X Factor US 2012: Diamond White

3.11.2012 ob 21:53

Še zdaj ne morem verjeti, da je Britney Spears tole punčko poslala domov na prvi finalni oddaji ameriškega X Factorja. To je tako huda napaka, da še vedno ne pridem k sebi, saj je bila prav mala Diamond moja glavna favoritka za končno zmago. Razumel bi, da bi tak velik talent domov poslali v Sloveniji, ki nima pojma kaj je talent, ampak da so ga čez lužo, je pa nezaslišano in nerazumljivo. Diamond White je talent, ki pride na vsakih sto let. Očitno prevelik celo za X Factor, kjer je bila prehuda konkurenca dvema belopoltima punčkama, ki bosta očitno zdaj, ko je izpadla Diamond White, brez težav prišli do velikega finala. Bullshit, ki si ga Simon Cowell ne bi smel dovoliti.

 

7 komentarjev na “X Factor US 2012: Diamond White”

 1. MATEj pravi:

  Dobra je. Letošnje sezone žal ne gledam. Imam vsega preveč – in službenih obveznosti in serij za pogledat. Mimogrede: zdaj so začel na “slovenskem” Foxu vrtet lansko sezono X Factorja (ob petkih zvečer). Po ogledu prve oddaje, kar ne morem verjet, da Stacy Francis ni prišla še višje. Na avdicija je bila res fantastična.

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  No ja, saj dejansko ji ni šlo tako slabo, pa konkurenca je bila huda. Je pa zanimivo, da sploh ni bila novinka in da je že davno pred tem šovom pela z Whitney Houston, če se ne motim.

 3. MATEj pravi:

  Ja sej to jo je … Ker je bla nekoč članica neke skupine. In pol so ji to vsi očital in jo začel zaradi tega kritizirat. In ko dobiš neko negativno stigmo, si odpisan. Pa če si še tako dober. Škoda mi jo je. Sicer je pa ogromno res dobrih pevcev s teh ameriških talent šovov (boljših s številnih danes uveljavljenih zvezd), ki jim kljub tako dobri promociji ni uspel oz. jim niso dali priložnosti.

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Po moje je panika v tem, da zamolčiš določene podatke in se predstaviš kot novinec, torej se zlažeš kaj vse si počel pred tem. Mi je pa to vedno zelo butasto, saj ti mora biti jasno, da bo kdo slej ko prej na netu našel kako sled o tem, da si bil že prej izkušen pevec.

 5. mekflari pravi:

  Od ljubezni do sovraštva do Britney Spears v dveh sekundah. Upam da je blo to dovolj da je Simon ne bo upošteval naslednjo sezono.

 6. Sara pravi:

  Poklicali so jo nazaj.

 7. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Fak no, a je res tako težko biti tiho o nadaljnih dogodkih tega šova in ne pokvariti presenečenja tistim, ki tega še nismo vedeli.

  Sem pa zelo vesel, če podatek drži.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !