Žurnal, drugič

10.11.2012 ob 15:17

Jp, Mariborčan še vedno dela štalo in pridno nabira oglede ter lajke, kar pomeni, da zdaj lovi 100 tisoč ogledov in 1000 lajkov. Je pa novinar Izak Košir vsekakor model na mestu, saj je danes v Žurnalu objavil apdejt svoje zgodbe iz prejšnje sobote in mojemu liku dodal nov zagon, za kar se mu seveda iskreno zahvaljujem.

Ali kot bi dejal Mariborčan: “Izak, čuj, dobro si to nareu, kaj te piješ, stari moj.”

 

3 komentarjev na “Žurnal, drugič”

 1. Nik pravi:

  kar se mene tiče, je prav da so zbrisali posnetek, zaradi uvodnega naročevanja iz gejev, kar sem vzel kot žalitev. ta stereotipna “pičkasta” verzija je za bruhat, velika večina gejev se ne obnašajo/obnašamo kot ženske, sploh se ne da ugotoviti po videzu, da s(m)o geji, ukvarjamo se s športom in tud konkretno se znamo stepst (brez bebavega hihitanja kot je prikazano v posnetku). to je vse, kar me je zmotilo.

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Model, kaj si ti vzel kot žalitev, nima nobene veze s tem kar se uradno smatra za sovražni govor, zato je bil izbris čisti bullshit. Po tej logiki bi morali izbrisati tudi večino filmov in serij, kjer so geji prikazani natanko tako. Sicer pa dobro veš, da je ogromno tudi takih pičkastih gejev, zato nimam pojma, zakaj bi bila to zalitev zate, če to nisi.

  Glede stereotipa, ko vidim vašo parado, ste vsi taki kot pičke in kot maškare, zato se ne čudite, da vas tako tudi dojemamo. Stereotipa ne bi moglo biti, če ne bi tudi dejansko obstajali taki geji, se ti ne zdi.

 3. IZTOK faking GARTNER » 100 tisoč pravi:

  [...] štala tudi začela. O novici, da so mi izbrisali posnetek o Družinskem zakoniku, pa so pisali v Žurnalu, Celjanu in Govori.se, ki se jim še enkrat zahvaljujem za podporo in [...]

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !