Darilo vseh daril

26.12.2012 ob 17:21

Imel sem ga na sumu, pa nisem upal niti pomisliti. Bilo bi preveč noro, če bi bilo res in če bi pod jelko resnično našel avtobiografijo R.Kellyja. Jp, moj brat zna, jebemti. Točno je vedel, s čim me bo sesul na kolena in navdušil tako zelo, da sem dobil cmok v grlu. Je pa finta, da je imel knjigo kupljeno že pol leta, saj jo je naročil direktno iz Amerike in mi že v naprej povedal, da me letos čaka najboljše darilo vseh časov. Več mi ni hotel povedati, ves čas pa sem potiho upal, da je nabavil prav to knjigo, a bil hkrati skorajda prepričan, da pričakujem preveč in da kaj takega ne bo mogoče.

No, zdaj jo imam, avtobiografijo R.Kellyja, knjigo, za katero bi ubijal in mi res pomeni ogromno. Moj brat je res legenda, tole darilo pa je bilo eno najlepših presenečenj mojega življenja, s katerim se lahko primerja le še letošnji rojstni dan, ko me je Tina totalno presenetila s Titovo biografijo, ki je resnično nisem pričakoval.

 

9 komentarjev na “Darilo vseh daril”

 1. Mataz pravi:

  Videl v Barnes@noble za nekih 14 evrov v trdi vezavi, če se ne motim…

  Tele biografije so ful dobra in poceni darila za fane, jaz to vedno pregledam… Res pa da iščem bolj rockerske zadeve, tu je veliko več potencialnih obdarovancev :-)

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Tako poceni ni, to si videl narobe po moje.
  Glede rokerjev, z veseljem bi prebral biografijo od Slasha. Po moje je nora sto na uro.

 3. Nahy pravi:

  Jop, tudi jaz sem jo kupila za malo manj kot 20€. Nisem pa prepričana, če je bila res 14€ ali 18. No, saj ni važno. So pa biografije res kul knjige in brat je res dobro izbral :) .

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Zakaj pri milem bogu bi kdorkoli razen mene v Sloveniji želel kupiti ali imeti knjigo R.Kellyja, ki je pri nas vreden manj kot drek na cesti, pa četudi je navečji glasbeni genij zadnjih dvajsetih let?

 5. Mataz pravi:

  14.68E natančno…

  http://www.barnesandnoble.com/w/soulacoaster-r-kelly/1030753360

 6. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Aha, to je zdaj znižana varjanta.
  Ta moja je bila veliko več, zato jo še toliko bolj cenim.

 7. Nahy pravi:

  Ceniš jo, ker je bila dražja? A ni point daril, da te osrečijo, cena pa je nerelevantna? Kaj pa če bi bila 1€, bi bila slabšo darilo in ga ne bi tako cenil? Čudno mentaliteto imaš glede tega.

  Pa lahko nehaš bit prepričan, da si edini podpornik R.Kellyja v Sloveniji

 8. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Tečka, slabo razumeš. Finta je, da je brat odštel veliko več denarja, saj jo je naročil direktno iz ZDA, ko je bila še vroča roba, kar pomeni, da je zanjo res reskiral veliko in mi tudi zato pomeni še toliko več.

  Če nisem edini oz. eden redkih podpornikov, me zelo veseli, toda po reakcijah, ki jih dobivam že sto let, mi je več kot jasno, da za Kellyja večini pri nas dol visi. Okej, morda ga poslušajo tu in tam, a oboževalci niso in tudi nakup te knjige jih ne dela za oboževalce, da ne bo pomote.

 9. Nahy pravi:

  Kaj jih pa dela za oboževalce? Jaz glasbo pač dojemam kot nekaj intimnega, zato ne pišem po blogih ali komentiram preveč, koga občudujem v svetu glasbe. Pač poslušam kaj mi je kul, kupujem CD-je in komu kaj priporočam, če me vpraša. Kaj zate pomeni biti oboževalec?

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !