MTV European Music Awards 2012

13.11.2012 ob 02:09

Ah, saj sploh nimam pojma zakaj še gledam te dolgočasne in glasbeno not my cup of tea šove, ki mi z redko redkimi izjemami dejansko ne ponudijo čisto nobenega užitka in zabave. Vse skupaj je dejansko na nivoju kake naše glasbene pizdarije, le da na odru seveda nastopajo prave zvezde, med prezenterji pa se pač znajdejo trenutno aktualni obrazi evropskega in svetovnega šovbiznisa.

Jp, največ nagrad je pobrala meni še vedno strašno precenjena Taylor Swift, ki po novem razturava tudi po Evropi, prireditev pa je izjemno slabo in štorasto povezovala manekenka Heidi Klum. Tisti, ki je dobil v glavo, da bo Klumova dobra voditeljica, je na to isto glavo brez dvoma padel zelo močno in direktno na beton. Klumova je bila epic fail, ena najslabših voditeljic in kvazi komičark ever.

Četudi še vedno ne morem verjeti, da je bedarija kot je Gangnam Style obnorela naš planet, lahko rečem, da te komad vendarle prime, zasužnji in spravi v smeh kadarkoli ga slišiš in zagledaš pevca Psyja, ki je na koncu pobral nagrado za video leta. Iz rok Davida Hasselhoffa, ki postaja čedalje bolj nezanimiv in naftalinski. Jp, The Hoff ni več smešen, The Hoff je le še blesav in dolgočasen. Pa naj omenim še Rito Oro, ki me zaenkrat še ni posebej navdušila. Drži, če Beyonce in Rihanna nimata časa, pač na oder pokličejo Oro.

In še zaključek z Alicio Keys, ki je tista prava artistka in ne le pevka, ki lovi lestvice in biznis. Njen nastop mi je bil okej, še boljši pa je bil tribute za Whitney Houston, ki ga je ravno tako napovedala prav Alicia. Lepo narejen filmček, dejansko najboljši moment celega šova.

 

4 komentarjev na “MTV European Music Awards 2012”

 1. alenka pravi:

  Heidi je za fore in vedno sproščena, ne neka komičarka, so pa glasbene nagrade MTV stila že leta šit. si btw gledal mogoče tudi CMA? Meni se zdijo vedno boljši kot razne tele. No letošnji mi je bil sicer manj všeč kot lanski… če se vrnem nazaj na MTV. najbolj hepi za sem bila da so slavili Lana del Rey, Taylorca pa Linin Park. Če ti praviš da je epic fail Heidi, ne vem za kaki fail naj nagalsim to, da je za naj komad dobil Call me Maybe od Carly Rae Jepsen. WTF!? Takoj ko sem slišala komad sem se začela spraševat kak se to lahko sploh vrti po radiu? To je zame precenjeno. Dejansko bi bil katerkoli komad bojša izbira.

 2. lily pravi:

  Sem gledala včeraj pred spanjem, ker nisem vedela, kaj drugega počet. Strašno slab show. Nagrade so pa itak nagrade popularnosti. Še zahvalni govori izgledajo posiljeni in kot da nagrajenec ni zares vesel (z izjemo Psya, ker njemu je itak vse novo). Bedno se mi je zdelo, da je Kim Kardashian rekla, da ji je najboljši nastop bil od Rite Ore, ker deluje kot da je to rekla samo, ker njen brat hodi z Rito Oro.

 3. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Alenka, morda je Heidi res za fore, toda tokrat je bil med izvajanjem le teh grozno prisiljena, nespontana, nesproščena, neučinkovita in trapasta, kar ji je večkrat zelo nazorno pokazala tudi hladna publika v dvorani.
  Call Me Maybe je tudi meni grozno slab in precenjen komad, o čemer se že pisal tule:
  http://iztokgartner.blog.siol.net/2012/08/14/carly-rae-jepsen-call-me-maybe/
  Se pa lahko tolažimo vsaj s tem, da so njen nastop prekinili z reklamami :)
  Je pa meni ekorajda enako precenjena Taylor Swift. Ne bom rekel, daje zanič, rekel pa bom, da si ne zasluži vsega tega, kar se ji dogaja. Pa na kurac mi gre ta njena lažna skromnost, kjer se na sto km vidi, da blefira in da je prevzetna, razvajane in zoprna punčara, ki vas je očitno nasrala, da je prijetna, prijazna in pridna user friendly punčka.
  http://iztokgartner.blog.siol.net/2010/11/04/taylor-swift-what-the-fuck/

  Lily, no ja, Ora dejansko ni imela slabega nastopa, pa tudi komad RIP je njen najboljši, je pa izjava Kim seveda razumljiva, če gre za familijo.

 4. Vanja1 pravi:

  Za American Music Awards 2012 boš dodal kakšen pregled? hvala in Lp

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !