IZTOK faking GARTNER

« | | »

Whitney Houston: Never Give Up

8.11.2012

Whitney faking Houston ima nov komad. Vrhunsko r&b zadevščino, ki preseže vse komade, ki jih danes delajo mlade klinke, ki lahko o vokalu in interpretaciji pokojne dive le sanjajo. Whitney je kraljica, vse ostale so začetnice. Tu ni dileme. In Never Give Up, ki ga je malo pred njeno smrtjo produciral Jermaine Dupri in bo izšel na prihajajočem albumu I Will Always Love You-The Best Of Whitney Houston, je kronski dokaz za mojo trditev. Je komad, ki ga že cel dan poslušam na repeat in se spominjam njenih najboljših komadov v podobni špuri. Pa vokal je spet lep, spucan in tak kot je treba. Res škoda, da ni šlo skozi in da Whitney ni uspela prefukati demonov, ki so jo pahnili v prerano smrt.

YouTube slika preogleda
 

Avtor IZTOK GARTNER, zapisano 8.11.2012 ob 03:23 pod whitney houston. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

3 odgovorov na “Whitney Houston: Never Give Up”
 1. prvafaca - 8.11.2012 ob 16:48

  zaradi nje sem 1992 kupil prvo resno frštekarijo, imela je res svetoven vokal, šipe so se tresle. Best of the best. Žal so droge in alko naredile svoje, zato se ne strinjam s teboj, tale komad je le bleda senca nekdajne WH. A ljudi se je treba spominjati po njihovih vrhuncih in ne žalostnih koncih.

 2. samokodela - 8.11.2012 ob 17:43
  samokodela

  Ja rap besedilo je vrhunsko, tega ne bi znal napisat niti veliki Prince v svoji polni postavi!

  Whitney glas pa nas res prepriča, da naj nikoli na poslušamo tistih ki kritizirajo nas ali naše substance iz katere smo, pa četudi zato umremo!

 3. IZTOK GARTNER - 9.11.2012 ob 07:32
  IZTOK GARTNER

  Pravafaca, da komad ni enako dober kot njeni najboljši, je seveda jasno, toda jaz ga primerjam s komadi, ki jih poje večina današnjih pevk (autotune, elektroski beati, komercialni dance prijemi) in še enkrat lahko povsem mirno rečem, da je v tem kontekstu nadpovprečen. Pa še super mi je, da se pojavlja njena nova muska, za katero nisem vedel, da sploh obstaja. Je pa komad povsem v špuri pesmi albumov My Love Is Your Love, Just Whitney in I Look To You, zato mi je še toliko bolj všeč, saj to ni več pop Whitney ampak r&b Whitney.

Na vrh

Komentiraj