It’s Britney, Bitch

30.11.2012 ob 07:01
YouTube slika preogleda
 

7 komentarjev na “It’s Britney, Bitch”

 1. g-force pravi:

  Ne vem zakaj, ampak me ta glasba kar potegne :D
  Si jo brez problema predstavljam, da se vrti v klubu :)

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Zadeva postaja huronski hit, tudi zase pa lahko rečem, da mi je kul, pa četudi te scene ponavadi ne maram.

 3. lily pravi:

  Pesem je jasno klubska, ampak mi ni všeč.

 4. Mystyle pravi:

  Nočem vm preveč pokvart filinga. Ampak how low can they go? Ne morm vrjet, da je to isti Will I Am k je napisu komad Ordinary people za John Legenda in zj dela to cheap ass Illuminati sranje. Enostavn ne morm nč druzga rečt, ker me jeza, da ljudje ne vidjo, da ns s takimi butastimi komadi konkretno poneumljajo, slaba stran tega je pa, da se to šir kot en virus.It’s really, really bad. :/

 5. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Te čisto štekam, saj se je meni Will I Am močno zasral z dance sranjem in autotune elektroniko, s katero je podrekal tudi svojo nekoč zelo skulirano skupino Black Eyed Peas. In zavedam se, da je tudi zgornji komad čisti šit, pa zadnja leta se prav jaz pizdim nad stanjem v muski, kjer nekoč dobri hip hop in r&b artisti deljo samo še drek, ampak ne morem pomagati, ta komad z Britney mi je kul, pa če me ubiješ :)

 6. Mystyle pravi:

  No ubila te lih ne bom :P Ampak bom pa rekla, da ma vsak svoja ušesa in je pač ljudem različna muska ušeč. Js sm še vedno pristaš stare muske k je mela dušo. Pa še Britney mi je bla učash ušeč, ker je delala še kvalitetn pop. Sam jo pa tut razumem, biznis je jeba, če se jim ne podrediš te pa hočjo proglasit za noro. Tko, da once you go hollywood, you never go hood. :D

 7. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Je pa zanimivo, da mi je bil njen zadnji album, ki je bil tudi čisto dance, totalni drek, ampak ta komad mi je pa res kul, verjetno tudi zaradi tistega dela, kjer Will in Britney povesta: “You are now now rocking with will I Am and Britney bitch”

  Jp, biznis in trendi so šit, zato pa toliko bolj cenim artiste kot je R. Kelly, ki je med najhujšo dance autotune manijo v r&bju šel v drugo smer in se vrnil h koreninam ter posnel dva old school albuma Love Letter in Write Me Back.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !