X Factor US 2012: Izpadla Paige Thomas in Vino Alan

2.12.2012 ob 01:33

Uf, jebemti, tale oddaja pa me je šokirala in presenetila tako zelo, da sem komaj sledil dogajanju na ekranu. Bil sem sto posto, da bo prva izpadla CeCe Frey, ali morda Fifth Harmony, ki jih je očitno rešila smrt dedka ene izmed pevkic. Četudi je bila Freyjeva v sredo res odlična, sem bil prepričan, da ji je odklenkalo in da tega glasovanja ne bo zdržala. Pa ga je, kot za šalo, kar pomeni, da je šla prva domov Paige Thomas, ena izmed mojih najbolj priljubljenih tekmovalk, ki je bila iz oddaje v oddajo boljša in je končno našla svojo špuro. Nimam pojma kaj je šlo narobe, da ni prepričala  gledalcev, sem se pa bal, da se ji zgodilo ravno nekaj takega. Upam, da bo nadaljevala kariero, saj je iz pravega materiala za zvezdo, le dobro ekipo mora najti in se znebiti mentorjev kot je Demi Lovato, ki ji ni znala najti pravih komadov in jo je vedno znova tlačila v nekaj, kar ji ni najbolj ležalo.

Ko sem komaj predelal izpad Paige Thomas, me je čakal še en šok, še večji šok, če prav pomislim, saj sta se v bottom two znašla Diamond White in Vino Alan. To je bila huda napaka gledalcev, ki bi morali tja postaviti Emblem3 in Fifth Harmony. Diamond in Vino sta presežek, ki bottom twoja ne bi smela niti povohati, zato mi res ni jasno, kako je bilo kaj takega  sploh mogoče. In imel sem problem, saj je Diamond moja top tekmovalka, Vino pa je najboljši vokalist celega šova in možakar, ki me je prepričal do konca in naprej. Prva je nastopila Diamond in nastopila je tako zelo dobro, da bi lahko na koncu premagala tudi Carly Rose Sonenclar. Toda Vino je bil še boljši, če je to sploh mogoče. Vino je bil tako zelo dober, da ne bi smel domov in bi zanj morda žrtvoval tudi Diamond White. A jebatga, Simon Cowell je na koncu izbral Diamond, Vino pa je se je poslovil od tekmovanja, kar je epic fail, ki se ne bi smel zgoditi.

In da ne pozabim, zelo fino je bilo videti lanskoletnega tekmovalca Josha Krajcika, ki je predstavil novo pesem, šov pa je nad oblake dvignila Alicia Keys s svojo pesmijo Girl On Fire.

 

2 komentarjev na “X Factor US 2012: Izpadla Paige Thomas in Vino Alan”

 1. lily pravi:

  Jaz tudi nisem mogla verjeti.
  Paige mi je prvič bila res všeč. Izgleda, da je ljudje niso najbolje sprejeli, ker že od začetka ni zasedala visokih mest. Mi je pa zanimivo, kako večina sprejme izločitev z nasmehom na obrazu.
  Pri Vinu pa se je pokazalo, da so ljudje ovce. Žirija ga ni pohvalila in ljudje so jo poslušali ter niso glasovali zanj. Očitno tudi nima zvestih fanov. Ne razumem, kako si lahko 3X treji, potem pa kar zadnji.
  Simon ga je izločil, ker pri Diamond vidi več možnosti za dolarčke, Vinu se je pa videlo, da je jezen.
  CeCe pa ima enkrat slab teden in je na dnu lestvice, naslednji teden se očitno ljudem zasmili in jo obdržijo v showu, naslednjič že malo pozabijo in je spet na dnu, potem jo spet rešijo …
  Skratka, pri tem, za koga bodo glasovali in za koga ne, ima velik vpliv žirija, ker verjamem, da jo precej ljudi posluša in posvoji njihovo mnenje. Ljudje so ovce.
  Me pa moti, kako žirija ne obrazloži svoje odločitve, koga bodo poslali domov. Bolj ko gledam ta X Factor, ljubši mi postaja britanski.

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Oddaja je očitno restotalno nepredvidljiva, kar je po eni strani kul, po drugi pa slabo, saj res izpadajo tisti, ki si tega ne zaslužijo. In res mi ni jasno, kako je mogoče, da sta Vino in Diamond padla v bottom two, saj če bi gledalci res tako zelo poslušali žirijo, bi morala imeti CeCe resne težave, saj ji je Cowell rekel, da je čas, da spakira kovčke.

  Glede argumenta, dejansko rečejo, da so šokirani in da po njihovem nihče izmed tega in tega ne bi smel biti v bottom two, je pa res, da bi lahko vseeno kaj bolj konkretnega povedali. S tem oddaja res izgublja kvaliteto, se strinjam.

  Diamond si ni zaslužila izpada in je kul, da je ostala, problem je v tem, da je izpadel Vino, ki sploh ne bi smel biti v bottom two. Da je Diamond tržno bolj zanima pa je seveda jasno.

  Je pa tudi meni čudno, da ene zlomi, drugi pa se smejčkajo in delujejo kot da jim je vseeno. No ja, morda pa padejo od žalosti po tleh, ko se kamera ugasne. Jp, Vina je razganjalo od jeze, po moje je po nastopu pobesenel.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !