Predsedniške volitve šestic

6.11.2012 ob 03:34

Če zalaufaš novo televizijo, jo zalaufaj točno tako kot so to danes naredili na Planet Tv in pred kamere povabili vse tri predsedniške kandidate. In to v operno hišo, jebemti, kot na koncu tretjega Botra, če sem malo zloben. In pozor, tole soočenje je bilo najboljše doslej. Še posebej zaradi dvoboja Pahorja in Turka, ki sta bila tako zelo ostra drug z drugim, da sem samo čakal, kdaj bodo začele padati še pesti. Jp, Turk je bil tokrat res napadalen, odločen, samozavesten, celo malo zajeban, torej tak, da si zasluži še en mandat. To je bil Turk, ki ga doslej nisem bil vajen. Turk, ki je pohodil celo Pahorja, ki se ga ponavad ne da pohoditi. Vsaj v prvi polovici oddaje, kjer je tudi voditeljem rekel naj ga ne prekinjajo, saj bo povedal tisto, kar želi in kar je treba. Če bi Turk takole enkratno nastopal tudi v preteklih soočenjih, drugega kroga sploh ne bi bilo, saj bi volitve kot za šalo dobil že po petih minutah.

Se je pa Pahor dvignil nad oblake v drugem delu, kjer je Turku vrnil nekaj krepkih in pokazal, da se ga ne boji in da ga lahko stera tudi v tri krasne, če je treba. Zasenčil ga ni, mu je pa postal enakovreden. Za razliko od Zvera, ki je spet capljal nekje zadaj in tako kot vedno deloval precej zmedeno in premalo suvereno. Ko Pahor in Turk padeta v element, se Zvera ne vidi več. Zver je proti Pahorju in Turku totalni amater, ki nima šans za drugi krog. Mi je pa čudno, da je Pahor s protinapadom Turka tokrat čakal tako zelo dolgo in mu je dejansko pustil, da ga pohodi. In tudi, ko je padel v svojo nepozabno špuro, se Turk ni dal zmesti in je raztural do konca oddaje, ki je bila zares dobro zamišljena.

Dva nazaj sem Pahorja gledal tudi na NET TVju, kjer je bil tako zelo dober, da sem odprl usta. Kjer je pokazal esenco retorične bravure, s katero dobiš volitve že v prvem krogu. Prav zato je čudno, da danes ni bil v pravi formi in je Turku dovolil zmago. Drži, Pahor je bil danes tak, kot je ponavadi Turk, Turk pa tak, kot je ponavadi Pahor. Z Zverom je Pahor seveda spet opravil z levo jajco, Turka pa tokrat ni mogel nadmudriti vse do zadnje četrtine oddaje, kjer je končno padel v svoj zmagovalni filing in se pokazal v najboljši luči.

Je pa precej zajebano, če te nenehno drkajo za slabo vodenje vlade. Če Pahor tega sranja ne bi imel za sabo, bi bilo za Turka seveda bolje, da se umakne še isti dan, ko je slišal, da bo Pahor kandidiral. Zdaj je seveda drugače, zdaj je Turk kljub svojim napakam vendarle v prednosti, ki pa jo lahko Pahor s svojim šarmom vseeno preseže do dneva volitev.

So mi pa taka ostra soočenja, kjer gredo kandidati na nož drug z drugim, nadvse všeč, saj res pokažejo, kdo je iz pravega materiala, da naslednjih pet let predseduje tej naši zafurani deželi.

 

24 komentarjev na “Predsedniške volitve šestic”

 1. E pravi:

  Sicer teh sočenj nisem gledal na Planet TV.Ampak mislim,da si Pahor zasluži zmago to pa zato,ker je edni na realnih tleh.Turk mi ni všeč,ker gleda samo na svoje koristi,da ne govorimo o tem koga je pomelostiv http://demokracija.si/slovenija/kronika/15785-reporter-predsednik-tuerk-pomilostil-morilce-nasilnee-in-preprodajalce-mamil .In tudi zakaj Turk ne ne odgovarja na določena vprašanja http://demokracija.si/v-fokusu/slovenija/15884-poar-tiri-vpraanja-ki-jih-novinarji-ne-upajo-ali-noejo-postaviti-tuerku .
  Zver je pa brez hrbnetice nima svojih stelišč zagovarja stališča stranke SDS-ja.Vndarle se poteguje za predsednika Slovenije in ne stranke.Z eno besedo Zver je podaljšana roka Janše.
  Zato pa jaz menim ,da je pa Pahor najboljša rešitev za Slovenijo.

 2. klemenix klemenix pravi:

  Tudi jaz bom definitivno volil Pahorja. Proti Turku sedaj sicer nisem imel nič kaj za povedati, a Pahor ga povozi po dolgem in počes v vseh segmentih. Ko sem poslušal Pahorja sem opazil, kako brez hrbtenice je v bistvu Turk in mi je pričel delovati kot narejena “lutka”. Zver mi tudi ni napačen, a kot predsednika države ga ne vidim in na teh volitvah nima šans.
  Pahor pa me je navdušil s svojimi obrazložitvami, zakaj ga ni več na čelu SD-ja, zakaj meni, da njegovi vladi ni uspelo in zapovrhu brez olepšavanj velik del krivde za krizo pri nas pripisal kar sebi, četudi je jasno, da je skušal delati dobro, da so ga zajebali lastni ljudje, ki so spet prišli na vlado zgolj in samo ščititi svoje lastne interese. Imam prijatelja, ki se je pred tedni pogovarjal z Lahovnikom (sta soseda) in ta je “off the record” menda glasno potrdil, da so Pahorja zajebali in zajebavali zgolj ljudje iz njegove lastne koalicije.
  Pahor je sposoben in človeški. Navdušil me je tudi z izjavo, da on sam zdajšnji koaliciji ne more biti dobra opozicija, ker se z nekaterimi rešitvami strinja, za tiste stvari, s katerimi se popolnoma ne strinja pa nima primerne alternative in je v takem primeru bolje biti tiho. Car.

 3. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  No ja, prav Lahovnik je bil eden prvih, ki je bojazljivo spizdil stran od Pahorja in povzročil začetek sranja, tako da naj bo raje tiho.

 4. klemenix klemenix pravi:

  Lahovnik je šel, ker mu niso odgovarjali ljudje s katerimi se je zapletel in videl, da se brez veze troši. To je v nekem radijskem intervjuju jasno povedal takoj po odstopu. Je pa takrat takoj zagovarjal Pahorja, češ da je bil odličen vodja. Kresalova in Golobič sta bila glavna pizduna pri vsem tem cirkusu.

 5. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ah, kaj vem, jaz ga ne cenim preveč. Šel je, ko je bilo najbolj zajebano. Kot strahopetna pička. Ko se je ladja začela potapljati, je bil prav Lahovnik v čolnih še pred ženskami in otroci, če potegnem primerjavo. Kresalova Pahorja nikoli ni jebala na osebni ravni, je pa res, da mu je škodila s svojimi aferami, to pa. Golobič pa ga je napadel zaradi svojega egotripa, pa četudi ga je Pahor pred tem podprl pri tisti laži z Ultro.

 6. klemenix klemenix pravi:

  No ja, pobegnil je res na malce strahopeten način, a vseeno mu ne zamerim, če je res videl, da se v prazno trudi in kolegom na istem bregu ne bo uspel dopovedati kaj je prav in kaj ne. Ta pa drugače Golobič in Kresalova razlog, da že na parlamentarnih volitvah nisem volil Pahorja. Če pred volitvami ne bi na veliko opevali in ustanavljali velikega trojčka bi ga gotovo volil, tako pa nisem želel, da dobimo na oblast take ksihte, kot sta Golobič, Kresalova in večina članov njunih strank.

 7. David pravi:

  Odstop Lahovnika ni bil pobeg, ampak moralno dejanje. Kaj je tu narobe, če človek ni želel držati vreče tistim, ki so jo itak nabasali in izkoristili priliko, da so bili pri koritu. Pahor je bil neodgovoren predsednik vlade, šel se je strojevodjo, pa za kaj takega ni imel nikakršnega znanja. Glede na njegove poteze, ko je Golobiču in Kresalovi držal “svečo” se to lepo vidi. Še večji problem je bil pa ta njegov Križanič, ki je z njim ostal do konca. Pahor je pa ob vsaki pizdariji dejal, da bo nosil vso odgovornost! Kakšno odgovornost neki, ko so zagonili milijarde in nas zdaj dušijo obresti :(

  Kaj ti pomaga biti na čolnu, če ga zraven nevede luknjaš, namesto da bi mašil luknje. Lahovnik je vsaj videl, kaj dogaja in ni hotel pri tem sodelovati. In Lahovniku je bil problem Golobič s svojimi potezami v ozadju. Pahor si je sam kriv, če tega ni videl in je Gregorju še kar odpuščal. Jebeš takega vodjo. Ampak Turek je še pa slabši. Predsednik rdeče klike, ne pa Slovencev.

 8. klemenix klemenix pravi:

  @David: podpis!

 9. Katarina pravi:

  Lahovnik je šel tisti trenutek, ko je ugotovil, da pri Zaresu nima podpore za TEŠ 6, ki je življenjskega pomena za njegovo regijo in lobiste iz njegovega okolja. Robert Golob je nedolgo tega rekel, prosto po spominu: projekt TEŠ 6 je stopil na pot brez povratka ravno v času Lahovnika. On osebno je poskrbel, da je projekt tam, kjer je danes, ampak tega seveda ne bo nikoli priznal. In za to je bil dobro poplačan: trenutno je glavni nadzornik v Merkatorju.

  Vse tiste predstave s sindikati o bluzakanje o oranžnem cunamiju so bile le dobro zrežiran blef lobistov in lokalnih podjetnikov, ki so si vsa dela na TEŠ 6 že vnaprej razdelili. A ni pravil glavni vodja Alstroma, kako so ga klicarili, da mora ta in ta dela nujno dobiti ta in ta SDS-jevec?

  Tako da ne za Zvera (itak) in ne za Pahorja (dvakrat ne), ki je gladko stran gledal, ko so mu lobisti iz SD in SDS vozakali državo v propad. On je prevzemal odgovornost, ha,ha.
  Ob današnji novici o kraji podpisov za razpis referenduma o zakonu o slabi banki pa se lahko samo zahvalimo Pahorju, ker je s svojim katastrofalnim vodenjem vlade prispeval, da nam zdaj na MNZ vladajo stalinisti

 10. PPP pravi:

  Mene ne predstavlja noben kandidat. Mediji so družn poskrbeli, da so ostali kandidati za predsednike izpadli kot klovni, kar nekateri tudi so, ampak med njimi bi se našel tudi kakšen protikandidat.

  Uveljavljenim političnim elitam marsikje precej uspešno konkurirajo nove politične sile, saj je neopredeljenih vedno več. Če bi me nekdo s pištolo prisilil, da volim, bi Pahorja obkrožil, ker menim da je po fiasku z vlado (za kar itak ni bil sposoben) zdaj politično bolj dozorel, turčin je en levi grauž, tko kot je zverina ta desni grauž, normalen narod bi to poslal na smetišče. Ampak mi smo Slovenci…

  Sumim pa Iztoka, takega navijača Pahorja, da so mu strici morda svetovali da navija za “pravega” iz levice (BTW levica v sloveniji ima toliko opraviti s pravo levico, kot ima kapitalizem s sistemom, kot ga imamo v sloveniji – ZELO MALO!)

 11. E pravi:

  @KATARINA zadnji stavek ,da te ni sram ženska božja.
  Ti bom postavil vprašanje ti je danes kaj boljši ,ko vlado vodi gospod Janša?Mislim ,da ne še monog slabši je.
  Znižal je pokojnine, socialne pomoči ,ki jh nekateri dobijo v znesku 182€.Gospod Janša je revnega človeka naredil še bolj revnega bogatega pa še bolj bogatega.Gospod Borut Pahor tega nebi naredil nikoli.Gospod Pahor ni mogel normalno vladati kot predsednik vlade vsaj ga je gospod Janša in njegova stranka SDS skoz ovirala.Pahor je želel sprejet reforme a mu jih je Janša in njegova stranka skozi blokirala.A Janaš zdaj hoče te iste reforme sprejet.
  Da še ne govorim o zamanjavi generalnega direktorja policije Goršeka ,ki je po mojem mnenju dobro vodil ,da so ga šli menjati samo zato ,da bo zdanjša vlada lahko dektirala koga zapret in koga ne zapret se mi to zdi totalna svi*jerija.
  Seveda ,da je Goršek pote odstopil ,ker se ni želel iti lumparij.
  Če pomnite malo potem ko so ga zamenjali je bilo kar nekaj odmevnih aretacij.

 12. Katarina pravi:

  @E Slabo si razume mojo poanto. Gospod Pahor je prvi teden, ko je stopil v sobane PM, začel solirati, za začetek si je v kabinet pripeljal Rupla.S tem je dal svojim političnim sopotnikom vedeti, da ne ceni njihove pomoči pri naskoku na funkcijo PM – potem je šlo samo še na slabše. Njegovo kadrovanje na AUKN je bilo katastrofa, njegove odločitve, da morajo podjetja kot Petrol in elektroindustrija dokapitalizirati MKBM, še bolj. Za točke, ki jih je poskušal nabirati pri opoziciji je sesuval in sesul državno tožilko, ki je vodila najbolj odmeven primer državne korupcije vseh časov, ki se tiče njegovega političnega konkurenta.

  Gospod Pahor je zelo uspešno sesuval in sesul levico. Bil je glavni pri tem. Na koncu so se ga naveličali. Ignoriral je sindikate, na koncu jih je potisnil v naročje konkurentu iz SDS in pogorel na celi črti: kakšen levičar je to? Odgovora na to, kako spet “zakurblati” našo industrijo, ni imel.

  Gospod Pahor je forma brez vsebine. To so njegovi nasprotniki takoj pogruntali. Namesto da bi Pahor iskal sinergije s tistimi, ki so mu pomagali na oblast, se je štulil okoli takratne opozicije – z njim so delali kot z umazano krpo, pa tega še danes ni pogruntal.
  Zato ponovno trdim, da nam danes vladajo stalinisti (večina od njih iz frakcij SD in SDS) je zaslužen Pahor. Zato si ga niti od daleč ne želim videti v predsedniških sobanah.

 13. AndrejM pravi:

  Bom kar tule napisal, ker je pač zgodba povezana s to godljo, ki se ji rače “socialna in pravna država” Slovenija in kjer so del politične elite, ki je naredila tako krasno državo, tudi trije pajaci, ki kandidirajo za predsednika države. Včeraj se je za 14 dni preložila izvrščba pri sinu vodje opozicije in bivšega najboljšega soseda in Munc, ki je bil po službeni dolžnosti večkrat pri različnih deložacijah, je jasno povedal, da nikoli nihče ni mogel preložiti rubeža oz. deložacije. Razen…ko gre za prave ljudi. No, včeraj se je rubež oddolžil za 14 dni, pred časom pa so (medijsko odmevno) hišo prodali zaradi dolga nekaj čez 100 eur. Za bruhat.

 14. AndrejM pravi:

  Pa še za E: ja, res je, da je sdanja vlada katastrofalno slaba, ko pa gledam tudi poslance koalicije (mimogrede, med njimi se tako lepo smehlja tista gospa/gospodična, ki niti ne ve, kakšno ozobrazbo ima, no, s tisto poklicno bo očitno zelo dobro odločala o milijardah eurov, ki jih tam mečejo levo in desno) v državnem zboru, me…pa ne bom o tem. Ampak katastrofalna je bila tudi Pahorjeva vlada pred tem. In potem, ko je izgubil referendume, razbil koalicijo, razkuril sindikate in popušil na izrednih volitvah, je poskusil postati predsednik parlamenta in spet popušil in potem so ga nogirali v lastni stranki, zdaj pa bo luzer vseh luzerjev predsednik države?
  Glede na to, da pa je v predsedniški kampanji delal različna dela po Sloveniji, pa bi volil zanj v enem primeru. Torej, Pahor kot predsednik takoj razpusti svoj kabinet in se reši vsega ostalega balasta (to pa bi bili prihranki) ter se odreče tudi predsedniške plače, sam pa se zaposli v enem poklicu, ki ga je tako vneto opravljal med kampanjo. In potem naj pet let tudi dobiva plačo kot ostali smrtniki, ki delajo običajna dela. Hm, ne bo šlo, kajne, kajti če revež ne more priti čez mesec s tremi jurji plus vsemi privilegiji, ki jih je imel zraven, potem tudi z običajnim (pod)plačilom ne bi mogel. Saj se malo hecam, ampak v vukojebini nam lahko pomaga samo še, če se malo nasmejemo.

 15. Katarina pravi:

  @AndrejM – tle se pa motiš in Munc naklada. Tudi v našem podjetju imamo dolžnike, do poplačila terjatev lahko pridemo zgolj z rubežem. In če ni sredstev na TRR, se gre v rubež predmetov oziroma drugega premoženja. To je najslabša možna varianta, ker je sam postopek drag in zamuden in ne daje želenih rezultatov. Zarubiš TV in kaj potem, kaj imaš od tega? Poplačane stroške rubežnika, to je vse.
  Zato smo mi že v treh primerih pristali na to, da nam dolžnik plačuje v obrokih, iskali smo drugačne rešitve tudi takrat, ko smo poslali dolžniku rubežnika na dom. Prestavitev rubeža ni nič izjemnega, upnik se vedno lahko dogovori z dolžnikom, če mu seveda verjame in zaupa. To je stvar upnika, ne zakonodaje ali odločitve dolžnika oziroma izvršitelja, na kar ti cikaš.
  Popolnoma neprimerno je primerjati rubež hiše Vaskrsiča, ker je tudi Vaskrsič imel cel kup priložnosti, da bi dolg poravnal, navsezadnje ob prvem prihodu rubežnika. Očitno se ni želel niti dogovarjati.
  Še enkrat, upnik in dolžnik se tudi ob prihodu rubežnika lahko dogovorita, kako bosta reševala stvari. V tem primeru so se očitno dogovorili za odlog, zato je tvoje moraliziranje tle odveč.

 16. E pravi:

  Lahko rečete kaj hočete samo Pahor je še najbolj pošten od svojih dveh proti kantidatov.Turk in Zver si nikloi nebi šla mazat rok kot Pahor ,ko je šel delat v različne firme.Danes mladi forum SD-ja pomaga v Slovenj Gradcu čistit od teh poplav.Malo razmislite kaj govorite in da gledate sam tist denar.Tudi ,če bi še imeli tist denar nam nebi bilo nič kaj boljše.
  Se vidi da so šli podporniki SDS IN NSi v napad proti Pahorju.
  Še enkrat opozarjam ,da so to predsedniške volitve in ne strankarske volitve.In to je zelo žalostno.Res pa je,da vrana vrani oko ne skljuva.Še enkrat napišem Pahor je najboljša izbira za Slovenijo.Ker če Turk spet zmaga se nebo nič spremenilo bo isto sr*nje.Če pa Zver zmaga bo pa totalna katastrova cerkveniki in konzervertivci bodo zavladali lahko rečem samo takrat boga SLovenija.

  Bi si želel tak razultat : http://shrani.najdi.si/?1Y/kb/3zsUCunv/381849101512448363978597.jpg

 17. E pravi:

  Pa še to @AndrejM zdajšna vlada ni samo katestrofalna slaba še slabša je od Pahorjeve vlade.To je dejstvo ,ki ga hočejo nekateri na eleganten način prekrit.

 18. PPP pravi:

  Res je AndrejM.

  Narod ima vlast koju zasluži, pravijo tukaj, od koder komentiram in znajo imeti prav.

 19. PoSvojiPameti pravi:

  Te volitve so farsa, jaz se strinjam s PPP in mislim, da ne bom šla volit. Za Pahorja sem za en čisto kratek čas malo pomislila, mogoče ga je pa treba it volit, da Tuerk ne zmaga, Zver itak nima šanse. Sedaj se mi pa res zdi butasto, vedno bolj, ko ga kje poslušam. Ko je imel predstavitev na A kanalu, je bilo istočasno soočenje na RadiuCity, kjer ga ni bilo – totalna taktična napaka. Seveda ima spet zelo pametne ljudi okrog sebe (zgleda to obvlada v nulo), najbolj hecno pa je, da ga je novinar na A kanalu ravno na to temo največ provociral, ker si ne zna poiskati pravih sodelavcev. Mislim, da je Pahor eden redkih oslov, ki gre večkrat na led, ker enostavno ne zazna, da je na ledu, to mu postane jasno šele, ko trešči na betico. Mi pa gre Tuerk tako na gravž, da je že kar hudo. Saj ne morem verjet, da ima isti način govora, kot Garfield, alias princ iz risanke. Ta človek je prava karikatura, njegova prizadevanja so pa čisto prozorna. Potem pa še slišim govorit tistega Jankovića, ki ene same besede ne izgovori do konca. Eni so večji gravži od drugih. Pa ona Jankovičeva debeluška brez okusa, ki ga zastopa v njegovih prizadevanjih. Ne morem verjet, da ob vsej ljubljanski ponudbi dobrih cot, ne najde česa, da ne bi zgledala totalna kmetica. Vse skupaj je grozno. Ladja pa tone. Ni mi jasno, ko neprestano govorijo, da bi morali nekaj združevat, koga???? Če bi bili ljudje normalni enostavno na referendume ne bi šli. Ne pa da kot neke kure grejo odločat o nečem, o čemer sploh pojma nimajo. Zakonov ja ne more presojat slehernik, če gre pa za take makroekonomske pojme, o katerih čisto vsak posameznik ne more imeti razdelanega pojma niti za pravo razpravo, kaj šele za odločanje za ali proti. Kaj bi naj jaz odločala recimo o pokojninski reformi, če je ta dovolj popolna ali ne, …. potem pa vidim na TV spotu tisto skropucalo od babe Čepinovo kako propagira za, meni se edino normalno v takem ponorelem svetu zdi, da se idiotov vzdržiš. Če bi bila taka večina, bi s tem še kako povedala svoje. Bi potem verjetno prišlo tudi do kakšnih drugih rešitev in ljudi, ki se na kaj spoznajo, predvsem pa imajo jajca za suvereno odločanje in ne samo za kontriranje. Nekega novega Drnovška potrebujemo, to je to.

 20. PoSvojiPameti pravi:

  Pa še nekaj, kako je lahko sedanja vlada katastrofalno slaba. Malo se ozrite nazaj. Pri prejšnji vladi se sploh ni točno vedelo v čem je fora, dokler se ni ustanovila Pozitivna Slovenija. Od kdaj so pa za vraga sindikati in Janša na istem bregu. Pa kako lahko nekaj pozitivnega in progresivnega pride iz takega sranja. Sedaj pa … saj gospod Janša kolikor vem spet rešuje neke probleme iz Oceanije (blizu njegovi parceli v Avstraliji), na koncu bo še ustanovil nove Neuvrščene. Ubogi Šušteršič pa mora v studiu z Bobovnikom najmanj 3x ponovit vse kar počnejo nekateri iz te vlade, da le mogoče ne bi potonili. Saj ne, da čisto verjamem v to kar Šušteršič počne, samo ne bom se spuščala tako nizko, da bi zagovarjala tiste podrepniške Pozitivce, kjer ne delajo drugega kot kontrirajo. Dobesedno režejo vejo na kateri zaenkrat še vedno sedijo. Mimogrede na prejšnje parlamentarne volitve sem pa vseeno šla in sem volila za Viranta, ker bolj so ugibali ali je agent levih ali desnih, bolj sem bila odločenea da ga grem volit. Za nekoga se je potrebno zavzet, če misliš, da lahko pomeni neko spremembo. Jaz nisem apatik samo, ko res nimaš izbire, nimaš kaj hodit na volitve.

 21. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  PPP, mediji so poskrbeli, da so ostali kandidati izpadli klovni? Daj no, a si jih sploh videl na kakem soočenju in poslušal kako njihovo izjavo? So lahko bili kaj drugega kot klovni, vsaj večina izmed njih?

  AndrejM, le kako rečeš, da je Pahor razbil koalicijo.

  E, rezultat, ki si ga prilimal na koncu je kul, ja :)

 22. E pravi:

  @PoSvojiPameti res ne razumem,da ne vidiš ,da je zdajšna vlada katastrofa še slabša od Pahorjeve.Da Pahor ni šel na Radio City ga je res mogoče malo zaj*bal.Ampak mislim ,da mu to ne bo tako škodovalo.Ljudje jaz vam samo tako še povem še žal vam bo ,če Pahor ne zmaga.

 23. Jan pravi:

  Volil bom Zvera, ker se je na vseh predsedniških soočenjih najbolje izkazal in ker je edini, ki stoji na realnih tleh ter nima umazane preteklosti in stricev iz ozadja.

 24. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ni panike, da boš volil Zvera, ampak da se je na soočenjih najbolje izkazal, pa je precej bosa. Če se kdo ni izkazal, je to Zver, jebemti.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !