America’s Got Talent 2012: Polfinale 1

2.01.2013 ob 02:49

Evo ga, prvih 12 polfinalistov, kjer bodo v veliki finale spustili samo tri tekmovalce, kar pomeni, da bo izbira izjemno zajebana, saj gre za velike talente, med katerimi bo skoraj nemogoče izbrati najboljše.

 • Andrew De Leon, premalo za veliki finale. Resda še vedno zelo poseben in drugačen s tem svojim visokim vokalom, toda  presežka ni več odkar sem ga videl prvič.
 • Todd Oliver, vrhunska točka z govorečim psom, ki bi se ji lahko smejal vsak dan znova. Todd ni le “trebušni govorec”, Todd je tudi vrhunski stand up komik. Mi pa še vedno jasno, kako naredi ta usta na svojem mopsu, jebemti ej, pa zakaj ga nihče tega ne vpraša.
 • Donovan & Rebecca, to, kar počneta ta dva akroboata, je preprosto neverjetno. To so ure in ure treninga. Pa tako zelo dih vzemajoč telovadba, da komaj verjamem, da ne gre za trik. In pazi to, tudi ona lahko njega dvigne kot za šalo in z njim potem počne hudiča in pol. Neverjteno res.
 • Edon, tokrat me je ta mulo končno navdušil tako kot je treba, zato lahko rečem, da ga brez dvoma  čaka obetavna karierav svetu glasbe. Pa neverjetno prezenco ima na odru, kar je čudež, saj gre dejansko za povsem umirjenega židovskega pobiča, ki na glavi ves čas nosi tudi židovsko pokrivalo.
 • The Scott Brothers, še vedno zanimiva plesna točka, ki pa je bila vendarle korak nazaj od njunega prejšnjega nastopa. Zdele se je kot da sta imela premalo časa za vajo, da bi nas resnično sesula po tleh. Pa preveč umirjeno je bilo vse skupaj. Usklajeno ja, toda brez pravega filinga in energije.
 • Eric Dittelman, čeprav še vedno ne vem kako za vraga temu modelu uspevajo vsi ti mind reading triki, moram zapisati, da me tokrat ni posebej navdušil in da je pripravil premalo spektakularno točko s Howardom Sternom.
 • Turf, tudi ta mladenič ni pokazal kaj dosti novega. Pač zvija se na nemogoče načine, ko hoče plesati, pa mu manjka drajva in pravih gibov, da bi ujel zares dober nastop. Ko ga vidiš prvič, odpreš usta, ko ga vidiš tretjič pa se ti ne zdi več nič posebnega.
 • Bria Kelly, punca resda poje dobro, toda še vedno ni nič posebnega, kar pomeni, da se popolnoma izgubi med ostalimi veliko bolj zanimivimi tekmeci.
 • Joe Castillo, kar ta možakar dela s peskom, je res fenomenalno. Pa tudi prelepo zgodbo vedno sestavi. Čudežno, res.
 • William Close, ne vem kako njegove glasbene vragolijo delujejo v živo v dvorani, kjer ga vsi trije sodniki proglašajo za največjega favorita šova, toda mene ne pripriča. Še več, zdi se mi dolgočasen, pa tudi ponavlja se iz nastopa v nastop. Dejansko nimam pojma kaj sploh dela v polfinalu.
 • Tom Cotter, vrhunski stand up nastop, kjer sem pokal od smeha.
 • Academy of Villains, zelo dobra plesna skupina, ki zažiga tudi z maskami. Pa dobro so zmiksali moderne ritme in kvazi pevski nastop.

Če izberem najboljše tri, izberem Toma Cotterja, Todda Oliverja in Donovana & Rebecco, pogojno pa še Academy of Villains in Joeja Castilla. Največ glasov so dobili Joe Castillo, William Close, Todd Oliver in Tom Cotter, v veliki finale pa so šli Close, Cotter in Castillo, ki sta izbrala Sharon in Howie. Cotter je kul izbira, Cotter si finale zasluži. Close je mimostrel, ki ga res ne razumem. Castillo pa je kul, ampak ne tako kot Oliver, za katerega sem držal pesti. Mi je pa zelo žal za Donovana & Rebecco, ki pa očitno nista mogla premagati popularnejših tekmecev.

 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !