America’s Got Talent 2012: Finalne točke

8.01.2013 ob 02:24
YouTube slika preogleda

David Garibaldi je genij, mojster slikanja in vizionar, ki ga doslej še nisem videl. Njegovi nastopi so fenomenalni, umetnine, ki nastanejo med energičnim skakanjem, plesanjem, musko in ostalimi vragolijami, pa jemljejo dih. Ne bom rekel, da je bil Einstein njegova najboljša zadeva ever, toda bil je dovolj enkraten, da bi lahko z njim na koncu tudi zmagal.

YouTube slika preogleda

Tom Cotter je izjemno talentiran stand uper, ki ga brez dvoma čaka vrhunska kariera. Njegovi štosi udarijo na prvo žogo, človek pa bi se mu smejal ure in ure. Tudi tokrat je bil nad oblaki, tudi tokrat je pripravil super štose.

YouTube slika preogleda

The Untouchables, tile otroci so tako zelo natrenirani, da človek komaj verjame. Etitjud je tako odločen in samozavesten, da bi ga lahko zavidali tudi odrasli plesalci, karizma in energija pa buta nad oblake. Pobje in dekleta res obvladajo v nulo, kot radi rečemo, neverjetno simpatični komentarji tiste majhne punčke pa jih lahko pripeljejo celo do končne zmage.

YouTube slika preogleda

Joe Castillo s peskom dela čudeže in je prav tak genij kot David Garibaldi. Se je pa tokrat odločil za zabavnejšo varjanto in poetiko pustil ob strani, kar je bilo vsekako prvovrstno presenečenje. Kul nastop.

YouTube slika preogleda

No, tokrat pa sem tudi jaz dojel veličino Williama Closea, ki skozi celo dvorano napelje svoje inštrumente in ustvarja glasbeno poezijo. Čaroben moment, ki si več kot zasluži finale. In iskreno opravičilo, da sem ga do zdaj kritiziral in nisem poštekal kako zelo velik umetnik je.

YouTube slika preogleda

Olate Dogs so čarovnija, so nekaj tako zelo neverjetnega, da še vedno ne morem dojeti. To so ure in ure treninga in tako zelo iskrena ljubezen med psom in človekom, da človek komaj zadrži solze. Vauuu faking vauuu kot še nikoli doslej. Kot sem že povedal, na filmu bi bil prepričan, da me farbajo s CGIjem, zdaj pa se še vedno sprašujem, kako je kaj tako enkratnega sploh mogoče.

Vseh šest točk je bilo nad oblaki in vsem bi iskreno privoščil milijon dolarjev vredno zmago. A če že moram izbrati, seveda izberem Olate Dogs, ki so vseeno za nekaj stopenj boljši od ostalih.

 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !