda besed. Žal mi je, da Sharon gre. Če mi je britanski X Factor boljši od ameriškega, je pri Talentih obratno.

  2. frutina pravi:

    aaaaa kak so pa fajni

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !