America’s Got Talent 2012: Wild Card Show

28.12.2012 ob 03:45

Jp, preden gremo na polfinalne oddaje, moramo obdelati še tako imenovani wild card šov, kjer je vsak izmed sodnikov med izpadlimi tekmovalci nazaj poklical štiri svoje favorite in jim dal še eno možnost, da se skušajo uvrstiti v naslednji krog.

 • Spencer Horsman, tako imenovani escape artist je bil zdaj dosti boljši kot v oddaji, ko je izpadel, a še vedno me ni prepričal tako zelo kot na avdicijah. Je bila pa točka z malto precej nevarna, saj se mi je na koncu zdelo, da je resnično zdelan in da ni manjkalo dosti, da bi ga pobralo.
 • All That, boljše kot prej, a še vedno daleč od točke, ki bi si zaslužila polfinale. Jebat ga, samo clogging ni več dovolj, da odpremo usta.
 • Jarrett & Raja, meni sta bila ta dva čarovnika kul tudi v oddaji, kjer so jo šinfali, sta bila pa zdaj prav tako dobra, kar pomeni, da bi ju z veseljem videl še enkrat.
 • Jake Wesley Rogers, spet je izbral hudo napačno pesem, kar je škoda, saj je drugače za svoja leta zelo dober pevec in performer.
 • Cristin Sandu, resda mu je šlo bolje kot v prejšnji oddaji, toda na koncu je znova telebnil in zajebal svoj nastop, kar ga je seveda močno razjezilo.
 • Todd Oliver, joj, kako zelo sem bil vesel, daso ga poklicali nazaj. Njegova točka z govorečim psom je izjemna, zato si zasluži polfinale.
 • Bandbaz Brothers, akrobatska brata, ki so ju pobrali iz predtekmovanja. Povsem upravičeno, saj s svojimi točkami jemljeta dih. Je bila pa njuna pizdarija vseeno nekoliko prekratka, če sem iskren.
 • Sebastien El Charro De Oro, izpad tega neverjetnega dečka je bil čisti škandal, ki se ne bi smel zgoditi, zato je več kot pravilno, da so mu dali še eno možnost. Tokrat je pel New York New York, v marijači izvedi seveda.
 • Horse, še vedno psiho, ki si hoče na vsak način razbiti jajca. Na nek način si morda celo zasluži polfinale.
 • Lindsey Norton, ta punčka se mi zdi enkratna gimnastičarka in baletnica, ki prav tako ne bi smela izpasti, kljub konkurenci, ki je izjemno huda.
 • Andrew De Leon, tudi njega so potegnili iz predtekmovanja, kjer je zajebal svoj nastop in ostal zunaj. Njegov glas je zelo visok in zelo specifičen, njegov stajling je nekaj zelo posebnega, cel paket dejansko štima, toda zdelo se mi je, da njegov vokal tokrat ni bil dovolj prepričljiv.
 • Ben Blaque, še en model za katerega sem navijal v četrtfinalu in se jezil, da je izpadel. Frajer, o tem ni dvoma, toda njegova tokratna točka se mi je zdela predolga v pripravah in premalo spektakularna, ko jo je naposled le izvedel.

Wild Card šov je bil brez dvoma ena izmed najbolj zanimivih in najboljših oddaj v sezoni, kjer sem resnično nestrpno čakal kateri štrije tekmovalci se bodo uspeli uvrstiti v polfinale. Če bi jih izbral sam, bi stavil na Sebastiena, Lindsey Norton, Todda Oliverja in Bandbaz Brothers, pogojno pa še na Bena Blaquea in Jarretta & Rajo. Prvi je v polfinale odpičil mali Sebastien, kar pomeni, da je pravici zdaj zadoščeno. Drugi je bil na vrsti Andrew  De Leon, ki mu polfinale dejansko privoščim. Uspelo je tudi Toddu Oliverju, kar je zelo zelo kul. Zadnji pa je v polfinale skočili še All That, ki so premagali Lindsey Norton, za katero sem stiskal pesti, a sta jo zajebala Howard in Sharon. All That niso slabi, toda Lindsay je večji talent in bi si polfinale resnično zaslužila.

 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !