Christina Aguilera: Lotus

11.11.2012 ob 05:21

Da Christina Aguilera, ta nekdanja pop princeska, v muski ne velja več kaj dosti, je jasno. Nekoč je bila v špici, zdaj je le ena izmed mnogih, vsaj kar se prodaje in popularnosti tiče. Jebat ga, fani je ne marajo v okrogli verziji, fani jo očitno hočejo tako kot je bila nekoč, ko je razturavala s komadom Dirrty. Jp, Aguilera je zelo slabo naredila prehod iz najstnice v odraslo in zrelo artistko, ali še bolje, sploh ga ni uspela narediti. Verjetno tudi zato, ker je med albumi delala preveč dolge pavze in publiki, ki je od nje pričakovala udarne hite, dajala nekoliko kvalitetnejšo musko, s katero je očitno želela ujeti še drugačno ciljno publiko, kar pa ji seveda ni uspelo. Četudi ima še vedno enega izmed najboljših vokalov daleč na okoli, je njena glasbena kariera v zatonu in prepričan sem, da tega ne bo spremenil niti najnovejši album, katerega prvi singel Your Body ni uspel prilesti niti med najboljših trideset na Billboardovi lestvici.

Drži, novi album ni ne vem kaj, je zmešnjava različnih stilov, kjer Aguilera nima pojma kaj sploh hoče. Najprej je dance, potem je r&b, nato je romantika, nakar se odloči, da bo še pop rock in funky. Aguilera je postala kopija Katy Perry, le da seveda poje dosti bolje, pač pevka, ki so jo povozile pevke, ki so na sceno prišle v zadnjem času. Album nima pravega powerja in pesmi, ki bi ostale dlje čase. Če sem iskren, lahko rečem, da sta mi zares všeč le Sing For Me in Blank Page, tu in tam se najde še kak pogojno okej komadek kot je recimo Make the World Move, vse ostalo pa ni nič posebnega. Ne bom rekel, da je slabo, rekel pa bom, da je v dolgočasni špuri današnjega sranja, ki ga delajo vse ostale glasbenice.

 

6 komentarjev na “Christina Aguilera: Lotus”

 1. Alen Alen pravi:

  trenutno med ženskimi vokali zame daleč najbolj žarijo Jessie Ware, Zaz in pa seveda Florence (+ the machine). Na žalost pa med nami ni več Amy Winehouse… :(

 2. Janez pravi:

  Meni pa je Lotus njen najboljši album do sedaj. Izvrstna mešanica žanrov, ampak res enkraten. Komaj čakam da ga dobim v roke. Upam, da mu uspe, ker Your body je pa… izven konkurence.

 3. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Janez, boljši od Stripped?

  Alen, jp, Amy je bil res enkratna.

 4. Janez pravi:

  Zaenkrat imam Bionic, čakam na Back to basics, Lotus, tako da lahko kasneje malo bolje primerjam. Drugače mi je pa res top, sploh pesem Just a fool, pa seveda Your body.

 5. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Your Body je meni okej do refrena, potem pa žal rata zlajnan.
  Just a Fool pa je lep komad, se strinjam.

 6. IZTOK faking GARTNER » American Music Awards 2012 (tretji del) pravi:

  [...] Aguilera, ki je malo nazaj izdala novi album, je resda še vedno vrhunska pevka, toda  nekdo bi ji moral vendarle povedati, da je s tem svojim [...]

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !