X Factor US 2012: Peta finalna oddaja

29.11.2012 ob 22:52

Diamond White, vrhunski nastop, eden najboljših, kar jih je prikazala doslej. I Wanna Dance With Somebody ji je bila pisana na kožo, tako v počasnem kot v hitrem delu, kjer je končno tudi malo zamigala. Diamond White še vedno ostaja moja glavna favoritka in tekmovalka, za katero navijam najbolj iskreno. Resnično upam, da pride do zadnje oddaje, kjer pa bo seveda zelo težko premagala Carly Rose Sonenclar.

Vino Alan, ni bil slab, ni bil pa presežek kot v prejšnjem tednu. Ga je pa zajebal L. A. Reid s slabo izbiro pesmi, kar je čudno, saj je drugače profi, ko pride do takih reči.

Paige Thomas, zelo sem vesel, da je Thomasova končno našla svojo špuro in začela nastopati tako dobro kot na avdiciji. Iz oddaje v oddajo postaja boljša, zato lahko spet mirno zapišem, da mi je poleg Diamond White najljubša tekmovalka. Se pa vseeno bojim, da čisto do konca vendarle ne bo uspela prilesti.

Fifth Harmony, zakaj te punce na tekoči lestvici niso višje, resda nimam pojma, je pa res, da tokratni nastop ni bil presežek. Tudi zato, ker sta peli ledve, ostale tri pa so dejansko le statirale.

Carly Rose Sonenclar, če sem iskren, moram zapisati, da mi danes mala Carly ni bila posebej všeč. Morda tudi zaradi tečne izbire pesmi, morda pa zato, ker je skoraj nemogoče, da presežek nastop iz prejšnjega tedna.

Tate Stevens, če me vprašate za mnenje, vam povem, da Tate iz oddaje v oddajo ne napreduje in pač ostaja standardno dober, na trenutke pa celo nekoliko dolgočasen. Je pa zanimivo, da mu vedno znova dovolijo peti le country sceno, keer ipak ne gre za country šov, ampak za iskanje novega pop zvezdnika.

CeCe Frey, tole je bila vsaj zame velika vrnitev CeCe Frey, ki je z Lady Marmalade obračunala kot za šalo. Po dolgem času je bila tudi vokalno izvrstna, zato res nimam pojma, zakaj jo je Simon Cowell sploh kritiziral. To je bila CeCe iz avdicij, ki sem jo v live nastopih vsak teden močno pogrešal.

Emblem3, kot je rekla Demi Lovato, punce za vas glasujejo samo zato, ker ste luštni, drugače pa ste iz oddaje v oddajo popolnoma isti in postajate dolgočasni. Po moje bi morali ti pobje izpasti že zdavnaj, saj so dosti slabši od vseh ostalih tekmovalcev, ki so igro že zapustili.

Tokrat bi dal največ glasov Diamond White, Paige Thomas in CeCe Frey, domov pa bi poslal Emblem3. Po moje bodo tekmo prve zapustile Fifth Harmony, ki jih lahko morda reši smrt dedka ene izmed tekmovalk, v bottom two pa se bosta znašli Paige in CeCe, kar seveda ne bo pravično, saj so Emblem3 dosti slabši od njiju.

 

4 komentarjev na “X Factor US 2012: Peta finalna oddaja”

 1. lily pravi:

  Pravkar pogledala. :)
  Meni je tokrat bila najljubša Paige. Pokazala je, da sama najbolje ve, kaj je zanjo dobro.
  Carly Rose je po moje imela preveč “odraslo” pesem, Emblem3 so pa meni tokrat bili najbolj všeč do zdaj.
  In spet to dvojno izločanje! Ma kaj se grejo?! Avdicije so vlekli v nedogled, ta del oddaje, ki je najpomembnejši, kjer se tekmovalci lahko zares pokažejo, pa neusmiljeno krajšajo s temi dvojnimi eliminacijami.

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Hm, morda je to kaka komanda od tv hiše in tudi Cowell nanjo nima vpliva.

 3. g-force pravi:

  morda pa morajo končati z oddajo že v decembru?

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Kot kaže bodo res, saj saj jih je za naslednji teden ostalo samo še šest in če se ne motim, so rekli, da bosta spet izpadla dva, kar pomeni, da bodo sredi decembra samo še štirje in se bo zadeva res lahko končala še do novega leta.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !