Ena na Ena: Alya

28.12.2012 ob 03:54

Še ena zvezdnica, ki jo izjemno cenim že nekaj let, kar pomeni, da mi je kul tudi kot oseba in prijateljica. Fajni čvek, plus del z Mariborčanom, ki jo je hotel za svojo snaho.

Ponovitev oddaje je v petek ob 11. uri, v soboto ob 15.15 uri in v nedeljo ob 20.uri na Arena TV.

 

4 komentarjev na “Ena na Ena: Alya”

 1. nebo pravi:

  Alya je kul, ker poskuša in si upa bit drugačna. Drugače bi pa rad videl spisek slovenskih “zvezdnikov”,rad bi pravzaprav vedel za pravo definicijo zvezdnika na Slovenskem. Za ene je samo eden (latino lover from škofja loka), za druge so vsi, ki se zato imajo. Kdo torej?

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Relativna zadeva, a vseeno bi rekel, da je definicija zvezdnika brez dvoma Jan Plestenjak, pa recimo Helena Blagne, pa Big Foot Mama, Čuki, pa Jonas, pa Mario, pa kak Borut Pahor recimo, he he, pa še bi se našlo. Pač človek, ki ga večina ljudi pozna. Resda ne na način kot v tujini, a vseeno dovolj, da mu rečeš zvezda za naše razmere. Sicer pa je lahko nekdo znan četudi ni naredil nič posebnega oz. si tega ne zasluži, recimo Damjan Murko, ravno tako zvezda, pač prepoznaven veliki večini ljudi. Tako jaz gledam na to zadevo. Za nekatere je zvezda tudi Vid Valič, za druge je zvezda zmagovalec Gostilne, za tretje Iztok Gartner, jebat ga, tako to gre, nimaš kaj.

 3. nebo pravi:

  Tina Maze, Siddharta…Ja,imaš prav, to je lahko zelo relativno. Kakor kdo, kakor za koga. Je pa pri nas to še malo drugače kot v tujini, v tujini ena zvezda lahko res ful zasije in je čez neko obdobje ni več, ker ni več stvari, ki jo lahko da publiki. Naj si bo muska, film… Pridejo pa drugi. Pri nas pa se na žalost redko kdo umakne, se kar valjajo eni in isti po sceni leta in leta, čerpav ne dajo nič več oprijemljivega. Čuki, Mario…naša scena, naš trg, je pač majhen in to si lahko privoščijo.
  Tako bi jaz rekel, lahko si zvezda za zmeraj; Helena, Jan, al pa en zelo kratek moment; zmagovalec reality šova, zmagovalci festivalov (Naber, Dežan naprimer). Na splošno je pa zame zvezda tisti, ki se to ne trudi biti, ki mu ni treba bit na vsaki pasji procesiji, v vsaki reviji,bit multipratik, ampak ima karizmo,svoje delo, ki se jo/ga vidi, tudi, če na prvo žogo ni opazno.

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Pri nas je isto, če prav pomisliš. Na trenutke se mi zdi, da še bolj kot v tujini. Pozabijo te zelo hitro. Takoj, ko pride novo ime, starega ni več, še posebej, če ne dela vsak dan kaj novega. Okej, eni se res ne umaknejo, ampak to so tisti, ki jim gre še vedno dobro in se jim ni treba umakniti, ampak mnogi drugi pa ne veljajo nič kaj dosti, ko nimajo novega projekta ali nove naslovke v rumenem tisku, pa četudi so bili še včeraj zelo popularni.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !